Mi volt a legrosszabb élményed a suliban?
2012. január 11. 18:20
Mikor a biológiatanár velem üvöltözött azért,mert az osztály rossz volt,pedig én jó voltam.Én voltam a hisztis,meg a sorolhatnám mi még!
2012. január 11. 18:30
Volt 1-2 ciki helyzet, de a legszebb helyzetek mindig a pirulós természetem miatt kerekedtek. Ugyanis kábé mindig ilyen fejet vágtam, ha belekeveredtem valamilyen helyzetbe:
És még mindig nem nőttem ki, pedig nagyon idegesítő számomra...
És még mindig nem nőttem ki, pedig nagyon idegesítő számomra...
2012. január 11. 20:51
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Van egypár.!
A legutóbbi az hétfőn történt. Elég idióta fiú osztálytársaim vannak, mindig piszkálnak minket meg stb. Múltkor a csajokkal elkezdtük őket kergetni, ők meg befutottak a fiú WC-be mi meg utánnuk. De ht ők az erősebbek úgyhogy minket meg bezártak.! >.< Ott feszegettük az ajtót meg minden, aztán amikor észrevettük, hogy már nem feszegetik 'kitörtünk'. Aztán kiderült a tanár miatt engedték el. Amikor kinyitottuk az ajtót pont ott állt előttünk, azt azt kérdezte mit csináltunk mi ott bent.! Nagyon ciki volt.!
Ja meg amikor múltkor magassarkú csizmában voltam. Megyünk be szünetről, fiúk meg mögöttünk jöttek. Én mentem pont a fiúk előtt, ők meg elgáncsoltak és eltaknyoltam a padlón. Olyan ciki volt, egy csomóan röhögtek rajtam még a tanárok is.!-.-"
2012. június 27. 10:33
Én még talán alsóban elmentem a piacra az osztályommal környezetóra végett.És ott önműködő ajtók vannak.Mivel hatalmas volt a szembetumultus, mi a fal mellet jöttünk. Én hülye nem figyeltem, és az ajtó történetesen... orrba vágott.Nem gáz, mert még vagy öten így jártak, de azóta inkább nem kezdek ajtókkal.
2012. július 25. 18:42
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
4.-ben tesin előttem állt egy fiú.épp a hajolást végeztük.elég közel volt a fejem a seggéhez ő meg telibefingott.Majdnem hánytam..
2012. július 25. 19:10
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Amikor az osztálytársam leöntötte a hajamat szöveglefestővel első órán. Úgy kellett végigülnöm 8 tanórát.
Vagy amikor az egyik fiú osztálytársam nekilökött mindhármunkat a táblának és az meg betört...
Tavaly pédául röhögőgörcsöt kaptam bigin...
Vagy amikor az egyik fiú osztálytársam nekilökött mindhármunkat a táblának és az meg betört...
Tavaly pédául röhögőgörcsöt kaptam bigin...
2012. július 25. 19:20
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
ha én arra emlékeznék xD fogalmam sincs
d
2012. július 25. 20:57
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
általánosban volt egy tanár, akit ki nem állhattam.
szerencse, hogy többet nem kell már nézegetnem
2012. július 26. 02:10
|
|
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline
|
5.ben...amikor nem tanultam törit ... ellógtam 4. óráról ... és 45 percig a wc-ben ültem xddd
És azt hazudtam mindenkinek,hogy egy tanár elkért xddd
És amikor kicsöngettek mentem befele az osztályba mint egy kis angyal ... és elkezdtem nyalizni az oszifőmnek xddd
De ő megkérdezte azt a tanárt akinek a nevét mondtam...
és jól leosztott az osztályban xdd Egy kicsit cink volt.. de legalább nem kellett felelnem törin xdd
amúgy meg sok cink eseményem volt már a suliban -.-"
És azt hazudtam mindenkinek,hogy egy tanár elkért xddd
És amikor kicsöngettek mentem befele az osztályba mint egy kis angyal ... és elkezdtem nyalizni az oszifőmnek xddd
De ő megkérdezte azt a tanárt akinek a nevét mondtam...
és jól leosztott az osztályban xdd Egy kicsit cink volt.. de legalább nem kellett felelnem törin xdd
amúgy meg sok cink eseményem volt már a suliban -.-"
2012. augusztus 28. 12:31
|
|
Blarymajdnem |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 1107 Csatolások: 11 Azonosító: 141855 offline
|
Talán 5.-be vagy 6.-ba történt. A matektanárom kihívott a táblához és azt mondta hogy oldjam meg a feladatot, ez volt a dogába is. Nem tudtam... ő pedig azt mondta hogy lestem a másikról, ami igaz is, de nem ezt a feladatot, hanem egy másikat, és ezt pedig tudtam, csak a táblánál annyira féltem hogy nem jutott eszembe semmi. És ordibált velem az osztály előtt. Hála' már szeptembertől új suli, új osztály és új tanár.
2016. február 25. 22:04
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
biztos van, de most valahogy egy se jut eszembe...
2016. március 31. 21:50
Ásítottam és nem raktam oda véletlen a kezemet és mehettem ki az óráról,de ez inkább szánalmas.Ezért kiküldeni valakit?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: