Justin Bieber átverte a rajongóit
2010. szeptember 04. 11:10
Én még mindig imádom,de talán ezt nem kellet volna...
2010. szeptember 04. 11:13
Idézet (Fuller @ 2010.09.04. 11:10)
Nem szerehtet mibdeki mindenkit.nincs is semmi bajom ha valaki nem szereti Justin-t.
de mért kell utálkozni?ezt nem tudom felfogni.xD
én se vok oda Gagáért mégse utálkozok,bár a badromenc tőle az egyik kedvencem.de akkor se vagyok oda érte.
és ezért tisztellek mert sztem teis ilyen vagy,szal még egyszer köszi
2010. szeptember 04. 11:16
Hát ez nem volt szép húzás!
Nálam már az is kiverte a biztosítékot hogy kiírt egy telefonszámot a Twitterre és azt hazudta hogy az ő száma! De ez az eset még durvább! Justin már nagyon megváltozott!
Nálam már az is kiverte a biztosítékot hogy kiírt egy telefonszámot a Twitterre és azt hazudta hogy az ő száma! De ez az eset még durvább! Justin már nagyon megváltozott!
2010. szeptember 04. 11:17
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.09.04. 11:05)
A mondatot végével nem értek egyet. Anti vagyok (ha mondhatom így), de azért nézzük reálisan a dolgot, arról nem ő tehet, hogy nincs meg a 2. (már ha minden igaz, amit a cikkben írtak)
Abban viszont egyetértek, hogy elszállt magától (amennyire meg lehet ezt ítélni távolról), amiről nem csak ő tehet, rengetegen kihasználják, csak a pénzt látják benne, ő meg csak azt veszi észre, hogy mindenkinek ő kell, mindenki vele akar projektet készíteni. Sajnálom azért, de idegesítő, hogy mindenhonnan ő folyik.
Abban viszont egyetértek, hogy elszállt magától (amennyire meg lehet ezt ítélni távolról), amiről nem csak ő tehet, rengetegen kihasználják, csak a pénzt látják benne, ő meg csak azt veszi észre, hogy mindenkinek ő kell, mindenki vele akar projektet készíteni. Sajnálom azért, de idegesítő, hogy mindenhonnan ő folyik.
Én arra gondoltam, hogy az hogy elrejtették azokat az aranyjegyeket, és nem vagyok benne biztos, hogy azt a rajongóiért tette.
2010. szeptember 04. 11:22
|
|
smileyvileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 132083 offline
|
Szerintem ez nem Justin hibája. A reklámfogás a menedzser dolga és nem nagy beleszólása van Justinnak. A rajongók meg úgyis meg vették a cd-ket nem csak a jegyért.
2010. szeptember 04. 11:23
Justin is kezd eléggé el szállni magától és hát lassan csak a hírnév és pénz érdekli majd.
2010. szeptember 04. 11:24
Idézet (smileyviley @ 2010.09.04. 11:22)
Szerintem ez nem Justin hibája. A reklámfogás a menedzser dolga és nem nagy beleszólása van Justinnak. A rajongók meg úgyis meg vették a cd-ket nem csak a jegyért.
veled is 100%-ba egyetértek
2010. szeptember 04. 11:24
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (ancsa13 @ 2010.09.04. 11:17)
Én arra gondoltam, hogy az hogy elrejtették azokat az aranyjegyeket, és nem vagyok benne biztos, hogy azt a rajongóiért tette.
Értem.
2010. szeptember 04. 11:27
Nem biztos hogy ő tehet róla..ha jobban belegondolunk,ahogy már az előttem szólók is mondták a 2.jegy még ott lehet valahol..nem biztos ám hogy kamu. Nameg ha az is..én erősen kétlem hogy Justin hozná az ilyenekben a döntést.Véleményem szerint bármi is van,ezügyben a menedzser a felelős..nehogymár egy 16 éves gyerektől várjuk el hogy felelősségteljes döntéseket tudjon hozni...azért most komolyan. Hiszen mégcsak nem is nagykorú. Nem csoda ha a menedzser bármibe bele tudja vinni. Én úgy érzem hogy nem feltétlenül a srácot kell okolni,és amíg nem lesz konkrét bizonyíték,vagy nem nyilatkozik valaki az ügyről,nincs is ok rá.
2010. szeptember 04. 11:32
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
hát ez gáz..xD
2010. szeptember 04. 11:33
Idézet (WhiteAngel @ 2010.09.04. 11:27)
Nem biztos hogy ő tehet róla..ha jobban belegondolunk,ahogy már az előttem szólók is mondták a 2.jegy még ott lehet valahol..nem biztos ám hogy kamu. Nameg ha az is..én erősen kétlem hogy Justin hozná az ilyenekben a döntést.Véleményem szerint bármi is van,ezügyben a menedzser a felelős..nehogymár egy 16 éves gyerektől várjuk el hogy felelősségteljes döntéseket tudjon hozni...azért most komolyan. Hiszen mégcsak nem is nagykorú. Nem csoda ha a menedzser bármibe bele tudja vinni. Én úgy érzem hogy nem feltétlenül a srácot kell okolni,és amíg nem lesz konkrét bizonyíték,vagy nem nyilatkozik valaki az ügyről,nincs is ok rá.
ez mégjobb hozászólás:)
2010. szeptember 04. 11:35
Erről mondjuk tényleg nem Justin tehet.
Biztos ott van valahol az a másik "aranyjegy" is, sőt biztos vagyok benne. Biztos nem verné át a rajongóit, (és semmi haszna nem is lenne belőle, sőt) hiszen Ők azok, akik eljuttaták oda, ahol most van.
Tényleg nincs nagyon beleszólása abba, hogy a menedzsere hogy reklámozza őt és hogy növeli a lemezeladást. Ahogy szerintem egyik sztárnak se nagyon.
Tényleg nincs nagyon beleszólása abba, hogy a menedzsere hogy reklámozza őt és hogy növeli a lemezeladást. Ahogy szerintem egyik sztárnak se nagyon.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
|
|
marcsi1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 129600 offline
|
Szerintem háát...
De nem hiszem hogy ő a hibás...
Olyat is tudok képzelni hogy Ő ezt a legnagyonóbb jóindulattal kitalálta és mikor Bieber anyuka meghalotta hogy: LÁNYOK!?!
Akkor azt mondta hogy nem a második jegy meg biztos ott van valahol:D
De nem hiszem hogy ő a hibás...
Olyat is tudok képzelni hogy Ő ezt a legnagyonóbb jóindulattal kitalálta és mikor Bieber anyuka meghalotta hogy: LÁNYOK!?!
Akkor azt mondta hogy nem a második jegy meg biztos ott van valahol:D
Idézet (lillu. @ 2010.09.04. 11:34)
nagyon szeretem justin-t de azért ezt nem kellett volna.. viszont tényleg lehet , hogy justinnak alig volt beleszólása.
istenem..ha nem tallták meg...majd megtalálják.
mért kell vádolni minden bizonyíték nélkül?
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. szeptember 04. 11:38
|
|
fanni12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 133607 offline
|
én még mindig szeretem justin biebert és így is lesz,nem fogom megutálni mert ez történt!
annyi kamu van hogy akár ez egy pletyka is lehet !!! pl: Selena Gomez az apjába szerelmes! ezt ki veszi be??
lehet hogy ez igaz de ettől nem kell elküldeni a fenébe........
annyi kamu van hogy akár ez egy pletyka is lehet !!! pl: Selena Gomez az apjába szerelmes! ezt ki veszi be??
lehet hogy ez igaz de ettől nem kell elküldeni a fenébe........
2010. szeptember 04. 11:40
|
|
BritneyViviARTPOP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 4187 Csatolások: 2102 Azonosító: 113062 offline
|
Eddig is utáltam,de most mégjobban...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.