Mi volt a legrosszabb élményed a suliban?
2010. szeptember 01. 14:58
Nekem az volt a legrosszab mikor, olyan 4.-ben elmentem szoknyába és néhány osztálytársam, akik nem kedvelnek felhúzták...nagyon gáz volt, még jó hogy olyan régen történt, mert már mindenki elfelejtette....de én most fel hoztam, de 1 emberen kívűl senki sem ismer itt, így elmertem mondani XD
2010. szeptember 01. 14:59
|
|
kriszty_14♫Zac Efron♫addict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 442 Azonosító: 130680 offline
|
Idézet (Fanni103 @ 2010.09.01. 14:58)
Nekem az volt a legrosszab mikor, olyan 4.-ben elmentem szoknyába és néhány osztálytársam, akik nem kedvelnek felhúzták...nagyon gáz volt, még jó hogy olyan régen történt, mert már mindenki elfelejtette..de én most fel hoztam, de 1 emberen kívűl senki sem ismer itt, így elmertem mondani XD

hát szerintem ez nem annyira ciki...mással is történt már ien.
2010. szeptember 01. 14:59
|
|
Beba13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.02. Hozzászólás: 1828 Csatolások: 11103 Azonosító: 119256 offline
|
tavaly (7.o.) leöntötte egy csaj vízzel a pólómat (ráadás: az egyik "legjobb barátnőm" beszélte rá!), én hazamentem átöltözni, erre mindenki megutált. De mostmár szerencsére újra mindenkivel jóban vagyok
2010. szeptember 01. 15:00
Nekem ez nagyon ciki volt mert majdnem az egész suli nevetett de hála az égnek nem volt más, legalábbis nem jut eszembe.
2010. szeptember 01. 15:01
Idézet (Beba13 @ 2010.09.01. 14:59)
tavaly (7.o.) leöntötte egy csaj vízzel a pólómat (ráadás: az egyik "legjobb barátnőm" beszélte rá!), én hazamentem átöltözni, erre mindenki megutált. De mostmár szerencsére újra mindenkivel jóban vagyok 
azért utáltak mert elmentél átöltözni?? elég barmok lehetnek..
2010. szeptember 01. 15:02
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 442 Azonosító: 130680 offline
|
Idézet (Fanni103 @ 2010.09.01. 15:01)
hát igen szerintem is..
2010. szeptember 01. 15:03
|
|
Beba13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.02. Hozzászólás: 1828 Csatolások: 11103 Azonosító: 119256 offline
|
Idézet (Fanni103 @ 2010.09.01. 15:01)
hát, az a csaj aki leöntött + aki rábeszélte elkezdett mindent rólam terjeszteni, szóval szerintem az is közrejátszott. meg az hogy egy másik lánynak a nadrágja lett egy kicsit vizes (de nem annyira mint nekem a pólóm) és Ő meg elkezdett azon hisztizni, hogy én miért megyek haza, mikor Ő nem. Mondanom sem kell, Ő nem is akart hazamenni.
2010. szeptember 01. 15:07
|
|
|
Idézet (Beba13 @ 2010.09.01. 15:03)
hát, az a csaj aki leöntött + aki rábeszélte elkezdett mindent rólam terjeszteni, szóval szerintem az is közrejátszott. meg az hogy egy másik lánynak a nadrágja lett egy kicsit vizes (de nem annyira mint nekem a pólóm) és Ő meg elkezdett azon hisztizni, hogy én miért megyek haza, mikor Ő nem. Mondanom sem kell, Ő nem is akart hazamenni.
hmm mik vannak:)
am szerintem nem jó helyt van a topic
filmek,sorozatok...
2010. szeptember 01. 15:08
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
ohh , te szegény
Hát igen , sajnos vannak alapból bunkó emberek
Nekem az volt a legrosszabb amikor tavaly ( vagyis középsuli 10. osztályában ) leestem a lépcsőről
És nagyon sok diák , kb. vagy 40 látta és elég jót röhögtek én meg mivel leestem legalább 25 lépcsőfokot mennem kellett az ügyeletre
De szerencsére csak az arcomon volt 5 napig pár fekete zúzódás ,egy csontos sem tört el
Csak kicsit ciki volt utána suliba menni és ugyan azon a lépcsőn újra végig menni
2010. szeptember 01. 15:10
|
|
|
Idézet (House Of Wax @ 2010.09.01. 15:08)
ohh , te szegény
Nekem az volt a legrosszabb amikor tavaly ( vagyis középsuli 10. osztályában ) leestem a lépcsőről
És nagyon sok diák , kb. vagy 40 látta és elég jót röhögtek én meg mivel leestem legalább 25 lépcsőfokot mennem kellett az ügyeletre
De szerencsére csak az arcomon volt 5 napig pár fekete zúzódás ,egy csontos sem tört el
Csak kicsit ciki volt utána suliba menni és ugyan azon a lépcsőn újra végig menni
fúú ez tényleg ciki lehetett..ien velem is volt és tényleg rossz..
nálunk a suliba volt olyan is aki hát ki dobta a taccsot xd.
mindenki szeme láttára..azért az se semmi
2010. szeptember 01. 15:25
Durva lehetett én is csúsztam már meg lépcsőn de nem ennyire nagyon
2010. szeptember 01. 15:26
nálunk is elég sok a bunkó, de már másik suliba járok tavalytól így már könnyebb meg jobb is.
2010. szeptember 01. 21:25
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
nekem 2 olyan rosszabb (cikibb) élményem volt, az egyik, amikor tavaly (7.o) ballagáskor vittük le az emeletről a a székeket, csúszós cipő volt rajtam és a lépcső is elég régi faanyagból volt, vagyis szépen le lett koptatva. Én meg hirtelen léptem és leszáguldottam az emeletről
Nem volt annyira ciki, mert 2 másik lány is ugyan így járt, szóval jót röhögtünk.
A másik télen volt, amikor mindent vastag jég borított, az én csizmám nem csúszott annyira, szóval bátran lépkedtem, de elbíztam magam, mert megcsúsztam és hatalmasat taknyoltam. Ráadásul pont fejjel előre hason csúsztam a sorakozóhelyünkig, az egész iskola szeme láttára
A másik télen volt, amikor mindent vastag jég borított, az én csizmám nem csúszott annyira, szóval bátran lépkedtem, de elbíztam magam, mert megcsúsztam és hatalmasat taknyoltam. Ráadásul pont fejjel előre hason csúsztam a sorakozóhelyünkig, az egész iskola szeme láttára
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2010. szeptember 01. 21:28
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Az ma volt, nem nagyon szeretem az új iskolát, és a diákokat, úgy érzem nem odavaló vagyok, nem azért guriztem az általánosban, hogy egy olyan iskolába járjak.
2010. szeptember 02. 14:07
Idézet (Lucy-chan @ 2010.09.01. 21:25)
nekem 2 olyan rosszabb (cikibb) élményem volt, az egyik, amikor tavaly (7.o) ballagáskor vittük le az emeletről a a székeket, csúszós cipő volt rajtam és a lépcső is elég régi faanyagból volt, vagyis szépen le lett koptatva. Én meg hirtelen léptem és leszáguldottam az emeletről
Nem volt annyira ciki, mert 2 másik lány is ugyan így járt, szóval jót röhögtünk.
Elég gáz lehetett
2010. szeptember 02. 14:19
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Kettő nagyon cikis volt.. Egyik télen volt mikor szinte futottunk haza mert a fiúk meg akartak fürdetni...-.- Mikor észrevettek minket mi elkezdtünk rohanni és annyira futottam a kis magassarkú csizmámban, hogy az út közepén eltaknyoltam
Persze mindenki rajtam röhögött..-.-"
A másik, tesi óra volt és futottunk. Olyan gyorsan futottam, hogy a kanyarban felkenődtem a falra...xD És ez még nem volt elég, mert persze nem tanultam az esetből és megint felgyorsítottam a kanyarnál. Ezúttal igyekeztem nem a falnak futni, viszont kicsúszott alólam a talaj és eltaknyoltam...-.- 1 másodperc alatt felpattantam és végig röhögtem az egész tesit..
Akkor nem vagy egyedül, mert az én osztálytársaim is egytől egyik szemetek (tisztelet a kivételnek). Én meg az vagyok aki mindig a hibás mikor semmit sem csináltam..-.-"
A másik, tesi óra volt és futottunk. Olyan gyorsan futottam, hogy a kanyarban felkenődtem a falra...xD És ez még nem volt elég, mert persze nem tanultam az esetből és megint felgyorsítottam a kanyarnál. Ezúttal igyekeztem nem a falnak futni, viszont kicsúszott alólam a talaj és eltaknyoltam...-.- 1 másodperc alatt felpattantam és végig röhögtem az egész tesit..
Akkor nem vagy egyedül, mert az én osztálytársaim is egytől egyik szemetek (tisztelet a kivételnek). Én meg az vagyok aki mindig a hibás mikor semmit sem csináltam..-.-"
2010. szeptember 02. 14:30
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Nekem annyi volt, hogy hirtelen össze sem tudom számolni...
Iszonyú béna vagyok, nem egyszer sikerült beégetni magam. Talán az egyik legrosszabb az volt, mikor felidegelt az ofő, csöngetésnél kicsörtettem a teremből és a következő órám az emeleten volt. Annyira ideges voltam, hogy felfelé menet belegabalyodtam a válltáskámba és felzúgtam a lépcsőn... a kémia terem előtt állók jól kiröhögtek én meg bemutattam nekik.
Aztán alsóban jellemző volt rám, hogy mocskos szájú rosszcsont voltam és egyszer csúnyán benéztem. A folyosón osztottam cifrán az egyik tanárt a háta mögött, még szép hogy mögöttem állt. Aznap egy szép intővel lettem gazdagabb.
És a legjobb: sose próbáljátok elűzni az unalmat azzal, hogy megpróbáltok ráhúzni az ujjatokra egy lemezt. Ugyanis én ezt csináltam az infoteremben, aztán úgy kellett leműteni rólam...
Aztán alsóban jellemző volt rám, hogy mocskos szájú rosszcsont voltam és egyszer csúnyán benéztem. A folyosón osztottam cifrán az egyik tanárt a háta mögött, még szép hogy mögöttem állt. Aznap egy szép intővel lettem gazdagabb.
És a legjobb: sose próbáljátok elűzni az unalmat azzal, hogy megpróbáltok ráhúzni az ujjatokra egy lemezt. Ugyanis én ezt csináltam az infoteremben, aztán úgy kellett leműteni rólam...
2010. szeptember 02. 16:43
|
|
Blanka100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.02. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 134239 offline
|
Nekem az volt hogy 4. körül mentem ki a táplához,valamiben megbotlottam és pofára estem.Meg az amikor tavaly kijött a nacimból a gumi és egész nap úgy kellet a suliban járkálnom hogy végig fogni kellett a nacit hogy le ne essen!
2010. szeptember 02. 16:54
Ezek nagyon durvák, velem meg előfordult tavaly, hogy ki volt lyukadva a tesi nadrágom, és úgy kellett tesiznem, ráadásul pont a hátsófelemnél.
2010. szeptember 02. 17:08
Látom itt inkább ciki történetek vannak, na abból nekem is van pár.
Érdekes módon a tesivel nincs semmi bajom, viszont a folyosón mindig történik valami. Amikor kicsöngetnek, mind a 600 gyerek kinyomul a teremből és csörtetnek le-föl a földszintről a másodikig. Nem egyszer történt már olyan, hogy a lépcsőn megcsúsztam és szánkáztam vagy 5 fokot lefele, lenyomva az utánam lévő 10-20 gyereket. De volt már olyan is, hogy lesétáltam az aula közepén lévő kb. fél méter magas dobogóról, jó nagyot estem.
Azt hiszem, kb. úgy 2 évvel ezelőtt, 7-ben egy baromi kicsi teremben volt angol óránk. Ott olyasmi székek vannak mint a képen. Én arra az oldalra raktam a táskám, ameről nem lehet beülni. Óra közepén nyújtózkodtam a táskámért, hogy kivegyem a könyvem, de nem értem el. Helyette elborultam székestül mindenestül. Mindenki fulladozott a röhögéstől én is alig tudta kikecmeregni. Mondanom sem kell hogy az óra többi része elég vidáman telt. Szerencsére csak fél évig emlegették.
Érdekes módon a tesivel nincs semmi bajom, viszont a folyosón mindig történik valami. Amikor kicsöngetnek, mind a 600 gyerek kinyomul a teremből és csörtetnek le-föl a földszintről a másodikig. Nem egyszer történt már olyan, hogy a lépcsőn megcsúsztam és szánkáztam vagy 5 fokot lefele, lenyomva az utánam lévő 10-20 gyereket. De volt már olyan is, hogy lesétáltam az aula közepén lévő kb. fél méter magas dobogóról, jó nagyot estem.
Azt hiszem, kb. úgy 2 évvel ezelőtt, 7-ben egy baromi kicsi teremben volt angol óránk. Ott olyasmi székek vannak mint a képen. Én arra az oldalra raktam a táskám, ameről nem lehet beülni. Óra közepén nyújtózkodtam a táskámért, hogy kivegyem a könyvem, de nem értem el. Helyette elborultam székestül mindenestül. Mindenki fulladozott a röhögéstől én is alig tudta kikecmeregni. Mondanom sem kell hogy az óra többi része elég vidáman telt. Szerencsére csak fél évig emlegették.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.