Robert Pattinson énekesi babérokra tör?
2010. augusztus 30. 09:08
|
|
Robstenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.15. Hozzászólás: 378 Csatolások: 42 Azonosító: 127169 offline
|
Megvenném az Albumát, mert tényleg nagyon jól énekel, de egyet értek CandUs-szal, bár engem nem zavar ha az éneklésben is kipróbálja magát, csak attól még maradjon színész is.
2010. augusztus 30. 10:18
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
meghallgatok majd egy pár számot tőle és akkor majd kiderül, hogy inkább a hangját hallgatom vagy nézem a mozivásznon
2010. augusztus 30. 10:40
|
|
Selena sztárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 134033 offline
|
Kedves gyerekek, aki nem szereti az ne irjon ide! Aki szereti az irjon, de ha még egy akár kisseb káromkodás előfordul ezen az oldalon kénytelen leszek letiltatni mindenkit aki veszekedet... Már nem azért, de Robnak jó hangja van!
2010. augusztus 30. 11:20
|
|
sellySelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 339 Csatolások: 49 Azonosító: 133506 offline
|
már nagyon furi hogy minden sztárból énekes lesz
2010. augusztus 30. 11:40
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
valahogy nem kívánom hallani a hangját
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. augusztus 30. 11:43
hát én youtuben meghallgattam nem volt valami nagy szám
de már megint egy olyan sztár ki nem tudja beérni szimplán a színészkedéssel
de már megint egy olyan sztár ki nem tudja beérni szimplán a színészkedéssel
2010. augusztus 30. 11:45
|
|
Helena-Blondevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 1 Azonosító: 127850 offline
|
Eszterlondon egyetértek veled én sem hallgatnám .. de csak gondolj a Robert rajongókra csak vicc én sosem halhatnám
2010. augusztus 30. 11:51
|
|
Helena-Blondevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 1 Azonosító: 127850 offline
|
ez tényleg borzasztó
2010. augusztus 30. 12:56
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Jahj ne! lécci!
2010. augusztus 30. 14:18
|
szegedcsajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.31. Hozzászólás: 72 Csatolások: 3 Azonosító: 128533 offline
|
Azoknak a hozzászólóknak, akik azt írják, hogy jajj megint egy színész aki énekesi babérokra tör, csak annyit szeretnék mondani, hogy Rob sokkal régebb óta foglalkozik a zenével, mint a színészettel, és ez a cd eddigi beteljesületlen álma. Szerintem jól teszi, hogy végre olyat is csinálni fog, amiben örömét leli. Én személy szerint nagyon szeretem a hangját és tetszenek ezek a bús komor dalok. A Let me sign a világ egyik legjobb száma. És ezeket nem azértmondom mert Robert függő lennék. 8 évig jártam ének-zene tagozatra és azért a fülem már rá van állva a hangokra és megtudom különböztetni a jót a rossztól. És neki tényleg jó hangja van, valamint nagyon különleges.
Szóval szerintem biztosan olyanok is megfogják venni a cd-jét akik mondjuk nem is ismerik, hanem csak meghallják a hangját.
Szóval szerintem biztosan olyanok is megfogják venni a cd-jét akik mondjuk nem is ismerik, hanem csak meghallják a hangját.
2010. augusztus 30. 14:21
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (szegedcsaj @ 2010.08.30. 14:18)
Azoknak a hozzászólóknak, akik azt írják, hogy jajj megint egy színész aki énekesi babérokra tör, csak annyit szeretnék mondani, hogy Rob sokkal régebb óta foglalkozik a zenével, mint a színészettel, és ez a cd eddigi beteljesületlen álma. Szerintem jól teszi, hogy végre olyat is csinálni fog, amiben örömét leli. Én személy szerint nagyon szeretem a hangját és tetszenek ezek a bús komor dalok. A Let me sign a világ egyik legjobb száma. És ezeket nem azértmondom mert Robert függő lennék. 8 évig jártam ének-zene tagozatra és azért a fülem már rá van állva a hangokra és megtudom különböztetni a jót a rossztól. És neki tényleg jó hangja van, valamint nagyon különleges.
Minden embernek más az ízlése
Ami szerinted jó az lehet hogy más ember szerint nagyon nem az ..
bocsi a képek miatt
2010. augusztus 30. 14:36
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (szegedcsaj @ 2010.08.30. 14:18)
Az, hogy neked tetszik valami, az nem azt jelenti, hogy másnak is tetszik, szóval ez egy kicsit erős volt. Ennyi erővel, én hét éve járok zenesuliba, és szerintem nincs jó hangja.
2010. augusztus 30. 15:18
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
Remélem nem fog menni neki!
2010. augusztus 30. 15:37
|
|
DamiDarnellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 133304 offline
|
én 11éve zongorázom és 5 éve gitározom, és nem a legjobb a hangja : /
bár a műfaj tetszik : D
bár a műfaj tetszik : D
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.