I LOVE FABREGAS <3333
Torres és Fàbregas is kell nekünk
2010. szeptember 02. 17:34
|
|
CrazyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 133917 offline
|
Nah de jo utnozzak a Realt. Meg veszik a legjobbakat es vegul kiesnek a Bajnokok ligajabbol. Es olyan csapt nyeri meg akit nem is tartanak eselyesnek.
2010. szeptember 24. 14:23
|
|
Evievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 39 Azonosító: 132189 offline
|
Idézet (zsuuu @ 2010.09.05. 12:26)
nem ertem mert nem szalnak be a Barselonaba ... Nagyon jol jatszanak egyut a spanyolokkal s minden..Sokkal jobb lenne
Ez nem csak rajtuk múlik...
2010. szeptember 24. 14:24
|
|
Evievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 39 Azonosító: 132189 offline
|
Idézet (CrazyAngel @ 2010.09.02. 17:34)
Nah de jo utnozzak a Realt. Meg veszik a legjobbakat es vegul kiesnek a Bajnokok ligajabbol. Es olyan csapt nyeri meg akit nem is tartanak eselyesnek.
Már bocs, de minden csapat arra törekszik, hogy leigazolja a legjobbakat, és minden címet besöpörjön.Az már más tészta, hogy megtehetik-e...
2010. szeptember 24. 14:26
|
|
Evievisszatérő vendég |
|
Idézet (ancsa13 @ 2010.08.31. 12:50)
Én inkább annak örülnék, ha a Real Madridba igazolnának 
Ez teljességgel lehetetlen.Cesc amiatt nem igazolna oda, mert saját nevelésű Barca játékos, Torres pedig az Atléticós múltja miatt nem menne oda.
2010. október 16. 14:32
|
sancesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 136516 offline
|
A Barca nagy része spanyol, szerintem felesleges még Fabregas és Torres is oda. Már így is rengeteg jó csatáruk és középpályásuk van. És amilyen klasszisok vannak a Barcában, nem érdemlik meg, hogy a kispadon üljenek.
2010. október 31. 13:27
|
|
Milavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 144 Csatolások: 17 Azonosító: 124748 offline
|
teljesen egyetértek liltoriával.
D Torres ahhw.imádom.
de nem tudom,hogy lesz-e ebből valami,mert Torres nagyon jűséges típus és nem biztos,hogy a közeljövőben megválna a Liverpooltól.Viszont az biztos,hogy nagyon jót tenne neki a változás,szegénynek mostanában alig van önbizalma a sérülései miatt és mert ezek miatt nem tud gólt rúgni.Ezenkívül Villával és Messivel nagyon jóba lennének,könnyen megértenék egymást!
de nem tudom,hogy lesz-e ebből valami,mert Torres nagyon jűséges típus és nem biztos,hogy a közeljövőben megválna a Liverpooltól.Viszont az biztos,hogy nagyon jót tenne neki a változás,szegénynek mostanában alig van önbizalma a sérülései miatt és mert ezek miatt nem tud gólt rúgni.Ezenkívül Villával és Messivel nagyon jóba lennének,könnyen megértenék egymást!
2010. október 31. 13:30
Idézet (Mila @ 2010.10.31. 13:27)
teljesen egyetértek liltoriával.
D Torres ahhw.imádom.
Valójában Torres mostanában már nem nagyon érzi jól magát a Poolban mivel mindenki tőle (és Gerrardtól) várja el, hogy gólt rúgjon (-janak) és nyerje (-ék) meg a Poolnak a meccset.
Szerintem Fernandonak ebből már kicsit elege van. Szívesen elmenne ő is egy olyan csapatba mint a Barcelona, ahol Villával tényleg jól kijönnének, de sajnos a Barcelonánál akkor valakit ki kellene túrnia, aki szintén nagyon jó.
2010. november 29. 21:54
Bárcsak. Bárcsak átigazolna Torres a Barcelonához. Egy álom válni valóra. :$
2012. december 30. 13:53
boianbaby:Hát már Fabregas a csapatnál van, de a Barca még semmivel sem lett jobb!-.-
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: