Starity

BigBang

13 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 19. 11:22 #121
- törölt felhasználó -    
Idézet (brigicyy @ 2012.02.19. 00:12)
Én egyedül Seungri stílusával nem vagyok elégedett... olyan bili frizurát csináltak neki.. dry.gif  szerintem borzalmas. dry.gif  de remélem hogy gyorsan váltani fog... biggrin.gif

Hát igen eléggé borzalmas mellow.gif De én a legjobban GD haján lepődtem meg unsure.gif
És én is remélem h mind a ketten változtatnak rajta de gyorsan smileeee.gif
2012. február 19. 17:27 #122
AryaXD
AryaXD

Státuszどの ひと でも ゆめ が あります。わたし の ゆめ を あなた に あげます。♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 709
Csatolások: 9
Azonosító: 146499
Szerintem T.O.P-nak áll a legjobban az új stílus thumbsup.gif (őszintén szólva mind közül én egyedül Daesung hajával vagyok kibékülve teljesen, de T.O.P-nak sem rossz bár kicsit szokatlan) Seungri úgy néz ki mint egy csippendélfiú, GD meg... hát... blink.gif khmn... nagyon remélem, hogy egy az "elvilágiasodás" nem tart már soká és visszatérnek az eredeti 100%-ban tökéletes stílusukhoz (lásd: Haru Haru, Lies, Love song, Tell me goodbye, Tonight stb.) vagy váltanak és valami mégjobbal rukkolnak elő... laugh.gif
Persze a zene a lényeg, amiről még nem sokat tudunk. Bízok benne, hogy nem adják alább mint eddig. Kifejezetten tetszett az eddigi számaikban hogy itt-ott megszólalt egy zongora, szájharmonika rohog.gif és hasonló finomságok blush.gif
3 felhasználónak tetszik: brigicyy, LadyAlexa, buborék
2012. február 19. 18:03 #123
brigicyy
brigicyy
Кp0p Pяiŋ¢єss

StátuszToo fast to live, too young to die <3
Hozzászólás: 2222
Csatolások: 13090
Azonosító: 110738
Idézet (AryaXD @ 2012.02.19. 17:27)
Szerintem T.O.P-nak áll a legjobban az új stílus  thumbsup.gif (őszintén szólva mind közül én egyedül Daesung hajával vagyok kibékülve teljesen, de T.O.P-nak sem rossz bár kicsit szokatlan) Seungri úgy néz ki mint egy csippendélfiú, GD meg... hát...  blink.gif khmn... nagyon remélem, hogy egy az "elvilágiasodás" nem tart már soká és visszatérnek az eredeti 100%-ban tökéletes stílusukhoz (lásd: Haru Haru, Lies, Love song, Tell me goodbye, Tonight stb.) vagy váltanak és valami mégjobbal rukkolnak elő...  laugh.gif 
Persze a zene a lényeg, amiről még nem sokat tudunk. Bízok benne, hogy nem adják alább mint eddig. Kifejezetten tetszett az eddigi számaikban hogy itt-ott megszólalt egy zongora, szájharmonika  rohog.gif  és hasonló finomságok  blush.gif

Egyetértek smileeee.gif Daesungnak jól áll a szőke smileeee.gif és T.O.P.-nak is elég jó a hajszíne smileeee.gif de a többiek dry.gif .. hát majd kiváncsi leszek mennyire illik a stílus a dalhoz... wink.gif
2 felhasználónak tetszik: LadyAlexa, Lucky5
2012. február 19. 18:11 #124
LadyAlexa
LadyAlexa
#protectTonyStark

Státusz#girls don't want boys, girls want Tony Stark to be happy
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 435
Azonosító: 166600
Szerintem is a legjobb Daesung és T.O.P! biggrin.gif Belezúgtam Dae tincseibe, iszonyat jól áll neki a szőke drool.gif Elolvadok kettőjüktől heart.gif A legrosszabb Seungri, borzalmas az új haja _nevet.gif Nekem GD is tetszik, csak kicsit furcsa. smileeee.gif YB most úgy néz ki, mint egy söprű rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: brigicyy, buborék, Lucky5
2012. február 19. 22:02 #125
brigicyy
brigicyy
Кp0p Pяiŋ¢єss

Idézet (LadyAlexa @ 2012.02.19. 18:11)
Szerintem is a legjobb Daesung és T.O.P! biggrin.gif Belezúgtam Dae tincseibe, iszonyat jól áll neki a szőke drool.gif Elolvadok kettőjüktől heart.gif A legrosszabb Seungri, borzalmas az új haja _nevet.gif Nekem GD is tetszik, csak kicsit furcsa. smileeee.gif YB most úgy néz ki, mint egy söprű rohog.gif

most hogy mondod smileeee.gif) TeaYang-nak ténleg olyan seprűs frizuja van rohog.gif de mondjuk elég jól áll neki... rolleyes.gif
de nemtudok megbékélni Seungri hajával dry.gif
1 felhasználónak tetszik: LadyAlexa
2012. február 21. 17:34 #126
- törölt felhasználó -    

jézusom wub.gif nem kapok levegőt blush.gif
jáj nagyon jó biggrin.gif és a fiúk áhhh *-* és a dal is irtó jó nekem nagyon tetszik tongue.gif
4 felhasználónak tetszik: brigicyy, LadyAlexa, Cassie3, Lucky5
2012. február 21. 17:42 #127
brigicyy
brigicyy
Кp0p Pяiŋ¢єss

Jéééézusom w00t.gif w00t.gif eszméletlenül hiányoltam már a régi BigBang-et és most végre megint itt vannak wub.gif wub.gif
Fantasztikus lett a klipp smileeee.gif ohmy.gif
GD hangjától majd elolvadok blush.gif Blue .. ^^
TeaYang egyszerűen szuperül néz ki wub.gif
T.O.P. végre újra kicsit lassabra vette a részeit és ismét csodálatos wub.gif persze eddig is az volt... blush.gif
Daesung hangja fantasztikus mint mindig és jól áll a szőke neki... pedig eleinte nem tetszett...
Seungri viszont kicsit csalódás nekem.. a haja miatt.. de csak amiatt mert ő és a hangja most is csodás volt wub.gif
3 felhasználónak tetszik: LadyAlexa, Cassie3, Lucky5
2012. február 21. 21:18 #128
- törölt felhasználó -    
Végreee biggrin.gif blush.gif Istenem gyönyörű hangjuk van és gyönyörű a klipp meg a szám is wub.gif Jesszusom... remegek nem jutok szóhoz wub.gif
Nagyon nagyon, leírhatatlanul hiányoztak :'( de végre itt vannak smileeee.gif Basszus annyira meghatódtam h most sírok xD blush.gif
T.O.P-ba megint beleszerettem wub.gif Úgy meglepődtem, h énekel smileeee.gif Ésésés gyönyörű hangja van. Igaz evvel nem mondtam újat wub.gif
Fangörcsöm lett és szerintem órákig tudnék áradozni h mennyire fantasztikusak, de hülyének néznétek x]
3 felhasználónak tetszik: brigicyy, LadyAlexa, Lucky5
2012. február 21. 21:25 #129
brigicyy
brigicyy
Кp0p Pяiŋ¢єss

Idézet (tamcsi12 @ 2012.02.21. 21:18)

Fangörcsöm lett és szerintem órákig tudnék áradozni h mennyire fantasztikusak, de hülyének néznétek x]

Hidd el hogy én nem nézlek hülyének hisz mikor megláttam én is így voltam ezzel... blush.gif
de amikor csak újra megnézem a videót elfog a BigBang érzés.. wub.gif ami nállam azt jelenti hogy újra a mániám lesz a BigBang.. blush.gif és amit akkor éreztem utoljára amikor a Haru Haru-t hallgattam tőllük.. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Lucky5
2012. február 22. 15:33 #130
- törölt felhasználó -    
Hát kb én is Haru Haru-nál éreztem ilyet utoljára blush.gif
De még mindig BigBang hatás alatt vagyok blush.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: brigicyy
2012. február 23. 01:40 #131
brigicyy
brigicyy
Кp0p Pяiŋ¢єss

Aki még nem látta volna a videót az most értesűlhet pár dologról.. Ez a videóból egy kicsi részlet ami nagyon felháborított... reklamalo.gif
Have you read any comments? Which hurt you the most?
Gdragon: “I knew he did drugs.. he’s the worst in Big Bang” and there was also, “You are the axis of devil in Big Bang.”
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lzpyejokZd1ql11h5o1_500.gif
Hisz már sír szegény sad.gif
Mégis ki mondhat ilyet róla mad.gif
Na jó hibázott egyszer.. mellow.gif de hisz ő is ember... mindenki hibázik.. unsure.gif de megbánta és mindent megtesz azért hogy újra elnyerje a rajongók bizalmát.. meghajolo.gif
GD mi melletted vagyunk wub.gif
3 felhasználónak tetszik: LadyAlexa, Cassie3, Lucky5
2012. február 23. 15:33 #132
- törölt felhasználó -    
én se értem mért kell ilyeneket mondani :S
mindenki hibázik ráadásul vannak akik meg se bánják de GD megbánta smileeee.gif nem értem mért kell ezt csinálni az embereknek :/
2 felhasználónak tetszik: brigicyy, LadyAlexa
2012. február 23. 15:43 #133
- törölt felhasználó -    
Nem nagyon tudok angolul, de a fordító segítségével nagyjából megértettem. És, h lehet valaki ilyen szívtelen, h ilyet mondjon? mad.gif Nincs 1 olyan ember aki még ne hibázott volna. mad.gif
És igen mi örökké mellette maradunk!! wub.gif
3 felhasználónak tetszik: brigicyy, LadyAlexa, buborék
2012. február 23. 16:25 #134
brigicyy
brigicyy
Кp0p Pяiŋ¢єss

És egy újabb csalódás a rajongókban.. dry.gif
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lzqdueXVrh1qg2i3bo1_500.gif
Aki nem értené:
Melyik vélemény fájt a legjobban?
Ahol gyilkosnak neveztek ohmy.gif ( hisz nem is ő tehetett róla hogy meghalt a fiú..mégis ilyet mondani sad.gif )
Én nem akartam többé élni mert úgy tűnt hogy mindenki azt akarja hogy eltűnjek.. sad.gif
2012. február 24. 20:55 #135
LadyAlexa
LadyAlexa
#protectTonyStark

Státusz#girls don't want boys, girls want Tony Stark to be happy
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 435
Azonosító: 166600
Úgy utálom az ilyeneket, akik ilyen vádakkal előállnak. Hiszen nem tehetett róla, hogy meghalt valaki. reklamalo.gif
Na meg GD... komolyan, aki ilyeneket gondol róla, az menjen a fenébe mad.gif
2012. február 24. 21:53 #136
- törölt felhasználó -    
Idézet (LadyAlexa @ 2012.02.24. 20:55)
Úgy utálom az ilyeneket, akik ilyen vádakkal előállnak. Hiszen nem tehetett róla, hogy meghalt valaki. reklamalo.gif 
Na meg GD... komolyan, aki ilyeneket gondol róla, az menjen a fenébe mad.gif

Teljesen egyet értek veled mad.gif És aki tényleg a rajongójuk h mondhat ilyet? Annyira utálom az ilyeneket mad.gif
1 felhasználónak tetszik: LadyAlexa
2012. február 24. 21:59 #137
brigicyy
brigicyy
Кp0p Pяiŋ¢єss

Hát pedig sajnos ilyen van sad.gif bár az ilyen akkor ne mondja magát rajongónak... de ez van el kell fogadni... csak legalább ne bántanák őket.. főleg ne ilyenekkel... mad.gif
2012. február 24. 22:08 #138
- törölt felhasználó -    
Idézet (brigicyy @ 2012.02.24. 21:59)
Hát pedig sajnos ilyen van sad.gif bár az ilyen akkor ne mondja magát rajongónak... de ez van el kell fogadni... csak legalább ne bántanák őket.. főleg ne ilyenekkel... mad.gif

Szívemből beszéltél smileeee.gif Ugyan ezt akartam mondani...
2 felhasználónak tetszik: brigicyy, LadyAlexa
2012. február 25. 17:55 #139
brigicyy
brigicyy
Кp0p Pяiŋ¢єss

És máris itt az új előzetes smileeee.gif wub.gif