Hát,nem tom...Tényleg megváltozott!!!
Én nem hittem volna el hogy van ilyen "arany jegy",pff mit képzel??
Ez már túl sok!!
Justin Bieber átverte a rajongóit
2010. szeptember 04. 22:54
|
|
babett.jozsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 69887 offline
|
télleg nagyon megváltozott. ekkora becsapást! :@
2010. szeptember 04. 23:26
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
hát kspjon észbe mielőtt még mindenkivel magutáltatja magát. bírom mert jófej srácnak tűnik de neki is olyan megdöbbentő dolgai derülnek ki hogy néha igazán lecsillapodhatna és nem kéne elszálnia a talajtól....még mindig egy normális 16 éves gyerek...nem földönkívüli, és nem ő a világ legeslegjobb embere...inkább azon kéne gondolkodnia egy 16 évers fiúnak hogy milyen csaja legyen és hogy mivel takarja el a pattanásait és nem azzal hogy hogyan verje át legnagyobb rajongóit akik elhiszik neki ezt a hülyeséget és halálra veszik magukat Justin Bieber lemezekkel!! ez nem volt szép tőle!!!!!!
2010. szeptember 04. 23:35
|
|
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline
|
nemhiába utálom a kölyköt!!! ez szemétség volt!!!!
2010. szeptember 05. 00:03
remélem sokan kiszeretnek ebből a b*zernyákból. már bocsánat -.-"
2010. szeptember 05. 00:06
|
|
florszika18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.04. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 134301 offline
|
nah erre no komment..
beképzelt kisszaros
2010. szeptember 05. 08:45
|
|
Welovejustinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 134315 offline
|
:...... nem tom... mit gondoljak
Mind1 én attól még szeretem
2010. szeptember 05. 08:57
|
|
Ancsi1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.19. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 127586 offline
|
Hát..............mindeni követ ell rosszat,szóval semmi gond Justin én még mindig ugyanúgy szeretlek ahogyan szerettelek!!Pussz Justin,jah és még a koncertre is mek!!!!
2010. szeptember 05. 09:10
nem hiszem el......olyan fura lett....nem tudom mit higyek!!
2010. szeptember 05. 10:50
Idézet (Csilla19 @ 2010.09.04. 21:58)
Encsy igazad van, de mindig, hogyha lesz új dala ami kapós, akkor megint szeretni fogják pl. volt az One Time azt sokan szerették aztán lejárt aztán jött a baby meg a love me és ujra beindult neki, mert jó számok
Amugy Lissy valaki nem önmagáért szereti, hanem a dalaiért bár én mindekettőért 
Én nem mondtam, hogy nincsenek jó számai. Ízlések és pofonok. (bár én kifejezetten nem szeretem
De kidobott 4 vagy 5 számot egymás után és egyszer csak azon kapja magát, hogy kifogyott, ennyi, vége. Hiába vannak mellette nagy sztárok, ha egyszer kiég senki nem tud majd rajta segíteni.
Mert ez lesz. Egy idő után már csak az igazi rajongók fognak kiállni mellette, a többiek elfelejtik.
kesty: nem kéne Mileyhoz hasonlítani, mert semmi értelme. Egyébként miért kell mindig Őt felhozni rossz példának? Ő sem rossz, csak stílustváltott, ami a 10 éves rajongóknak nem tetszik. Ennyi.
Én nem szeretem Justint, de szerintem nem verné át azokat, akik miatt sikeres és meggazdagszik.
2010. szeptember 05. 11:01
|
lábujjkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 130109 offline
|
legközelebb meg majd azt mondja,h "itt fexem az ágyadban,bébi".
és ebből sem lenne 1 szó sem igaz.
hazudgál,mint a vizfolyás.
majd szépen lassan mindenki megutálja.
az ilyen húzások nem tesznek jót a "hírnevének".
elszállt magától a pénzhajcsár fejét neki.
utálom.
és ebből sem lenne 1 szó sem igaz.
hazudgál,mint a vizfolyás.
majd szépen lassan mindenki megutálja.
az ilyen húzások nem tesznek jót a "hírnevének".
elszállt magától a pénzhajcsár fejét neki.
utálom.
2010. szeptember 05. 11:20
talán megbocsájtható bűn lenne ha mindemellett kiemelkedően nagy tehetség lenne de a tehetségnek a szikrája sincs meg benne szóval majd szépen a süllyesztőben végzi "nagyon sajnálom"
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: