Alexander Skarsgård
2010. szeptember 01. 21:02
Gondoltam nyitok neki egy topikot, mivel még nem volt neki.
A True Blood-ban hihetetlen jól alakítja Eric-et. Sajnos még csak ott láttam, mert a svéd filmjeihez nem találok feliratot. Nem utolsó sorban igen jó pasi.

2010. szeptember 02. 09:55
|
|
lorelei1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.08. Hozzászólás: 23 Csatolások: 25 Azonosító: 82608 offline
|
Aiden!! Nézd meg a Generation killt. Azonkívül, hogy Alex is szerepel benne, fantasztikus, plusz nem ő az egyetlen vámpír aki felbukkan.
Kellan Lutz is szerepel benne (Emmett, Twilight), igaz kis nyúlfarknyit. Alexnek főszerepe van, és szerintem így azért látszik, hogy van tehetsége. Plusz ott van még egy második világháborús film is, aminek nem jut eszembe a címe, de az is elérhető pl magyar szinkronnal is. és annyira az sem rossz film. Bár ott is leginkább Alex alakítása, illetve a vele egy jelenetekben játszó kollégája, akik viszik a pálmát alakítás terén. Az utolsó bevetés - a cím.
2010. szeptember 02. 13:58
Az egyik legjobb színésznek tartom,imádom.. A True Blood-ból láttam részeket és fantasztikusan alakít,teljesen azonosul láthatólag a karakterével. Más filmjeit bevallom,nem igazán láttam még de én már most hatalmas rajongója vagyok
2010. szeptember 02. 14:25
Idézet (lorelei1 @ 2010.09.02. 09:55)
Aiden!! Nézd meg a Generation killt. Azonkívül, hogy Alex is szerepel benne, fantasztikus, plusz nem ő az egyetlen vámpír aki felbukkan.
Kellan Lutz is szerepel benne (Emmett, Twilight), igaz kis nyúlfarknyit. Alexnek főszerepe van, és szerintem így azért látszik, hogy van tehetsége. Plusz ott van még egy második világháborús film is, aminek nem jut eszembe a címe, de az is elérhető pl magyar szinkronnal is. és annyira az sem rossz film. Bár ott is leginkább Alex alakítása, illetve a vele egy jelenetekben játszó kollégája, akik viszik a pálmát alakítás terén. Az utolsó bevetés - a cím. 
Hú, köszi!
2010. szeptember 02. 15:27
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Én is szeretem! A True Bloodon kívül én még láttam a Zoolanderben Ben Stiller oldalán, ahol egy modellt játszott! Annyira édes, aranyos pasi és csak remélni tudom, hogy láthatom még jó néhány filmben!
2010. szeptember 04. 22:08
|
|
Sookie 86visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.10. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 117165 offline
|
Én mióta a true blood láttam azóta nagy rajongója vagyok Alexander Skarsgárdnak és megnéztem más filmjét is a gyilkos megszállás és az is nagyon tetszett nekem és még remélem még a svéd filmjeit is meg tudom majd nézni
jók a kép
jók a kép
2010. szeptember 15. 20:38
2010. szeptember 15. 22:15
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Én is még csak a True Blood-ban láttam, de ott hatalmasat alakít. A könyvek alapján is lehet imádni Ericet, de így, ahogy ő játssza...
Nagyon hiteles
Huhh, köszi a videókat!
Aranyos ahogy Ericről beszél, látszik hogy élvezet eljátszania a karaktert. Hát még nekünk milyen élvezet nézni
Idézet (***aiden*** @ 2010.09.15. 20:38)
Huhh, köszi a videókat!
2011. augusztus 15. 21:20
Ha valaha az életben találkoznék vele, nagy valószínűséggel ez történne
2011. augusztus 24. 17:40
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én is , mint itt mindenki más a True Blood-ban ismertem meg
Nagyon megszerettem hiszen tehetséges és nem utolsó sorba nagyon helyes
Eric a második kedvenc karakterem a True Blood-ból
Nagyon megszerettem hiszen tehetséges és nem utolsó sorba nagyon helyes
Eric a második kedvenc karakterem a True Blood-ból
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

3 felhasználónak tetszik: