Mexikói sorozatok közül az Árva angyal a kedvencem....
am elég gyilkolászolos ez a film......rem lesz magyr szinkronnal is!
Rózsaszín ködből fekete és vérvörös
2010. szeptember 02. 16:25
Én minden bizonnyal leszedem majd MarcoPolo nemrég indult honlapjáról a feliratos részeket. Sajnos nem valószínű a magyar szinkronos premier, mivel az eredetit (argentin) korábban már vetítette az AXN Crime.
Egyébként látva, hogy említették az Árva angyalt, a 3. évadban Maite Perroni is gyilkos nő lesz, sőt William Levy az egyik áldozat
Ezenkívül Rocío Banquells (Isabella) is kapott egy epizódot, szóval a fanoknak akad néznivaló bőven!
Egyébként látva, hogy említették az Árva angyalt, a 3. évadban Maite Perroni is gyilkos nő lesz, sőt William Levy az egyik áldozat
2010. szeptember 02. 19:06
Idézet (Zsife @ 2010.09.02. 16:45)
hm mexikói krimi
ilyet is ritkán hallani lehet hogy megnézek pár részt 
Ugyanúgy csinálnak ők is mindenféle filmet, más kérdés, hogy külföldön csak a telenovelláikat veszik meg...
2010. szeptember 02. 20:13
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
jónak tűnik
2010. szeptember 05. 07:35
|
|
fanobipe23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 234 Csatolások: 2 Azonosító: 133254 offline
|
jooo hogy viviána játszik benne:):)vagyis az árva angyal viviánája:)
2010. november 21. 16:20
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Szerintem undorító!!!!!
2011. január 25. 13:24
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
ez csak a te véleményed cintia8597. nem kis Disney fan kislányoknak való az tény. jó mondjuk én se vagyok elég idős hozzá, viszont utána néztem és láttam jó néhány részt. én imádom, mert nagyon izgalmas és abszolult nem undorító. te ezek szerint csak a vért látod, pedig ez többről szól és arra van kiéleződve, ami mögötte zajlik, mert néha a nők azért ölnek, mert belekényszerítik őket és ilyen a valóságban is lehet. Maite és Dulce+William nagyon jó volt benne viszont Leticia Calderón és Nailea Norvind is remek volt.
2011. április 15. 08:25
|
morticiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.28. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 121414 offline
|
Sziasztok!
Van néhány filmje Iránnak, amiket szerintem érdemes lenne megnézni, csak az a baj, hogy szerintem ezek hozzánk soha nem fognak eljutni
Nincs véletlen valaki, aki vállalkozna fordításra és feliratozásra?
Van néhány filmje Iránnak, amiket szerintem érdemes lenne megnézni, csak az a baj, hogy szerintem ezek hozzánk soha nem fognak eljutni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: