A Jóbarátok sztárja alaposan le van pukkanva
2010. augusztus 30. 08:42
|
|
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline
|
hát én nem bírom...
2010. augusztus 30. 09:02
|
|
Panna_0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.21. Hozzászólás: 312 Csatolások: 85 Azonosító: 125593 offline
|
szegény!
2010. augusztus 30. 09:10
Egyszer mindenki megöregszik.De az tény hogy akkor is nagyon megváltozott és már nem is olyan híres mint akkoriban.A Jóbarátokból talán Jeniffer Aniston az egyetlen aki még mindig ugyan olyan híres.
2010. augusztus 30. 10:02
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
szegény... pedig én nagyon szerettem
2010. augusztus 30. 10:32
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
szegény...
még a Jóbarátokban, amikor az első évadokban vékony volt, és a haja is rövid, és teljesen bele voltam zúgva...csak aztán nem kellett volna meghízni...
Most meg...már az is mindegy volna, ha lefogyna...:S
még a Jóbarátokban, amikor az első évadokban vékony volt, és a haja is rövid, és teljesen bele voltam zúgva...csak aztán nem kellett volna meghízni...
2010. augusztus 30. 11:33
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
hát nincsen valami jó formában az tuti :S
2010. augusztus 30. 11:52
Én ráismerek
egyébként láttátok már Matt LeBlanc-ot, hogy néz ki manapság? Na ja... hát ő is durva... Talán durvább mint Matthew... Egyébként kíváncsi lennék David Schwimmerre, mert róla a Jóbarátok óta nem hallottam semmit, csak szinkronizált, de nem láthattunk még róla... :/
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: