Justin Bieber átverte a rajongóit
2010. szeptember 04. 12:30
Nem olyan régen én is nagyon szerettem de most már kicsit tényleg elszállt.
Idézet (Lady Suzy @ 2010.09.04. 12:27)
Az már biztos, hogy átesett a ló másik oldalára. A rajongónak aki twitteren panaszkodott teljesen igaza van. Csak a pénzért csinálja az egészet...
honnan tudod?
|
picur32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 132810 offline
|
Nem égett ki, de azért sztm Miley teljesen rossz utat választott azt akarja h felnőttként kezeljék, ne ilyen csitrinek viselkedjen hanem felnőttnek!Pl. Selena ezerszer jobb!Meg amúgy is inkább már ő a komoly zene felé hajlik, nem úgy mint Miley!
2010. szeptember 04. 12:31
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Túl fiatalon,túl hamar,és túl könnyen jött a siker és a pénz!!Elszállt..nem ő az első tinisztár akinek a fejébe száll a hírnév és a pénz.Bár tőle valahogy nem vártam ^^
2010. szeptember 04. 12:34
De szemét...! Hogy bánhat valaki így a rajongóival, csak azért, hogy jobb helyre kerüljön a listákon! Ezek szerint ő is tudja, hogy egy béna , és csak így lehet egy kis sikere! Nagyon szánalmas! Remélem, hogy a rajongói rájönnek végre, hogy nem való a sztárok közé, és hogy milyen aljas ... (nem akarok nagyon csúnyát írni, pedig nagyon kéne) Látszik, hogy csak egy pénzleső
2010. szeptember 04. 12:35
|
picur32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 132810 offline
|
amúgy én örülök is hogy nem disney sztár.Amúgy meg kicsit válthatna ne csak a szerelemről énekeljen, nőljön fel önmagához!am hogy lehet válaszolni msá kommentjére hogy olyan kis dőlt betűvel hozza ki??PLS
2010. szeptember 04. 12:46
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Ez nem volt szép tőle... Elkapta már nagyon a hírnév őt is...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: