Justin Bieber elhalasztotta koncertjét
2010. augusztus 30. 19:15
|
|
christine14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 327 Csatolások: 36 Azonosító: 129650 offline
|
Csilla.Egyetértek!Teljes Mértékben!
2010. augusztus 30. 19:51
Mint má egy régi cikkben kiejtettem véleméynem... 1. Minek ovlassátoka cikekt, ah enm avgytok fanok?
2. Igaz, hogy nem szeretitek, de azért mások szeretik őt és szeretnének vele találkozni a koncerten.. ebből láccik, hogy csaa amgára gondol aki azt irta, hogy bárcska a magyar koncerten is ez elnne vele
3. szintén attól még, hogy nem szeretitek nem kéne enkie zt kívánn miylen elnne, ha ti sztárok elnnétek és nem szeretnének egy csomóan és egy csomóan azt kínávvák nektek, hogy bárcsak megbetegednétek stb. ...
Hát én minden esetre remélem, hogy meggyógyul. Jobbulást enki!
Annyira igazad van naggyából én is ezt akartam mondani merr pl : ha én mondanám h óó bárcsak Lady GaGa mittómén ...betörné afejét (xD) akk 1 csómó an :jajj de szemét vagy meg minden!!!ugyhogy...ezen talán el kée gondolkoznia pár embernek
2. Igaz, hogy nem szeretitek, de azért mások szeretik őt és szeretnének vele találkozni a koncerten.. ebből láccik, hogy csaa amgára gondol aki azt irta, hogy bárcska a magyar koncerten is ez elnne vele
3. szintén attól még, hogy nem szeretitek nem kéne enkie zt kívánn miylen elnne, ha ti sztárok elnnétek és nem szeretnének egy csomóan és egy csomóan azt kínávvák nektek, hogy bárcsak megbetegednétek stb. ...
Annyira igazad van naggyából én is ezt akartam mondani merr pl : ha én mondanám h óó bárcsak Lady GaGa mittómén ...betörné afejét (xD) akk 1 csómó an :jajj de szemét vagy meg minden!!!ugyhogy...ezen talán el kée gondolkoznia pár embernek
2010. augusztus 30. 20:21
Idézet (Csilla19 @ 2010.08.30. 18:56)
Mint má egy régi cikkben kiejtettem véleméynem... 1. Minek ovlassátoka cikekt, ah enm avgytok fanok?
1. Azért olvasom én személy szerint ezt a cikket, mert vagy 30 Bieberes hír van naponta. Ha nincs más, akkor mit olvassunk? Ha ma nem találkoztam 5 Bieberes hírrel a nap folyamán, akkor egyszer sem.
2. Én nem fogok elmenni a Bieber koncertre, az biztos.XD Ettől eltekintve én személy szerint nem bírom a gyereket, de ilyet azért nem kívánnék neki. Bár a turnébuszra felnyomhatnák az LP-t, Biebert ott hagyják és akkor mindenki boldog. Na, akkor szívesen vennék Bieber koncertre jegyet.XD
3. Értelmes ember nem kíván ilyesmit szerintem. Ettől eltekintve jobb lenne, ha nem jönne Magyarországra. Bieber gyereket meg tudjuk fizetni, de az LP-t nem, ami azért tényleg minőségi zene. Nem akarok senkit sem megbántani, de úgy énekel, mint egy kislány. Élőben hamis, hangja nincsen. Ha lenne tehetsége a gyereknek, akkor még hallgatnám is, de a Baby-től a falat kezdtem el kapargatni kínomban.
A cikkre térve pedig előfordul az ilyesmi, ő is ember. Nem kell aggódni nekik, hisz a koncert szeptember elsején meg lesz tartva. De hát ki az, aki nem kapott el valami nyavalyát az életében? A sztárok is emberek, csak olykor nem mutatják.
2010. augusztus 30. 21:05
Most nem azért, de nem tudta volna ezt előbb közölni a rajongókkal? Gondolom nem pár órával a koncert kezdete előtt jött rá, hogy nem érzi jól magát.
2010. augusztus 31. 00:47
|
|
BieberFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 132404 offline
|
Aki nem szereti az ne olvassa ezeket nem kell beszólogatni ő is emberből van ahogy mi is beteg lehet ő is ahogy mi is mi a bajotok vele?Aki nem szereti az ne olvassa ilyen egyszerű!!
2010. augusztus 31. 09:04
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Hát ez nagyon gáz. Én inkább nem is Justint, hanem a rajongóit sajnálom. Egyetértek Encsy19-cel. Amúgy nyilván azért olvasom el, mert érdekel!
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. augusztus 31. 13:23
Jaj...De ki szeretnék menni holnap New Yorkba....Legalább nem lenne suli,hanem koncert♥♥♥háá♥♥♥
2010. augusztus 31. 13:26
Idézet (BieberFan @ 2010.08.31. 00:47)
Aki nem szereti az ne olvassa ezeket nem kell beszólogatni ő is emberből van ahogy mi is beteg lehet ő is ahogy mi is mi a bajotok vele?Aki nem szereti az ne olvassa ilyen egyszerű!!
Nem azt mondtam, hogy nem lehet beteg, csak nem hiszem, hogy pár órával a koncert előtt betegedett le. Szóval lehet, ha előbb nyögi ki, hogy nincs jól, akkor szegény rajongók nem vártak volna rá.
De végülis neki mindegy, nem Ő várt órákon át.
És azért olvasom el, mert szeretek olvasni és főként művelődni.
2010. augusztus 31. 15:22
de hogyha pl. akkor lett rosszul amikor mondta?
akkor már nem tudott volna mást csinálni...
akkor már nem tudott volna mást csinálni...
2010. augusztus 31. 15:24
|
|
Jessica1992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 125 Csatolások: 28 Azonosító: 132401 offline
|
Huráááááááááááá! Kiráááááááály!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.