A jól prosperáló kecskeméti ingatlanirodát vezető, világot járt befutott modell folyton keresi a kihívásokat, a tanulást még mindig nem unja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Többdiplomás Szépségkirálynő
2010. szeptember 02. 22:08
|
|
Heinrich_Szúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 52 Csatolások: 108 Azonosító: 128665 offline
|
2010. szeptember 03. 11:20
nagyon okos a csaj
és igaza is van átlagos mindenki lehet de kitünni nehezebb
és igaza is van átlagos mindenki lehet de kitünni nehezebb
2010. szeptember 03. 11:23
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Az nem jelent semmit, ha valakinek diplomája van. Ma már boldog-boldogtalan diplomás. (Ma már 99%-ban mindenkit átrugdalnak, ha bekerül, 0 tudással is.
) Bár tény, hogy jelenleg a PAPÍR számít és NEM A FEJEDBEN LÉVŐ TUDÁS.
Tisztelet a kivételnek...
Amúgy meg nem ezért, vagy azért, de ez a lány nagyon kis csúnya, és Ő a modell, meg szépségkirálynő?
Amúgy meg nem ezért, vagy azért, de ez a lány nagyon kis csúnya, és Ő a modell, meg szépségkirálynő?
2010. szeptember 03. 11:24
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.03. 11:23)
Az nem jelent semmit, ha valakinek diplomája van. Ma már boldog-boldogtalan diplomás. Bár tény, hogy jelenleg a PAPÍR számít és NEM A FEJEDBEN LÉVŐ TUDÁS.
oké nem egy bomba nő és tényleg én sem értem hogy hogyan lehet szépségkirálynő de van akinek bejön
2010. szeptember 03. 17:57
|
Supremesuper21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.03. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 134277 offline
|
szerintem gyönyörű és tök jó hogy nem egy üresfejű csaj, van sütnivalója
2010. szeptember 04. 18:38
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
nem vagyok oda a szépséges hercegnőkért egyszerűan azt veszem mindegyikből ki hogy júj letört a körmöm de ki tudja milyenek
2010. szeptember 05. 14:41
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.03. 11:23)
Az nem jelent semmit, ha valakinek diplomája van. Ma már boldog-boldogtalan diplomás. (Ma már 99%-ban mindenkit átrugdalnak, ha bekerül, 0 tudással is.
) Bár tény, hogy jelenleg a PAPÍR számít és NEM A FEJEDBEN LÉVŐ TUDÁS.
Egyetértek, mind a tudás résszel, mind a csajjal. Szerintem se valami hű de szép, és félreértés ne essék, nem az irigység beszél belőlem... Szépségkirálynő?
Sokkal szebb lányok rohangásznak az utcán, ha már ilyen noname-et szedtek fel, legalább választhattak volna valaki szebbet is
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. szeptember 06. 18:16
|
|
Fullar39új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.06. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 134402 offline
|
Babinyecz Timi??? Lehet hogy nem látsz jól a szemeiddel? Ez a csaj 100x jobban néz ki nála, ráadásul Reginának legalább nem okozhat gondot ha meg kell szólalnia valahol...
2010. szeptember 08. 10:31
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
De most komolyan, valaki még bedől ennek a sok diplomám van - nagyon okos is vagyok dolognak?
Ez kb. olyan, mint a Zimány Linda. Mindenki azt emlegeti, hogy jaj, a kis szöszke, de hát jogra jár és nem csak szép, de okos is. Arról már nem szól a fáma, hogy Lindácska sorra bukik meg a híresneves jogi egyetemen, úgy rugdossák át sokadjára kettesekkel, stb...
Szóval én megnézném az Indexet is, illetve magát a tudást letesztelném mindenkinél, mert ugyebár ma már a jegyek sem igazán árulnak el semmit...
Manapság szinte minden hülyét átrugdalnak az egyetemen, akit felvesznek. A levelezősökkel szemben meg amúgy is valamivel enyhébbek az elvárások, mint a nappalisokkal szemben...
Ez kb. olyan, mint a Zimány Linda. Mindenki azt emlegeti, hogy jaj, a kis szöszke, de hát jogra jár és nem csak szép, de okos is. Arról már nem szól a fáma, hogy Lindácska sorra bukik meg a híresneves jogi egyetemen, úgy rugdossák át sokadjára kettesekkel, stb...
Szóval én megnézném az Indexet is, illetve magát a tudást letesztelném mindenkinél, mert ugyebár ma már a jegyek sem igazán árulnak el semmit...
Manapság szinte minden hülyét átrugdalnak az egyetemen, akit felvesznek. A levelezősökkel szemben meg amúgy is valamivel enyhébbek az elvárások, mint a nappalisokkal szemben...
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.