Xavi Hernández nemrég a Daily Starnak adott egy rövid interjút, és nyilatkozatában elárulta, hogy örülne, ha Fernando Torres és Cesc Fàbregas is a Barcelonába igazolna.
A teljes cikkhez kattints ide!
Torres és Fàbregas is kell nekünk
2010. augusztus 31. 12:36
2010. augusztus 31. 12:50
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Én inkább annak örülnék, ha a Real Madridba igazolnának
1 felhasználónak tetszik:
EszterLondon
2010. augusztus 31. 12:58
|
|
sh1nEE.» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1238 Csatolások: 454 Azonosító: 131165 offline
|
hát még én mennyire ürölnék neki ha a Barcába mennének! 
sajnálom hogy Fabregasnak idén nem sikerült átigazolnia, így kemény idény lesz a Reallal a spanyol bajnokságban.. :/
Visca El Barca.
sajnálom hogy Fabregasnak idén nem sikerült átigazolnia, így kemény idény lesz a Reallal a spanyol bajnokságban.. :/
Visca El Barca.
1 felhasználónak tetszik:
EszterLondon
2010. augusztus 31. 13:11
|
|
Sztivi2107visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 124436 offline
|
én is örülnék ha a Brcába mennének a kedvenc csapatom és eddig Torresen kivül az összes kedvencem ott van,Messi,Xavi,Puyol... és végre
David Villa
is ott van már csak Torres kellene oda de akk tényleg verhetetlenek lenének!
2010. augusztus 31. 14:24
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Én ugye, madridista vagyok, de nem találnám helyénvalónak, ha most azon vitáznék, Fábregas és Torres hova kerüljön...
nem akarok balhét gerjeszteni, bár tudom, hogy Villával Torres nagyon jóban van, csak ezért örülnék, ha a barcába igazolnák. szóval nem tudok dönteni.
2010. augusztus 31. 14:25
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Idézet (Emmora @ 2010.08.31. 12:44)
ááá
ne máár
akkor már nem lesz semmi esélye a Reálnak
úgyérzem akkor csak az Arsenalnak fogok szurkolni
ne máár
akkor már nem lesz semmi esélye a Reálnak
úgyérzem akkor csak az Arsenalnak fogok szurkolni
azért nézd már meg milyen kezdőcsapata van a reálnak is..
2010. augusztus 31. 14:42
Most már én is hozzászólok.
A Barcelonában rengeteg jó játékos van. Nem tudom mi lenne Bojan Krkiccsel ha Torrest leszerződtetnék. Persze kell csere is, de ott van még Pedro és Jeffrén is, nem beszélve Messriől. Nem tudom, hogy Messit vissza lehet-e tolni a középpályára, de én nem is tenném. Csupa fiatal, tehetséges játékos. Szeretem Torrest és nagyon tehetségesnek tartom, de valakit kiszorítana így a csapatból. Villával viszont egyértelműen kijönnének. Bár szerintem Villa Messivel és Bojannal is megértetné magát.
A Barcelonában rengeteg jó játékos van. Nem tudom mi lenne Bojan Krkiccsel ha Torrest leszerződtetnék. Persze kell csere is, de ott van még Pedro és Jeffrén is, nem beszélve Messriől. Nem tudom, hogy Messit vissza lehet-e tolni a középpályára, de én nem is tenném. Csupa fiatal, tehetséges játékos. Szeretem Torrest és nagyon tehetségesnek tartom, de valakit kiszorítana így a csapatból. Villával viszont egyértelműen kijönnének. Bár szerintem Villa Messivel és Bojannal is megértetné magát.
2010. augusztus 31. 15:56
Fabregas tuti hogy át jön ha lejárt a szerződése...Torrest nem tudom, eléggé hűséges a csapatához, ráadásul a Barca így is tele van klasszis csatárokkal...
2010. augusztus 31. 16:08
Jó lenne nemmondom tényleg megállithatatlanok lennének.de már igyis remek focicsapat.Messi Villa Iniesta Xavi hát ők már eleve nyerők szerintem igy is megállithatatlanok:)
2010. augusztus 31. 18:45
|
|
rekatuzsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.08. Hozzászólás: 51 Csatolások: 98 Azonosító: 111824 offline
|
Ők már azt szeretnék ha az egész Spanyol válogatott a Barcánál lenne..
de azért tényleg nagyon jó lenne ha ott lennének
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.