Ez milyen kérdés??!! Hát persze, hogy imádom a koreai bandákat.A Japánt zenét is szeretem, de a koreai a favourit!!
Csodálatos a hangjuk, imádnivaló a stílusuk és egyszerűen elképesztő a zenéjük (persze van néhány kivétel)
Szeretitek a koreai, japán bandákat vagy sem?
2012. december 01. 11:45
phú..a stílusuk,zenéjük(egyeseknek) és a nyelvük egyáltalán nem jön be,sőt,sok olyat láttam amitől rókázni is tudtam volna..ha én kóreai vagy japán lennék,akkor az első dolgom az lenne,hogy felszállnék egy repülőre és elmennék valami más országba csak el onnan..
D De hogy őszinte legyek van 4 énekes és 1 banda akik igazából nagyon lenyűgoztek:
Hayami Kishimoto
Tamaki Nami
Shanadoo(lánybanda)
Hyuna
és PSY
Hayami Kishimoto
Tamaki Nami
Shanadoo(lánybanda)
Hyuna
és PSY
2012. december 01. 20:36
Attól függ, kiket. Nem hallgatok válogatás nélkül mindenféle zenét. De ők a kedvenceim.
Japán: Tamaki Nami, Amuro Namie, Ueto Aya, Utada Hikaru, D, Lareine, Versailles, Laputa, Raphael, Penicillin.
Korea: BoA, 2ne1, Girl's Generation, Kara, Trax, Seungri.
Japán: Tamaki Nami, Amuro Namie, Ueto Aya, Utada Hikaru, D, Lareine, Versailles, Laputa, Raphael, Penicillin.
Korea: BoA, 2ne1, Girl's Generation, Kara, Trax, Seungri.
2012. december 07. 14:54
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
A kpop egyenesen kínzás a fülemnek, szóval azt nagyon nem, de egyébként ha a popot nézzük, semmilyen ország gyártmánya nem a szívem csücske. Két japán bandát szeretek: UVERworld és Orange Range, ők rockot játszanak, és tökéletesek. *-* A legeslegjobb japán nyelvű szám a UVERworldtől a Core Pride.
2013. február 21. 15:52
én inkább koreais vagyok, de a japán bandáktól is elhallgatom a számokat
2013. február 21. 16:11
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Nem szeretem, imádom őket! Hatalmas fan vagyok, főleg a jrock és visual kei bandákat bírom, de nekem a k-és jpop is bejön.
Jrockos és vk-s cuccomból rengeteg van otthon, igyekszem követni a stílust, de nem csak öltözködésben, hanem tárgyakban is megnyilvánul a rajongásom.
Vannak CD-im, táskám (többféle, eh), öngyújtóm, poszterem, újságom (Shoxx *-*), figuráim és még plüsseim is.
Jrockos és vk-s cuccomból rengeteg van otthon, igyekszem követni a stílust, de nem csak öltözködésben, hanem tárgyakban is megnyilvánul a rajongásom.
Vannak CD-im, táskám (többféle, eh), öngyújtóm, poszterem, újságom (Shoxx *-*), figuráim és még plüsseim is.
2013. február 23. 11:52
Van,amit meghallgatok,de olyan is van,amitől kiszaladok a világból.
2013. február 23. 12:07
Úgy annyira nem vagyok oda a koreai és japán zenéért.(:
A koreai bandák közül van egy-kettő amit szeretek, és néha hallgatok. Pl. U-KISS, Beast, Big Bang, és azt hiszem ennyi.
A japánok közül egyet sem szeretek.: D
A koreai bandák közül van egy-kettő amit szeretek, és néha hallgatok. Pl. U-KISS, Beast, Big Bang, és azt hiszem ennyi.
A japánok közül egyet sem szeretek.: D
2013. március 01. 18:57
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Igeen
Kpopot, jrockot és jpopot is
Top3 koreai banda:
3.Boyfriend
2.B.A.P
1.U-KISS.
3.Boyfriend
2.B.A.P
1.U-KISS.
2013. március 05. 10:03
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
nem igazán jönnek be .
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. március 05. 21:44
|
|
SmileEndCallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 191805 offline
|
Én leginkább a japán szeretem !!! (pl. Moi Dix Mois )
De azok a bandák is nagyon tetszenek amik nem japánok , de japán stílust játszanak , pl. Seremdy ♥
De azok a bandák is nagyon tetszenek amik nem japánok , de japán stílust játszanak , pl. Seremdy ♥
2013. március 08. 08:47
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
nem mondanám. egyáltalán nem vagyok képes felfogni a hirtelen jött rajongást. a manapság felkapott bigbang-féle zenének csúfolt gépesített... valamikről (bocsánat, bocsánat, nekem lételem egy hangszer, ha már zenéről beszélünk...
) személyszerint a falramászok. a tucat popzenéktől, ami alapból nem sok értéket képez, legszívesebben megölném magam, és az ázsiai zenét hallgató ismerőseimnől kiindulva Koreában más nincs. vagy ők nem találják meg a kivételt képzező hallgatható normálisat? J-rock azonban van, amit egy időben meghallgattam - gondolok itt pl. a Dir en Grey-re. azonban ma már valamiért nem szeretem hallgatni a nyelvüket sem, lehet kövezni, de nem tetszik. "európai korcs vagyok", ahogy Ázsia-fanatikus ismerősöktől már megkaptam, de nekem ami élvezhető és hallgatható, az az angol, finn és a francia...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.