Azt már megszokhatták a magyar nézők, hogy a mexikói sorozatokban mindenki sír, szerelmes, ármánykodik, majd kiderül, hogy bizonyos személyekkel rokoni kapcsolata van valakinek, de ekkor már valami egészségügyi problémája biztosan adódik... Azt viszont még egészen biztosan nem szoktuk meg, hogy ezek a színészek képesek kőkemény, véres thrillerszerepeket is megformálni!
A teljes cikkhez kattints ide!
Rózsaszín ködből fekete és vérvörös
2010. szeptember 02. 12:00
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
martaandriska
2010. szeptember 02. 12:15
Szép és érdekes cikk (mint mindegyik, amit írsz). A végét kicsit átírtam, mert Thalía nem vállalt szerepet benne – ezt csak szerette volna Pedro Torres és a Televisa, aztán elkezdtek össze-vissza hazudozni, amikor ő soha nem mondott igent.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. szeptember 02. 12:23
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.02. 12:15)
Szép és érdekes cikk (mint mindegyik, amit írsz). A végét kicsit átírtam, mert Thalía nem vállalt szerepet benne – ezt csak szerette volna Pedro Torres és a Televisa, aztán elkezdtek össze-vissza hazudozni, amikor ő soha nem mondott igent. 
Igen, közben olvasgattam a régi Thalíás cikkeket és ott belebotlottam, hogy a Twitcamon megcáfolta. Kár, pedig olyan szívesen megnéztem volna egy ilyen szerepben...
2010. szeptember 02. 13:01
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.02. 12:23)
Igen, közben olvasgattam a régi Thalíás cikkeket és ott belebotlottam, hogy a Twitcamon megcáfolta. Kár, pedig olyan szívesen megnéztem volna egy ilyen szerepben... 
Ez a hír már kezdettől fogva abszurd volt, amikor először napvilágot látott; aki egy kicsit is ismeri a személyiségét, tudhatta, hogy soha nem vállalná el egy gyilkos vagy egy szajha szerepét, ahogy szintén nem vetkőzne le a kamera előtt... nem szabad bedőlni sokszor még a hivatalos híreknek sem.
2010. szeptember 02. 13:53
|
|
fanobipe23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 234 Csatolások: 2 Azonosító: 133254 offline
|
kiváncsi vagyok.....
2010. szeptember 02. 14:19
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
hmmm...nem hangzik rosszul
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.