Britney-re kerestek rá a legtöbben
2010. szeptember 03. 22:36
|
|
smileyvileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 132083 offline
|
Az első 2. reális a a 3.-4.....hát...
2010. szeptember 03. 22:38
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
wowp wowp
Hála Selena top listás!És 3.!Mondjuk lehetne 1.is!Madonnára ki a franc keres rá azért azrt nem hiszem el!Britney talán de azért vannak kétejeim miatta!
Hallod ez a komment nagyon szemet szúrt nekem, meg se nézem az adatlapod már tudom, h hány éves vagy! Semmi bajom Selenával mert szimpatikus egyéniség.....(bár a disney sztárokat nem ismerem el) Na a lényeg, h ilyet írni, h ki a franc kíváncsi Madonnára???
Mellesleg azon én is meglepődtem, h Lady Gaga csak 7.
Hála Selena top listás!És 3.!Mondjuk lehetne 1.is!Madonnára ki a franc keres rá azért azrt nem hiszem el!Britney talán de azért vannak kétejeim miatta!
Hallod ez a komment nagyon szemet szúrt nekem, meg se nézem az adatlapod már tudom, h hány éves vagy! Semmi bajom Selenával mert szimpatikus egyéniség.....(bár a disney sztárokat nem ismerem el) Na a lényeg, h ilyet írni, h ki a franc kíváncsi Madonnára???
2010. szeptember 03. 22:38
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
wowp wowp
2010. szeptember 03. 23:31
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (Anna8452 @ 2010.09.03. 22:48)
Nem tom de sztem az hülyeség h madonna lett a 2.!..sztem ő már öreg és nagyon sokan nem szeretik!!De mind1
A lista bizonyítja, hogy még mindig sok mindenkit érdekel. Az, meg hogy öreg, hát no comment. Mi köze a sikerhez vagy a népszerűséghez?
1 felhasználónak tetszik:
Horgi
2010. szeptember 04. 08:45
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
grat mindenkinek!
2010. szeptember 04. 16:29
|
|
törpilla10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.15. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 127184 offline
|
2010. szeptember 04. 16:29
|
|
törpilla10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.15. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 127184 offline
|
2010. szeptember 04. 16:58
Gaga 7.? azt hittem előrébb lesz. mind1 amúgy sem érdekel xD
hajrá Miley
Hannahra minek keresnek rá hiszen ugyanaz a kettő miley és hannah akkor miley fentebb lenne ha nem hannahra keresnek rá.
Colbie... hm jó tudni hogy vagy eddig még sosem akadtam rá hogy van ilyen énekesnő .
Britneyre sztem nem csak az éneklése miatt kerestek rá xD
Sel (L) Milz (L)
hajrá Miley
Hannahra minek keresnek rá hiszen ugyanaz a kettő miley és hannah akkor miley fentebb lenne ha nem hannahra keresnek rá.
Colbie... hm jó tudni hogy vagy eddig még sosem akadtam rá hogy van ilyen énekesnő .
Britneyre sztem nem csak az éneklése miatt kerestek rá xD
Sel (L) Milz (L)
2010. szeptember 04. 20:26
|
|
fanobipe23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 234 Csatolások: 2 Azonosító: 133254 offline
|
één selenát madonna elé tenném:)
2010. szeptember 05. 10:59
hát én nem hittem volna xD mondjuk én Lady Gagát előréb tenném
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.