Kevin Jonas véleménye a szexről
2010. augusztus 30. 18:44
|
|
niczy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 736 Csatolások: 88 Azonosító: 124067 offline
|
hát ez az ő véleménye..
mondjuk én még nem tudom milyen a "szex",de...hamarosan úgyis megtudom xD meg..ez a tisztasággyűrű hülyeség... az ember élje ki magát..mert..ki tudja..ha összeházasodnak,lehet h kiderül: a partner szar az ágyban..
2010. augusztus 30. 18:47
hát azt csinálnak amit akarnak, mondjuk nem tudom tényleg minek kellett ez a tisztasággyűrűs cirkusz. Most ha házasság előtt nem akarják elveszíteni a szüzességüket akkor nem csinálják ha akarják akk meg igen. xd
ennyi
ennyi
2010. augusztus 30. 18:47
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Hát azthiszem itt nem sokan tudunk saját tapasztalat alapján véleményt mondani erről:D de olyan fura, hogy Kevin már nem szűz. Jonasékról legtöbbször ilyen témában olvastam és ez megmaradt bennem
De Kevinnek igaza van bár kétlem, hogy az apjuk(akinek valamilyen vallásos munkája van) örül, hogy Kev ilyenekre biztatja a kis Jonasékat meg a feleségének sem eshetett jól
egyátalán igaz ez a cikk? xD ki tudja
2010. augusztus 30. 18:50
|
|
Csaszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 395 Csatolások: 70 Azonosító: 129727 offline
|
Hát nem tudom, ha ő így gondolja...
Egyébként nem kéne bántani a "zöldfülűeket", egyébként is ha a cikk nem megbízható, gondolom a moderátor sem jelentetné meg!
Egyébként nem kéne bántani a "zöldfülűeket", egyébként is ha a cikk nem megbízható, gondolom a moderátor sem jelentetné meg!
2010. augusztus 30. 18:52
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
ez a tisztaság gyűrű nem jön be
2010. augusztus 30. 18:54
|
|
kingcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 129794 offline
|
sztem az egyik legnagyobb baromság a világon a tisztasággyűrű..sok hülye mégis ezt csinálja..semmi értelme! mert ha eljön az idő, és ott van mellettünk a megfelelő ember, akkor nincs értelme várni! igaza van..
2010. augusztus 30. 19:04
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
huh... hát... éredekes. bár én alapból hülyeségnek tartom ezt a tisztasággyűrű dolgot, de szerintem Kevinnek nincs igaza.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: