Itt van Selena Gomez új klipje!
2010. szeptember 04. 11:49
a dal az jó, de csak olyan átlagos. viszont a klipp nagyon tetszik:D ez a csaj olyan tehetséges, és olyan szép♥♥♥
2010. szeptember 04. 11:58
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Nagyon jó lett!!!!! Szupeeeer!!!! nekem nagyon tetszik!!! az egyik legjobb dala eddig!!!!! csak így tovább Sel!!! 
2010. szeptember 04. 12:05
|
|
Selena sztárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 134033 offline
|
Mindenki azt írja, egyszerü????? Azok nem tudják jól, mégis miért ír egy nagy fan is ilyet???? Ez a szám tökéletes, jóhogy Miley cant be tamedje az asztán igazán szól valamiről... (-Inkább nem is mondok semmit)
Amúgy ő már egy igazi sztár és mostmár nem Disneyes és ezért a dalai is egy nőről szól és mindenki megtarthatja a rosz véleményt! Én elfogultság nélkül imádom, már máma vagy huszor meghalgattam, de komolyan!
Amúgy ő már egy igazi sztár és mostmár nem Disneyes és ezért a dalai is egy nőről szól és mindenki megtarthatja a rosz véleményt! Én elfogultság nélkül imádom, már máma vagy huszor meghalgattam, de komolyan!
2010. szeptember 04. 12:10
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
igen egyszerű, de legalább érettnek látszik Selena és látszik hogy felnőtt. Gyönyörű a klipben
De ez a klip lett most a kedvenc eddig.
A csávóra azt hittem hogy Joe Jonas..de nem. Első látásra.
2010. szeptember 04. 12:12
Selena sztár z érthetző hogy véded, de akkor figyelj a helyesírásra, oks? :S Egyébként Selena zenéje sem az én stílusom, de szerintem elég jó a hangja, egyébként a klip nem rossz, nekem tetszik
2010. szeptember 04. 12:16
Idézet (Selena sztár @ 2010.09.04. 12:05)
Mindenki azt írja, egyszerü?? Azok nem tudják jól, mégis miért ír egy nagy fan is ilyet?? Ez a szám tökéletes, jóhogy Miley cant be tamedje az asztán igazán szól valamiről... (-Inkább nem is mondok semmit)
Aki nagy fan az is megmondhatja a véleményét. És jól mondod.. ha egy adott dalszövegnek a lényegét nem tudod értelmezni, inkább ne is mondj róla semmit, bár nem nagyon értettem mit akartál ott írni mert nagy zavar az egész
És itt senki nem mondott még róla semmi rosszat.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: