Thalía testőre is meghalt Aaliyah balesetében
2010. augusztus 30. 21:30
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Lehet, hogy egyedül leszek a véleményemmel, de nem nagyon érdekel: úgy gondolom, kedves szerkesztő, hogy rendkívül tiszteletlen dolog előrángatni valakinek a kilenc évvel ezelőtti szerencsétlenségét és halálát csak azért, hogy legyen egy cikk ma is, amiben a kedvenced neve szerepel. Más okot ugyanis nem látok rá, miért is kellett ezt megírni most. Komolyan nagyot csalódtam benned.
2010. augusztus 30. 21:34
Idézet (dave095 @ 2010.08.30. 21:17)
Szegény :S. Na ezért nem akarok repülőre szállni, mert amilyen szerencsés vagyok pont akkor zuhan le...
Azért azt ne felejtsd el, hogy a repülőgép-balesetek 99% az ember hülyesége és felelőtlensége okozza, ahogy itt is. Nem véletlen, hogy a legtöbb ilyen baleset *bizonyos országokban* történik (ahol ugye nem a felelősségteljes és precíz munkáról híresek az emberek); de pl. magyar repülőgép balesetéről – le kell kopogni – több évtizede nem lehetett hallani.
2010. augusztus 30. 21:39
Idézet (Castia @ 2010.08.30. 21:30)
Lehet, hogy egyedül leszek a véleményemmel, de nem nagyon érdekel: úgy gondolom, kedves szerkesztő, hogy rendkívül tiszteletlen dolog előrángatni valakinek a kilenc évvel ezelőtti szerencsétlenségét és halálát csak azért, hogy legyen egy cikk ma is, amiben a kedvenced neve szerepel. Más okot ugyanis nem látok rá, miért is kellett ezt megírni most. Komolyan nagyot csalódtam benned.
Sajnálom, de azt kell mondjam, tévedsz. Éppen másnak akartam örömöt szerezni, hogy legyen hír a kedvencéről; más kérdés, hogy összekötöttem az enyémmel, hogy legyen benne valami új is, és véleményem szerint pont ettől válik érdekessé és értékessé a hír.
Én is folyamatosan csalódok az emberekben, mégpedig azért, mert mindig van valaki, aki csak kritizálni jön, ahelyett, hogy a jó oldalát nézné a dolognak. Viszont a nagy számok törvénye alapján ennek így kell lennie, szóval már megszoktam.
1 felhasználónak tetszik:
Regina
2010. augusztus 30. 22:01
|
|
sellySelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 339 Csatolások: 49 Azonosító: 133506 offline
|
atér ez borzalmad :S
2010. szeptember 01. 07:59
És mindez egy ember hibájának következménye... 
Szörnyű tragédia.
Szörnyű tragédia.
2010. szeptember 01. 08:57
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Szomorú dolog, mint majdnem bárki esetében, aki meghal, de ez a fickó különösebben nem érdekel... Én Aaliyah-t sajnáltam nagyon, és még most is.
Fantasztikus hangja volt, ma már az egyik legnagyobb, ha nem A legnagyobb sztár lehetne.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. szeptember 05. 07:36
|
|
fanobipe23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 234 Csatolások: 2 Azonosító: 133254 offline
|
jajj istenem...szegények:(
2011. február 07. 16:38
De ez a fickó is olyan ember volt, mint Aaliyah. Attól, hogy ő nem volt híres. Mindig is utáltam az ilyen különböztetéseket - főleg egy halálesetnél.
2011. február 07. 16:52
Jaj istenem,ez a férfi ugyan olyan ember volt mint Aaliyah.Attól még,hogy nem híres valaki lehet értékes,jó ember.Mindig is gyűlöltem mikor ezek alapján bírálták az embereket főleg a haláleseteknél nagy genyóság már bocsánat.Tehát szégyellhetnétek magatokat
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.