Starity

Mi volt a legrosszabb élményed a suliban?

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 03. 02:33 #21
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Linnéa @ 2010.09.02. 17:08)
Látom itt inkább ciki történetek vannak, na abból nekem is van pár.
Érdekes módon a tesivel nincs semmi bajom, viszont a folyosón mindig történik valami. Amikor kicsöngetnek, mind a 600 gyerek kinyomul a teremből és csörtetnek le-föl a földszintről a másodikig. Nem egyszer történt már olyan, hogy a lépcsőn megcsúsztam és szánkáztam vagy 5 fokot lefele, lenyomva az utánam lévő 10-20 gyereket. De volt már olyan is, hogy lesétáltam az aula közepén lévő kb. fél méter magas dobogóról, jó nagyot estem. cool.gif 
Azt hiszem, kb. úgy 2 évvel ezelőtt, 7-ben egy baromi kicsi teremben volt angol óránk. Ott olyasmi székek vannak mint a képen. Én arra az oldalra raktam a táskám, ameről nem lehet beülni. Óra közepén nyújtózkodtam a táskámért, hogy kivegyem a könyvem, de nem értem el. Helyette elborultam székestül mindenestül. Mindenki fulladozott a röhögéstől én is alig tudta kikecmeregni. Mondanom sem kell hogy az óra többi része elég vidáman telt. Szerencsére csak fél évig emlegették.  biggrin.gif  rohog.gif

Nekem is volt több alkalom,hogy majdnem kiestem a székből, de az a röhögés miatt volt. rohog.gif Mit össze tudtunk ökörködni az órákon...
2010. szeptember 03. 02:50 #22
mano2
mano2
Totya™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2606
Csatolások: 20
Azonosító: 26245
Én inkább a legrosszabbat mondom, mivel ugye ez a totyik eredeti címe is. Én még nyolcadikos koromban követtem el életem egyik legnagyobb baklövését... dry.gif Az eset tipikus. Tél volt, ugye vizet a suliba, szépen kiborítani aztán milyen szuper jégpálya lesz belőle! Délután pedig ott maradtunk csúszkálni, a suliban meg már alig voltak. Szép sorban csúsztunk egymás után, viszont volt egy haverom, aki sose várta meg a másikat... pont én csúsztam előtte és direkt szóltam neki, hogy nehogy azonnal csússzon mögöttem! Persze neki sem kellett több, csúszott utánam, ki is rúgta a lábam (nem direkt) én meg szépen előre estem. Nagy roppanás. Eltört a kulcs csontom a bal vállamban... röntgenen látszott ahogy a két csont szépen egymás mellett áll. Először azt hittük csak megrepedt vagy valami. De gondoljátok el, hogy a bal vállam szinte lefelé lógott a jobbhoz viszonyítva. mellow.gif Totálisan meg voltam rémülve. Próbáltam felemelni a bal karom, de mire vízszintesbe ért volna, éreztem, ahogy a törött csont szúrja az izmot, húst, mindent ami ott van... Ezután mentünk a dokihoz azonnal. Aztán kaptam két gipszkarikát, amit hátul összekötöttek, hogy ugye egyenesen forrjon össze a csont. Nos ez nagyjából sikerült is, viszont azóta ha nagy időjárásváltozás jön (főleg hidegfront) azt megérzi. mellow.gif
2010. szeptember 03. 02:56 #23
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Nekem is volt egy pár elesős jelenetem, ráadásul nem is olyan régen. Az egyetemen még az év elején amikor bejött az esős idő és ilyenkor a cipőm hihetetlenül csúszik, megyek a folyosón reggel, elhaladok 2 csoporttársam mellett, megyek 4 métert, erre megcsúszok és puff, elesek. Következő héten ugyanígy, csak akkor még addig se jutottam el mint az előző esésémnél, 2 méter után ahogy leléptem a szőnyegről térde estem, na most a fél csoport kint ült és tele volt a folyosó. _nevet.gif Elég béna tudok lenni, most is van egy seb a lábamon, mert beestem a szobámba. dry.gif Még a suliban estem már el a lépcsőn is, de hála megkapaszkodtam a korlátba és mivel már este volt, csak egy ismerősöm látta. Középsuliban meg tesi órán oldalazva kellett futni és én egyszercsak elestem (máig nem tudom hogy sikerült) és az a pláne, hogy senki nem vette volna észre, ha nem a tenyeremre esek, ami akkorát csattant, hogy mindenki rám figyelt. mellow.gif Meg estem már el egy táskában is kifele menet a tanáriasztalhoz.
De talán a legrosszabb az volt, amikor eleve nem voltam valami túl jó lelkiállapotban, de még rá is tett az egyik osztálytársam. Még a gimiben az első padban ültem és előttem fociztak (a teremben), de a labda mindig felém jött és majdnem eltalált, amikor szóvá tettem, még neki állt feljebb, erre én majdnem elkezdtem bőgni. ohmy.gif Azt hiszem ez volt a legrosszabb. mellow.gif Ez így leírva elég semmiségnek tűnik, de akkor nagyon rosszul esett, hogy hiába kértem, nem figyelt rám. Az ilyet nagyon a lelkemre tudom venni.
2010. szeptember 03. 03:18 #24
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Óóó, az én szép eséseim. Most a legjobbakat kiszemezgetem.
Még nagyon régen nyolcadikban épp valami miatt kergettem egyik lökött osztálytársam és megcsúsztam az alapból forgalmatlan lépcsősoron, természetesen pont akkor voltak ott sokan. A térdem szerencsésen el is tört, a tanár így jellemezte: "Dóra maga alá gyűrte a lábát". Na mondom kösz. laugh.gif Fekvőgipsz után visszatértem és látom, hogy felújították -csak és kizárólag miattam- a lépcsőket. Mondanom sem kell, hogy még mindig hallgatom, hogy tönkretettem a többiek "játszóterét". laugh.gif

Aztán volt még egy télen, amikor épp beszóltam az egyik legegyügyűbb és idegesítőbb embernek, akit ismerek, mire szépen megcsúsztam a jégen és orrabuktam. Persze, a hatalmas kabátban alig bírtam felállni. dry.gif Így legyen kemény az ember, nem? biggrin.gif Jól kiröhögött a fél suli..

(Ha már törések, azon senki nem tesz túl, hogy felálltam a számítógéptől és eltört a lábam. _nevet.gif )
2010. szeptember 03. 03:20 #25
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet (Domcicc @ 2010.09.03. 03:18)
(Ha már törések, azon senki nem tesz túl, hogy felálltam a számítógéptől és eltört a lábam. _nevet.gif )

Hát azt meg, hogy sikerült? ohmy.gif
2010. szeptember 03. 11:24 #26
Christo
Christo

Én a kézicsapat kapusa voltam egy jó ideig, de egy nap bekövetkezett a baj. Általában tudtam, hogyan kell a labdához érnem, hogy ne legyen baj, gondolom ez a foci kapusánál is így van, de akkor nem jött össze. Az egyik trampli egy jól irányzott bikázással eltörte a hüvelykujjam, mondanom se kell, hogy azután nem játszottam... De az eset után ők sem találtak nálam jobb kapust... rohog.gif

Egyébként azóta Anyut rémisztgetem vele, ugyanis elég fura lett az ujjam utána, ő meg nem bírja az ilyeneket laugh.gif
2010. szeptember 03. 11:27 #27
- törölt felhasználó -    
amikor általános 7 osztályából ki akartak rugni mert rossz magaviseletű diák voltam de szerencsére nem rugtak ki adtak még egy esélyt biggrin.gif
most is rossz vagyok csak már nem általánosba biggrin.gif rohog.gif wink.gif
2010. szeptember 03. 11:28 #28
- törölt felhasználó -    
jah meg amikor ültem az asztalon és eldobtam egy üveget és az meg vissza pattant egy lány ajkára és az meg felrepedt neki és ömlött a vér a szájából sad.gif
igy vissza gondolva uhhh blink.gif
hát igen nem voltam egy angyal biggrin.gif
2010. szeptember 03. 11:32 #29
Christo
Christo

Idézet (Clélia @ 2010.09.03. 11:27)
amikor általános 7 osztályából ki akartak rugni mert rossz magaviseletű diák voltam de szerencsére nem rugtak ki adtak még egy esélyt  biggrin.gif 
most is rossz vagyok csak már nem általánosba biggrin.gif rohog.gif  wink.gif

Én verekedős voltam. Nem csak csitrikkel, fiúkkal is összerúgtam a port... Tudom, nem valami nőies... biggrin.gif
2010. szeptember 03. 11:32 #30
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Huu nekem is sok volt, de hirtelen csak az jut eszembe amikor ittam az űdítőt és egy fiu meglökött és félrement. Közben a legjobb barátnőm mellettem lehajolt valamiért és a számban lévő űdítő a nyakán landolt rohog.gif De jót röhögtem rajta laugh.gif De ez inkább jó élmény biggrin.gif
2010. szeptember 03. 11:36 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2010.09.03. 11:32)
Én verekedős voltam. Nem csak csitrikkel, fiúkkal is összerúgtam a port... Tudom, nem valami nőies... biggrin.gif

amikor azt irtam hogy rossz magaviseletű diák (ami most is vagyok) akkor azt értettem hogy tanár beszolások,verekedés és egyéb sérülések okozoja
2010. szeptember 03. 11:40 #32
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Idézet (Clélia @ 2010.09.03. 11:27)
amikor általános 7 osztályából ki akartak rugni mert rossz magaviseletű diák voltam de szerencsére nem rugtak ki adtak még egy esélyt  biggrin.gif 
most is rossz vagyok csak már nem általánosba biggrin.gif rohog.gif  wink.gif

engem meg éretségi előtt akartak kitenni a suliból, mert elmentünk kirándulni a barátnőimmel egy hétre és papírt hamisitottunk meg aláirást, de ezt azóta sem tudják thumbsup.gif És hát kivetük a szabadot, de a jó osztálytársaim beköptek minket és elérték az igazgatónál hogy bűntetést kapjunk mad.gif Irigykedtek ránk mert mindenból jó tanulók voltunk... na végülis az lett, hogy sok tanár melletünk állt meg a diákok is... szóval jól jártunk, mert azután a diákok is az osztálytársaink ellen voltak meg a tanárok is szívatták őket _nevet.gif
2010. szeptember 03. 11:54 #33
- törölt felhasználó -    
Nekem rengeteg rossz volt, főleg gimiben, amiket talán csak én fogok fel tragikusan, de nagyon nem estek jól. Legyen elég annyi, hogy a tanári kar, meg az osztály miatt gyűlöltem meg az elejétől fogva az egészet, és nem azért, mert tanulni kellett, azt mindenhol kell, de nem mindegy, hogy milyen atmoszférában, közegben.

De hál'istennek, vége...
1 felhasználónak tetszik: Dancsy
2010. szeptember 03. 11:56 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet (csicsi20 @ 2010.09.03. 11:40)
engem meg éretségi előtt akartak kitenni a suliból, mert elmentünk kirándulni a barátnőimmel egy hétre és papírt hamisitottunk meg aláirást, de ezt azóta sem tudják  thumbsup.gif  És hát kivetük a szabadot, de a jó osztálytársaim beköptek minket és elérték az igazgatónál hogy bűntetést kapjunk  mad.gif Irigykedtek ránk mert mindenból jó tanulók voltunk... na végülis az lett, hogy sok tanár melletünk állt meg a diákok is... szóval jól jártunk, mert azután a diákok is az osztálytársaink ellen voltak meg a tanárok is szívatták őket  _nevet.gif

az komoly biggrin.gif
én is hamisitottam már egy két dolog miatt
meg volt olyan hogy az ofö hátára ráragasztottam hogy hülye vagyokde észre vette rohog.gif
2010. szeptember 03. 12:05 #35
- törölt felhasználó -    
Ilyen nálunk is volt általánosban, de mi nem heccelés céljából csináltuk, hanem szeretetből. biggrin.gif Mondta az osztálytársam, hogy írjunk valami aranyos szöveget, és ragasszuk rá Gizi (osztályfőnökünk) hátára! Ráírtuk, hogy Gizi a legjobb osztályfőnök, és biosztanár! biggrin.gif Őneki viszont nem tűnt fel a dolog, csak akkor, mikor a folyosón mindenki utánafordult, hogy hűűűűhaaa! _nevet.gif

Másik két sztorinál meg április elseje volt. Lekrétáztuk a tanári széket, amennyire csak lehetett, és udvariasan helyet kínáltunk a magyartanárnak, aki persze nem vette észre... biggrin.gif

A másik, 7. osztályban egy idősebb matektanárunk volt, azt mondtuk neki, hogy ma nem is lesz óra! Totál elhitte, elnézést kért, majd sietve távozott, de nem jött össze a tervünk, mert hallottuk, ahogy osztályfőnök kiált neki, hogy: "Irénke, neked nem órád van a 7.-ben?" Szóval lebuktunk, és nem úsztuk meg az aznapi dogát... biggrin.gif

Régi, szép idők...
2010. szeptember 03. 12:14 #36
Christo
Christo

Idézet (Levente1991 @ 2010.09.03. 12:05)

Másik két sztorinál meg április elseje volt. Lekrétáztuk a tanári széket, amennyire csak lehetett, és udvariasan helyet kínáltunk a magyartanárnak, aki persze nem vette észre... biggrin.gif 
ű

Mi egyszer április elsején odatoltuk a szekrényt az ajtó elé és mikor a matek tanár kinyitotta, csak a szekrény hátával találkozott biggrin.gif
2010. szeptember 03. 12:21 #37
- törölt felhasználó -    
Ménem' teljesen rá az ajtóra? biggrin.gif thumbsup.gif Az lett volna a nagy buli... thumbsup.gif
2010. szeptember 03. 12:30 #38
- törölt felhasználó -    
ez még általános alsoban történt tanszobán
a nö aki mindig ött volt egy 50 éves nyanya volt akinek olyan büdös volt a lehelete hogy ott te kétszer haltál meg ha rád lehelet rohog.gif és egyszer egy olyan kivágott fölsöben jött amiben épphogy csak kilogott mind a négy méter melle és oda jött hozzám segiteni és lehajolt és láttam a mellét
hát akkor megált az ütő bennem azt az élményt nem ajánlom senkinek sem biggrin.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Levente1991
2010. szeptember 03. 12:32 #39
mileyfanbogi
mileyfanbogi

Státuszhttp://barmimegtortenhetwith1d.blogspot.ro/ http://mylifeinquotesx.blogspot.ro/
Hozzászólás: 775
Csatolások: 38
Azonosító: 108754
hat... velem is sok cikis dolog tortenik de sztem az volt a legdurvabb mikor ugy 3.-ban vagy meg 2-ban mar nem tom a boltnal alltam sorba mert a mi sulinkba van egy kisbolt veletlenul leejtettem egy fempenzt es amikor legugoltam erte a nacim szetszekat vagyis hat ugy szetjott a varas mert eleg szuk naciba volttam es amikor bementem az osztalyba es elmondtam a taninak akkor o azt mondta hogy vegyem le es akkor ott az osztaly elott lekelett vegyem mondjuk a katedra hatalnal es akkor az osszes fiu rajtam rohogott de szerencsere megvarta a tani a nacimat es visszavehettem! ez azert nagyon ciki volt!
2010. szeptember 03. 12:49 #40
mileyfanbogi
mileyfanbogi

Státuszhttp://barmimegtortenhetwith1d.blogspot.ro/ http://mylifeinquotesx.blogspot.ro/
Hozzászólás: 775
Csatolások: 38
Azonosító: 108754
Idézet (Christo @ 2010.09.03. 12:14)
Mi egyszer április elsején odatoltuk a szekrényt az ajtó elé és mikor a matek tanár kinyitotta, csak a szekrény hátával találkozott biggrin.gif

mi most 5-ben aprilis elsejen a matektanarral ugycsinaltunk hogy a tablanak meg neki hatattforditottunk de o ezt figyelembe se vette es azert is irt a tablara feledatokat ugyhogy kifogott rajtunk.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!