Az X-Faktor legyőzte a Megasztárt
2010. augusztus 31. 16:44
|
|
Katz Perryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 130574 offline
|
X- faktor az sokkal színvonalasabb, sokkal jobb embereket jutattak tovább. és itt is lehet röhögni sztem. mondjuk nekem a megasztár zsűrijei sokkal szimpatikusabbak, de azért néztem az x-faktort!
2010. augusztus 31. 16:54
én is az X-faktort néztem,szerintem jobb,mint a megasztár!
2010. augusztus 31. 17:02
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Zsűri: Megasztár
Tehetségek: X-Faktor
Műsor lebonyolítása: Megasztár
Az X-Faktoros topikban már kifejtettem a műsorral való észrevételeimet, nem írnám le újra. Az első adást a TV-ben néztem, ezek után mindkettőt neten fogom inkább később követni.
Tehetségek: X-Faktor
Műsor lebonyolítása: Megasztár
Az X-Faktoros topikban már kifejtettem a műsorral való észrevételeimet, nem írnám le újra. Az első adást a TV-ben néztem, ezek után mindkettőt neten fogom inkább később követni.
2010. augusztus 31. 17:28
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ezt a cikket ki moderátorkodta, ha megkérdezhetem? Vannak benne elég durva hibák...
2010. augusztus 31. 17:30
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Be kell hogy valljam, az X-faktor nagy csalódás volt. Össze-vissza adnak mindent, a zsűri elég pofátlan, ráadásul a közönség is egyfolytában fújjol. Igaz, hogy az RTL-t jobban bírom, de azt hiszem, hogy maradok a Megasztárnál.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. augusztus 31. 17:31
Az x factor az tényleg "tehetségkutató" mert sok a tehetséges a megasztár inkább arról szól kezdetben, hogy mennyi a szerencsétlen:D
2010. augusztus 31. 17:32
az X-faktor jobb.
Megasztár egy nagy sz*r friderikusszal az élen -.-"
Megasztár egy nagy sz*r friderikusszal az élen -.-"
2010. augusztus 31. 17:33
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én egyébként belenéztem mindegyikbe, már csak azért is, hogy hozzá tudjak szólni. Az X-Faktor, ha már választani kell a kettő közül, akkor tényleg jobb. És ha jól tudom, majd lesz egyszer egy nagy X-Faktor döntő, ahol a magyar nyertes is bemutatkozhat a világ előtt. És valamennyire jobban szűrve lesz a produkciók minősége, mint mondjuk az Eurovízión...
2010. augusztus 31. 17:33
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
hát ezen nem csodálkozom.
a megasztár egy rakás sz*r. xD
2010. augusztus 31. 17:34
Szerintem akkor is a Megasztár jobb..X-Faktor ide-oda nem jobb a Megasztárnál, max. különlegesebb!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.