Justin Bieber átverte a rajongóit
2010. szeptember 04. 11:44
Ha erről nem is tehet, akkor is megváltozott, ezt be kell vallani, és nem éppen a legjobb irányba.
2010. szeptember 04. 11:47
|
|
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline
|
hát én nem tudom nem ismerem belül de lehet hogy csak plegyka de hát azért ezt roóla nem tudom elképzelni de nem ismerem ugyhogy lehet kamu lehet igaz:S
2010. szeptember 04. 11:48
|
|
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 offline
|
Őszintén szólva: sose szerettem! Megaztán, ha meg akarja utáltatni magát az emberekkel, akkor jó úton halad.
2010. szeptember 04. 11:49
nincs bizonyíték szóval ne alkosatok kitalált dolgokat jó?
akkor utálkozhatook ha van bizonyíték.
és ő csak 16 éves...ő még ilyen ügyeket nem is intézhet.alöbb gondolkodjatok és utána ocsmároljátok Justin-t jó
naah köszi.rem feltütátok fogni
akkor utálkozhatook ha van bizonyíték.
és ő csak 16 éves...ő még ilyen ügyeket nem is intézhet.alöbb gondolkodjatok és utána ocsmároljátok Justin-t jó
naah köszi.rem feltütátok fogni
2010. szeptember 04. 11:51
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
hu ez nagy szemetseg tole!
2010. szeptember 04. 11:51
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Ezért még nem kell megutálni!! Minden sztárnak és minden embernek!! és mért lenne átverés ha már egyet megtaláltak lehet h ott a van a 2. is vhol csak még nem vették meg!!!! szerintem volt már ennél nagyobb átverés is!!!
2010. szeptember 04. 11:53
Idézet (dodoka5 @ 2010.09.04. 11:50)
ha betegen koncertezik a rajóngói kedvéér akk miért verné átőket??
naah igen.
és hogy már csak a pénz érdekli...h az érdekelné akkor ezt nem tette volna meg a rajongokért.
de az antik háromnegyede csak utálkozik...szánalmas.
köszönet a kivételnek.
2010. szeptember 04. 11:54
|
wandor0930új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 32995 offline
|
Barbygirl95 egyet értek veled
2010. szeptember 04. 12:00
Idézet (Kriszti10 @ 2010.09.04. 11:53)
naah igen.
és hogy már csak a pénz érdekli...h az érdekelné akkor ezt nem tette volna meg a rajongokért.
köszönet a kivételnek.
köszönet a kivételnek.
Na igen. Én is "anti" vagyok, ha lehet így mondani. De ezt én is hülyeségnek tartom, hogy átveri a rajongóit. Elvégre egy sztár a rajongóiért csinálja azt, amit, nem hiszem hogy ezt tenné velük.
Itt állítólagos fanok is írták, hogy kezd elszállni magától. Én úgy gondolom, hogy aki igazi rajongó, az nem hinne el első hallásra egy ilyen pletykát. Mert ez szerintem az.
És a betegen koncertezés szép dolog tőle. Látszik, hogy Ő sok mindenre képes a rajongóiért.
2010. szeptember 04. 12:03
Idézet (Encsy19 @ 2010.09.04. 12:00)
Na igen. Én is "anti" vagyok, ha lehet így mondani. De ezt én is hülyeségnek tartom, hogy átveri a rajongóit. Elvégre egy sztár a rajongóiért csinálja azt, amit, nem hiszem hogy ezt tenné velük.
Itt állítólagos fanok is írták, hogy kezd elszállni magától. Én úgy gondolom, hogy aki igazi rajongó, az nem hinne el első hallásra egy ilyen pletykát. Mert ez szerintem az.
És a betegen koncertezés szép dolog tőle. Látszik, hogy Ő sok mindenre képes a rajongóiért.
naah neked is minden tiszteletem a tiéd.
jó tudni h vannak normális "antik"
2010. szeptember 04. 12:05
|
|
kriszty_14♫Zac Efron♫addict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 442 Azonosító: 130680 offline
|
hát ezt tényleg nem kellett volna Justin
2010. szeptember 04. 12:07
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Kriszti10 @ 2010.09.04. 11:53)
naah igen.
köszönet a kivételnek.
köszönet a kivételnek.
Talán azért koncertezett úgy is, mert ha nem tette volna meg, vissza kellett volna fizetni a pénzt a rajongóknak, akik megvették a jegyeket...
2010. szeptember 04. 12:07
Jézusom de szánalmas. Na látjátok, erre kell felnéztek, ezt kell dicsőíteni minden áron? Nem tudom, hogy ez igaz-e vagy sem, de elég hihetőnek hallatszik. Bocsi tényleg a fanoktól vagy valami ilyesmi, de ez a srác csak énekelni tud(még), mutálni fog a hangja, na és akkor mi lesz? Hopp akkor úgy fog énekelni? Nem hiszem. Na jó, én nem értem, de nem is szívesen foglalkozom vele.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: