Jacqueline is gyilkos nő lesz. Legalábbis egy sorozat kedvéért eljátsszik egy olyan nőt, akinek elege van elviselhetetlen férje viselkedéséből.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jacqueline Bracamontes új szerepben
2010. szeptember 01. 20:10
2010. szeptember 01. 20:20
Biztos jól játssza el ezt a szerepet is 
Nikike11 nem értelek
Nikike11 nem értelek
2010. szeptember 01. 20:51
Az már biztos, hogy egy nagyon jó sorozatról van szó. Az viszont számomra túlzás, hogy együtt játszana a fent említett színésznőkkel, mivel mind külön epizódban szerepelnek majd, s talán még csak találkozni sem találkoztak a forgatások alatt
Ugyan Jacqueline-t nem igazán szeretem a további epizódokat nagyon várom, mivel rengeteg kedvenc szerepet kapott a 3. évadban
2010. szeptember 01. 22:19
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
biztos jó lesz.
2010. szeptember 01. 22:36
Biztos kegyetlenül nagy sikere lesz, mert Jacky olyan nő, akinek még a negatív szerep is jól áll szerintem, kicsit hasonló, mint Leticia Calderón, valami fenomenálisan jól alakítja Carlota szerepét az ENDA-ban!
Remélem, nem várat magára sokat a premier, ugyanis imádom a cikkben megnevezett további színésznőket is, főleg a Rubí és a Candy után Ana Bertha Espínre vagyok még nagyon kíváncsi!
Remélem, nem várat magára sokat a premier, ugyanis imádom a cikkben megnevezett további színésznőket is, főleg a Rubí és a Candy után Ana Bertha Espínre vagyok még nagyon kíváncsi!
2010. szeptember 02. 16:32
@Levente1991 Legnagyobb meglepetésemre Ana Bertha Espín volt talán az egyetlen, aki bemutatott valamit már az első trailerben. Ahogy bemutatkozik és komor arccal bevallja, hogy gyilkos az valami hatalmas! Maite Perroni affektálása viszont egyenesen irritáló a videóban...
2010. szeptember 02. 17:19
|
|
CrazyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 133917 offline
|
Na erre kivancsi leszek biztos jol fogja jatszani a szerepet
2010. szeptember 02. 20:41
Biztosan jól fog játsszani, hiszen itt mégis Mexikó egyik legsikeresebb krimisorozatáról van szó, amiben nem akárhogy kell játsszani. De én erre a sorozatra már nagyon kíváncsi vagyok.
2010. szeptember 02. 21:06
|
|
Nikky9.6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 133650 offline
|
Én nagyon szeretem és biztosan jól fog ebben a sorozatban is játszani, bár én még csak olyan sorozatban láttam ahol jót alakít, úgyhogy nagyon kiváncsi vagyok rá.
2010. szeptember 08. 14:54
|
|
Marcsycicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 344 Csatolások: 5 Azonosító: 132585 offline
|
biztos jó lesz
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: