Boldog Szülinapot TOP
BigBang
2011. november 07. 08:53
|
|
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.23. Hozzászólás: 2222 Csatolások: 13090 Azonosító: 110738 offline
|
Idézet (buborék @ 2011.11.07. 06:43)
istenem nem hiszem el a Big Bang nyert

Én sem hiszem el
Ebből is látszik hogy milyen tehetségesek, hisz azért a kategóriájukba voltak nagy sztárok is pl Britney, mégis ők nyertek
Olyan jó volt együtt látni őket újra
2011. november 19. 23:46
|
|
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.23. Hozzászólás: 2222 Csatolások: 13090 Azonosító: 110738 offline
|
Idézet (I Love GDragon @ 2011.11.12. 18:03)
én is nehezen!!!
de annyira örülök neki!!
remélem most már meg lesz az a nagy áttörés a kpop-nál amit annyira emlegetnek!!

Szerintem ez a nagy áttörés már megvolt
Ott borzasztó sok tehetség van, míg azért (nem akarok senkit megbántani de..) sok Európai csapat elbújhatna mellettük... De ez csak az én véleményem
2011. november 21. 21:14
tud valaki valamit a szóló lemezekről??? azt tudom h már ki kellet volna jönnie de a GD marihuánás ügye miatt csúszott decemberre..most akk lesz decemberben kislemez vagy sem??
2011. november 21. 22:20
|
|
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
|
Idézet (I Love GDragon @ 2011.11.21. 21:14)
tud valaki valamit a szóló lemezekről??? azt tudom h már ki kellet volna jönnie de a GD marihuánás ügye miatt csúszott decemberre..most akk lesz decemberben kislemez vagy sem?? 
Még nem lehet pontosan semmit sem tudni... de szerintem ki jön decemberben a kislemez ha minden jól megy és nem jön közbe még egy ilyen hír
2011. november 23. 20:23
Imádom a bandát!
Az elején GD-vel nem nagyon szimpatizáltam sőt írritált, de a Love Song után már teljesen más véleményen voltam a High High után meg mondhatni bele szerettem (kistulzással)
Akiért pedig élek-halok a csapatból az T.O.P. Teljesen elvarázsolt.
A Turn it up című klipjét imádom és miután láttam, hogy színésznek se utolsó hát utána már tényleg nem tudtam nem szeretni.
Őket kettőjüket szeretem főleg, de a csapat többi tagjával sincs semmi bajom. Szerintem remek csapat a Big Bang és aki nem ismeri őket sajnálhatja.
Az elején GD-vel nem nagyon szimpatizáltam sőt írritált, de a Love Song után már teljesen más véleményen voltam a High High után meg mondhatni bele szerettem (kistulzással)
Őket kettőjüket szeretem főleg, de a csapat többi tagjával sincs semmi bajom. Szerintem remek csapat a Big Bang és aki nem ismeri őket sajnálhatja.
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2011. november 23. 23:28
|
|
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
|
Idézet (Saranghae17 @ 2011.11.23. 20:23)
Imádom a bandát!
A Turn it up című klipjét imádom és miután láttam, hogy színésznek se utolsó hát utána már tényleg nem tudtam nem szeretni.
Nekem is ők a kedvenceim
Már nagyon kiváncsi vagyok az új dalaikra
2011. november 30. 15:30
Idézet (brigicyy @ 2011.11.21. 22:20)
Még nem lehet pontosan semmit sem tudni... de szerintem ki jön decemberben a kislemez ha minden jól megy és nem jön közbe még egy ilyen hír
mint ami ugyebár kiderült GD-ről , de remélem hogy nem lesz több ilyen sokkoló hír 
hisz végre Daesung is visszatért
így újra teljes a csapat

köszi
2011. november 30. 15:32
Idézet (Saranghae17 @ 2011.11.23. 20:23)
Imádom a bandát!
Én is imádom a bandát!
2011. november 30. 15:43
miért egyedül a TOP vette át a díjat és a 2ne1 miért nem élőben vette át?
http://starity.hu/forum/topik/285627-2ne1/
2011. december 02. 17:04
|
|
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
|
Idézet (I Love GDragon @ 2011.11.30. 15:43)
miért egyedül a TOP vette át a díjat és a 2ne1 miért nem élőben vette át?
ez jó kérdés sajnos még nemtudom a választ
2011. december 02. 23:46
|
|
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
|
Alig várom hogy kijöjjön a teljes MV
TOP isteni
Gd-nek viszont a haja itt nem tetszik
de attól még mindig ő a kedvenc
Bommie pedig gyönyörű
Gd-nek viszont a haja itt nem tetszik
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.