Starity

Mi volt a legrosszabb élményed a suliban?

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 01. 14:58 #1
- törölt felhasználó -    
Nekem az volt a legrosszab mikor, olyan 4.-ben elmentem szoknyába és néhány osztálytársam, akik nem kedvelnek felhúzták...nagyon gáz volt, még jó hogy olyan régen történt, mert már mindenki elfelejtette....de én most fel hoztam, de 1 emberen kívűl senki sem ismer itt, így elmertem mondani XD biggrin.gif laugh.gif w00t.gif _nevet.gif
2010. szeptember 01. 14:59 #2
kriszty_14
kriszty_14
♫Zac Efron♫addict♥

Státusz♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Zachary David Alexander Efron♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1074
Csatolások: 442
Azonosító: 130680
Idézet (Fanni103 @ 2010.09.01. 14:58)
Nekem az volt a legrosszab mikor, olyan 4.-ben elmentem szoknyába és néhány osztálytársam, akik nem kedvelnek felhúzták...nagyon gáz volt, még jó hogy olyan régen történt, mert már mindenki elfelejtette..de én most fel hoztam, de 1 emberen kívűl senki sem ismer itt, így elmertem mondani XD biggrin.gif  laugh.gif  w00t.gif  _nevet.gif

hát szerintem ez nem annyira ciki...mással is történt már ien.
2010. szeptember 01. 14:59 #3
Beba13
Beba13
Hozzászólás: 1828
Csatolások: 11103
Azonosító: 119256
tavaly (7.o.) leöntötte egy csaj vízzel a pólómat (ráadás: az egyik "legjobb barátnőm" beszélte rá!), én hazamentem átöltözni, erre mindenki megutált. De mostmár szerencsére újra mindenkivel jóban vagyok smileeee.gif
2010. szeptember 01. 15:00 #4
- törölt felhasználó -    
Nekem ez nagyon ciki volt mert majdnem az egész suli nevetett de hála az égnek nem volt más, legalábbis nem jut eszembe. biggrin.gif
2010. szeptember 01. 15:01 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beba13 @ 2010.09.01. 14:59)
tavaly (7.o.) leöntötte egy csaj vízzel a pólómat (ráadás: az egyik "legjobb barátnőm" beszélte rá!), én hazamentem átöltözni, erre mindenki megutált. De mostmár szerencsére újra mindenkivel jóban vagyok smileeee.gif

azért utáltak mert elmentél átöltözni?? elég barmok lehetnek..
2010. szeptember 01. 15:02 #6
kriszty_14
kriszty_14
♫Zac Efron♫addict♥

Idézet (Fanni103 @ 2010.09.01. 15:01)

hát igen szerintem is..
2010. szeptember 01. 15:03 #7
Beba13
Beba13
Hozzászólás: 1828
Csatolások: 11103
Azonosító: 119256
Idézet (Fanni103 @ 2010.09.01. 15:01)

hát, az a csaj aki leöntött + aki rábeszélte elkezdett mindent rólam terjeszteni, szóval szerintem az is közrejátszott. meg az hogy egy másik lánynak a nadrágja lett egy kicsit vizes (de nem annyira mint nekem a pólóm) és Ő meg elkezdett azon hisztizni, hogy én miért megyek haza, mikor Ő nem. Mondanom sem kell, Ő nem is akart hazamenni.
2010. szeptember 01. 15:07 #8
kriszty_14
kriszty_14
♫Zac Efron♫addict♥

Idézet (Beba13 @ 2010.09.01. 15:03)
hát, az a csaj aki leöntött + aki rábeszélte elkezdett mindent rólam terjeszteni, szóval szerintem az is közrejátszott. meg az hogy egy másik lánynak a nadrágja lett egy kicsit vizes (de nem annyira mint nekem a pólóm) és Ő meg elkezdett azon hisztizni, hogy én miért megyek haza, mikor Ő nem. Mondanom sem kell, Ő nem is akart hazamenni.

hmm mik vannak:)
am szerintem nem jó helyt van a topic
filmek,sorozatok...
2010. szeptember 01. 15:08 #9
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759

ohh , te szegény sad.gif
Hát igen , sajnos vannak alapból bunkó emberek dry.gif

Nekem az volt a legrosszabb amikor tavaly ( vagyis középsuli 10. osztályában ) leestem a lépcsőről sad.gif
És nagyon sok diák , kb. vagy 40 látta és elég jót röhögtek én meg mivel leestem legalább 25 lépcsőfokot mennem kellett az ügyeletre dry.gif
De szerencsére csak az arcomon volt 5 napig pár fekete zúzódás ,egy csontos sem tört el biggrin.gif
Csak kicsit ciki volt utána suliba menni és ugyan azon a lépcsőn újra végig menni sad.gif
2 felhasználónak tetszik: Fanni103, dóóra
2010. szeptember 01. 15:10 #10
kriszty_14
kriszty_14
♫Zac Efron♫addict♥

Idézet (House Of Wax @ 2010.09.01. 15:08)
ohh , te szegény  sad.gif 
Hát igen , sajnos vannak alapból bunkó emberek  dry.gif 
Nekem az volt a legrosszabb amikor tavaly ( vagyis középsuli 10. osztályában ) leestem a lépcsőről  sad.gif 
És nagyon sok diák , kb. vagy 40 látta és elég jót röhögtek én meg mivel leestem legalább 25 lépcsőfokot mennem kellett az ügyeletre  dry.gif 
De szerencsére csak az arcomon volt 5 napig pár fekete zúzódás ,egy csontos sem tört el  biggrin.gif 
Csak kicsit ciki volt utána suliba menni és ugyan azon a lépcsőn újra végig menni  sad.gif

fúú ez tényleg ciki lehetett..ien velem is volt és tényleg rossz..
nálunk a suliba volt olyan is aki hát ki dobta a taccsot xd.
mindenki szeme láttára..azért az se semmi biggrin.gif
2010. szeptember 01. 15:25 #11
- törölt felhasználó -    
Durva lehetett én is csúsztam már meg lépcsőn de nem ennyire nagyon
2010. szeptember 01. 15:26 #12
- törölt felhasználó -    

nálunk is elég sok a bunkó, de már másik suliba járok tavalytól így már könnyebb meg jobb is. biggrin.gif
2010. szeptember 01. 21:25 #13
Lucy-chan
Lucy-chan
яuleя oƒ αѕgαrd
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 159
Azonosító: 104204
nekem 2 olyan rosszabb (cikibb) élményem volt, az egyik, amikor tavaly (7.o) ballagáskor vittük le az emeletről a a székeket, csúszós cipő volt rajtam és a lépcső is elég régi faanyagból volt, vagyis szépen le lett koptatva. Én meg hirtelen léptem és leszáguldottam az emeletről laugh.gif Nem volt annyira ciki, mert 2 másik lány is ugyan így járt, szóval jót röhögtünk.
A másik télen volt, amikor mindent vastag jég borított, az én csizmám nem csúszott annyira, szóval bátran lépkedtem, de elbíztam magam, mert megcsúsztam és hatalmasat taknyoltam. Ráadásul pont fejjel előre hason csúsztam a sorakozóhelyünkig, az egész iskola szeme láttára _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: dóóra
2010. szeptember 01. 21:28 #14
ancsa13
ancsa13
Glambert

StátuszNyugodjon békében Debreczeni Szevér :'( A mindig dilis és vidám Szevér.
Hozzászólás: 2090
Csatolások: 1504
Azonosító: 118918
Az ma volt, nem nagyon szeretem az új iskolát, és a diákokat, úgy érzem nem odavaló vagyok, nem azért guriztem az általánosban, hogy egy olyan iskolába járjak.
2010. szeptember 02. 14:07 #15
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lucy-chan @ 2010.09.01. 21:25)
nekem 2 olyan rosszabb (cikibb) élményem volt, az egyik, amikor tavaly (7.o) ballagáskor vittük le az emeletről a a székeket, csúszós cipő volt rajtam és a lépcső is elég régi faanyagból volt, vagyis szépen le lett koptatva. Én meg hirtelen léptem és leszáguldottam az emeletről  laugh.gif  Nem volt annyira ciki, mert 2 másik lány is ugyan így járt, szóval jót röhögtünk.
A másik télen volt, amikor mindent vastag jég borított, az én csizmám nem csúszott annyira, szóval bátran lépkedtem, de elbíztam magam, mert megcsúsztam és hatalmasat taknyoltam. Ráadásul pont fejjel előre hason csúsztam a sorakozóhelyünkig, az egész iskola szeme láttára  _nevet.gif

Elég gáz lehetett ohmy.gif , nálunk is vannak ilyen pillanatok, de nem mind velem történik hála az égnek _nevet.gif
2010. szeptember 02. 14:19 #16
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Kettő nagyon cikis volt.. Egyik télen volt mikor szinte futottunk haza mert a fiúk meg akartak fürdetni...-.- Mikor észrevettek minket mi elkezdtünk rohanni és annyira futottam a kis magassarkú csizmámban, hogy az út közepén eltaknyoltam rohog.gif Persze mindenki rajtam röhögött..-.-"

A másik, tesi óra volt és futottunk. Olyan gyorsan futottam, hogy a kanyarban felkenődtem a falra...xD És ez még nem volt elég, mert persze nem tanultam az esetből és megint felgyorsítottam a kanyarnál. Ezúttal igyekeztem nem a falnak futni, viszont kicsúszott alólam a talaj és eltaknyoltam...-.- 1 másodperc alatt felpattantam és végig röhögtem az egész tesit.. _nevet.gif

Akkor nem vagy egyedül, mert az én osztálytársaim is egytől egyik szemetek (tisztelet a kivételnek). Én meg az vagyok aki mindig a hibás mikor semmit sem csináltam..-.-"
2010. szeptember 02. 14:30 #17
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Nekem annyi volt, hogy hirtelen össze sem tudom számolni... biggrin.gif Iszonyú béna vagyok, nem egyszer sikerült beégetni magam. Talán az egyik legrosszabb az volt, mikor felidegelt az ofő, csöngetésnél kicsörtettem a teremből és a következő órám az emeleten volt. Annyira ideges voltam, hogy felfelé menet belegabalyodtam a válltáskámba és felzúgtam a lépcsőn... a kémia terem előtt állók jól kiröhögtek én meg bemutattam nekik.

Aztán alsóban jellemző volt rám, hogy mocskos szájú rosszcsont voltam és egyszer csúnyán benéztem. A folyosón osztottam cifrán az egyik tanárt a háta mögött, még szép hogy mögöttem állt. Aznap egy szép intővel lettem gazdagabb. rohog.gif

És a legjobb: sose próbáljátok elűzni az unalmat azzal, hogy megpróbáltok ráhúzni az ujjatokra egy lemezt. Ugyanis én ezt csináltam az infoteremben, aztán úgy kellett leműteni rólam...
2010. szeptember 02. 16:43 #18
Blanka100
Blanka100
új tag
Hozzászólás: 14
Csatolások: 0
Azonosító: 134239
Nekem az volt hogy 4. körül mentem ki a táplához,valamiben megbotlottam és pofára estem.Meg az amikor tavaly kijött a nacimból a gumi és egész nap úgy kellet a suliban járkálnom hogy végig fogni kellett a nacit hogy le ne essen! w00t.gif ohmy.gif 110.gif _nevet.gif rohog.gif tongue.gif blink.gif
2010. szeptember 02. 16:54 #19
- törölt felhasználó -    
Ezek nagyon durvák, velem meg előfordult tavaly, hogy ki volt lyukadva a tesi nadrágom, és úgy kellett tesiznem, ráadásul pont a hátsófelemnél. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2010. szeptember 02. 17:08 #20
- törölt felhasználó -    
Látom itt inkább ciki történetek vannak, na abból nekem is van pár.
Érdekes módon a tesivel nincs semmi bajom, viszont a folyosón mindig történik valami. Amikor kicsöngetnek, mind a 600 gyerek kinyomul a teremből és csörtetnek le-föl a földszintről a másodikig. Nem egyszer történt már olyan, hogy a lépcsőn megcsúsztam és szánkáztam vagy 5 fokot lefele, lenyomva az utánam lévő 10-20 gyereket. De volt már olyan is, hogy lesétáltam az aula közepén lévő kb. fél méter magas dobogóról, jó nagyot estem. cool.gif

Azt hiszem, kb. úgy 2 évvel ezelőtt, 7-ben egy baromi kicsi teremben volt angol óránk. Ott olyasmi székek vannak mint a képen. Én arra az oldalra raktam a táskám, ameről nem lehet beülni. Óra közepén nyújtózkodtam a táskámért, hogy kivegyem a könyvem, de nem értem el. Helyette elborultam székestül mindenestül. Mindenki fulladozott a röhögéstől én is alig tudta kikecmeregni. Mondanom sem kell hogy az óra többi része elég vidáman telt. Szerencsére csak fél évig emlegették. biggrin.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Dancsy, dóóra
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!