úristen, az ő dolga hogy mit csinál, mintha más nem tenné ugyanezt, ne legyetek álszentek, csak irigyekdtek, ha ti igy néznétek ki, ti is megmutatnátok magatokat,ha felkérnének. És azért Innát ne hasonlitsuk véletlenül se Voksán Virághoz, mert nagy különség, eleve hogy Vokság egy plasztik ribanc, de még ugyis csunya, Inna természetesen szép. Voksán MINDENT megmutat, Innán nincs ruha, de MINDENT takar... ebben semmi botrányos nincs. Azt csinál amit akar felnőtt nő.
ÉS a másik dolog, amit ki nem állhatok. ... Ha egy tehetséges ember, eleget tesz egy ilyen kérésnek már azonnal ocsárolják, ...addig persze jó volt... pfff..könyörgöm, ti vagytok a szánalmasak ezzel az irigykedéssel. Méghogy nincs hangja?? könyörgöm...15éve énekel, ..gépekkel csinálják a hangját?? ..háááát 2x is voltam koncertjén (legutóbb most 7végén), és élőben még jobb is, mint felvételről.
http://www.youtube.com/watch?v=y4vIt_wM8gk
http://www.youtube.com/watch?v=c-igAVE16zw
Gagat utánozza??? ilyet még nem hallottam... ti ezen a bolygón éltek egyáltalán?? :S
szánalmas, milyen irigyek egyesek...
Inna ledobta a textilt
2010. szeptember 01. 14:17
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Szerintem semmi baj sincs ezekkel a képekkel ízlésesek és tényleg nem mutat túl sokat magából. A képek egyébként még májusban készültek az egyik külföldi férfimagazinnak, szóval nem most, 4 hónap után kellene botránkozni. Egyébként, nem tudom, miért bűn, ha egy szép nő megmutatja magát. Különben is jó alakja van, amire büszke lehet. A hangjáról annyit, hogy igenis jó,csak sajnos az átkevert és számítógéppel felturbózott számaiból ad ki klippet és ez él a köztudatban.
2010. szeptember 03. 18:45
|
|
Evievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 39 Azonosító: 132189 offline
|
Emlékszem, régebben azt mondták, hogy "Tök jó, hogy nem meztelenkedik meg ilyenek".Ja...bár, ha ilyen alakja van, miért ne?Csak az a baj, hogy mostanság túl sok kihívó fotó készül róla -mindegy hogy hol... :/
2010. szeptember 10. 20:50
hát van is amiért levetközzön...
és ezekben a képekben semmi durva sincs...
és ezekben a képekben semmi durva sincs...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: