Persze, természetesen. Hisz nem túl hiteles valakinek a véleménye, ha csak a címből következtet a tartalomra, mert nem biztos, hogy arról szól, amire elsőként a címből következtetünk. Pl. volt egy olyan cikk, hogy "Katy Perry megvénült", írhatta volna valaki például azt is, ha nem olvassa végig az egészet, hogy: szegény, korán öregedik, holott csak egy forgatás miatt maszkírozták el. Vigyázni kell ezekkel a dolgokkal, mert ha valaki ilyet írt volna, teljesen idiótának nézik.
Idézet
Először ész szerűen nyilván elolvasom a cikket és ha eszembe jut valami vele kapcsolatban akkor leírom ha meg ne akkor inkább nem is írok hozzá semmit.
Annyira bírom mikor nézegetem a tinisztárokról készült cikkeket és minden harmadik csupán ennyiből áll: "Jaaaj hát nem cukika?!" "De szééép" "Cukii<3<3" Meg hasonlók.. tejóisten._.
Még az se érdekli őket ha valami negatív dolog szerepel a sztárról a cikkben ők csak istenítik veszettül... Aztán ha észreveszik, hogy valaki nem ért egyet velük leugatják a fejét.. És had tegyem hozzá, hogy tisztelet a kivételnek.. szóval nem kell nekem esni
Jaj, az ilyeneket én is "imádom".

Mindenhova két szóból álló véleményt írnak, hogy aztán kiírhassák titulusnak, hogy I love Justin Bieber.*-*<33

Az ilyenek inkább tartsák meg maguknak azt a "regény hosszúságú" véleményüket.