U.i: hallgassátok meg a Lee DeWyze féle (American Idol) Hallelujah-t ezerszer jobb!
Az X-Faktor legyőzte a Megasztárt
2010. augusztus 31. 18:59
|
|
Orionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.07. Hozzászólás: 29 Csatolások: 5 Azonosító: 34081 offline
|
Pont hogy a szerethetőség hiányzik a műsorból, így összehasonlítva a brit verzióval ami sokkal emberibb és így van: szerethetőbb lett. Ott is ugyanúgy megvan a nagy show meg a megjátszás de jobban el van adva kevéssé tűnik ki. Magyar verzió: borzasztó a rendezés, látszik hogy a zsűri reakcióit máskor vették fel és csak bevágják lásd Keresztes Ildikót mikor valamilyen Katica (bocsi) a Respect-et énekli, YouTube-on nézd meg most luta vagyok előkeresni
Ja a Hallelujah-s részről már ne is beszéljünk! Plusz úgy van szerkesztve mintha futószalagon jönnének az emberek, mi benne olyan szerethető? Brit változatban legalább megállnak egy kicsit interjúzni hogy már jobban megismerd aki énekelni fog közvetlen utána, pont hogy a hűvösnek mondott angolok hoztak létre egy emberibb műsort ami itt nem sikerült. Maradok a Megánál de azért belenézek ebbe is max nem fogom szeretni.
U.i: hallgassátok meg a Lee DeWyze féle (American Idol) Hallelujah-t ezerszer jobb!
2010. augusztus 31. 19:06
|
|
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 offline
|
Szerintem is az X-faktor jobb volt, én is azt néztem.
2010. augusztus 31. 19:34
|
|
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline
|
Szerintem ez várható volt, sőt..,teljesen biztos volt. Az meg elég gáz szerintem, hogy a megasztár reklámjában fikázzák az X-Faktort, annyira szánalmas.
2010. augusztus 31. 19:42
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
nem lepődtem meg rajta.
2010. augusztus 31. 20:22
Nem az a célja egy tehetségkutatónak, hogy "lehessen rajta röhögni" hanem hogy kikerüljenek tehetségek ami mellesleg az xdactorban több van:D
2010. augusztus 31. 20:23
Hát nem lepődtem eg nagyon.
Az X-Faktor szerintem sokkal igényesebb.
Az X-Faktor szerintem sokkal igényesebb.
2010. augusztus 31. 20:24
Ez szerintem várható volt. Sokkal színvonalasabb, mint a Megasztár. És itt nem az a lényeg, hogy minél több embert égessenek le (gondolok pl. Bikicsunájra), hanem hogy minél több tehetséget mutassanak be.
Számomra zsűri és a műsorvezetők is szimpatikusabbak az X-Faktorban.
2010. augusztus 31. 20:28
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
én is xfaktort néztem, pedig mindkettőből rohadtul elegem van.:/
2010. augusztus 31. 21:30
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Az X-Faktor szerintem jobb mert a Megasztárba szinte csak a rossz énekeseket vágják össze mert már nincs nézetség.
Encsy19
Ez szerintem várható volt. Sokkal színvonalasabb, mint a Megasztár. És itt nem az a lényeg, hogy minél több embert égessenek le (gondolok pl. Bikicsunájra), hanem hogy minél több tehetséget mutassanak be.
Egyett értek
Encsy19
Egyett értek
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: