Akkor sem kerülheted el a családi balhékat ha híres vagy. Itt erre az élő példa.
A teljes cikkhez kattints ide!
50 cent kiakadt nagymamájára
2010. augusztus 29. 19:07
|
|
mano2Totya™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.26. Hozzászólás: 2606 Csatolások: 20 Azonosító: 26245 offline
|
Miket ki nem hoz a pénz az emberekből... én nem lepődtem meg különösebben!
50 Grandma' RulZ!
1 felhasználónak tetszik:
szeri thalía
2010. augusztus 29. 19:08
Pöppet elszállt magától ez a 50 cent.
Tényleg szégyellheti magát. A saját nagyanyjával legyen már tisztelettudó az ember.
2010. augusztus 29. 19:08
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Meg ne sajnáljam már. Rögtön küldök neki fél dollárt amiért kivitte.
1 felhasználónak tetszik:
EszterLondon
2010. augusztus 29. 19:09
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
Azta mekkora baja lett!
Te jó ég ezen felháborodni?
Na tőle még én is nagyobb vagyok úgy látszik!
2010. augusztus 29. 19:13
jézusom azt hiszi mert van pénze már nagymenő aki mindent megtehet
kicsit el kéne gondolkoznia hogy miket mond
kicsit el kéne gondolkoznia hogy miket mond
2010. augusztus 29. 19:17
Jó nagy bunkó lehet... bár ezekből a rapperekből nem is nagyon néznék ki többet.
2010. augusztus 29. 19:18
mind azt hiszi mert van pénzük már bármit megtehetnek
ez nem igy van de ők azt hiszik
de fő a család
ez nem igy van de ők azt hiszik
de fő a család
2010. augusztus 29. 19:32
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.08.29. 19:17)
Jó nagy bunkó lehet... bár ezekből a rapperekből nem is nagyon néznék ki többet.
Én azért nem általánosítanék ennyire - igaz, a stilusuk szókimondó, mint a szövegeik - de az ő műfajuk erről szól.
Szerintem pont ugyanannyi bunkó van köztük, mint a rockerek, popsztárocskák és latinzenészek közt - se több, se kevesebb.
2010. augusztus 29. 19:38
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
sajnos a sztárok elfelejtik hogy hol kezdték az életüket, és ez elég nem szép húzás volt 50 centtől.
2010. augusztus 29. 19:41
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Na ezért ekkor fesztivált kell rendezni?! Oké nem vagyok sztár, de még 13 éves fejemmel is leviszem a szemetet O.O Azt hiszi van pénze meg híres már nem viheti ki a szemete. Meg aki ilyet mond a mamájára, hát az egy... nem is tudom mit lehetne mondani rá
2010. augusztus 29. 19:55
Idézet (_ToTo_ @ 2010.08.29. 19:32)
Én azért nem általánosítanék ennyire - igaz, a stilusuk szókimondó, mint a szövegeik - de az ő műfajuk erről szól.
Szerintem pont ugyanannyi bunkó van köztük, mint a rockerek, popsztárocskák és latinzenészek közt - se több, se kevesebb.
Igazad van. Rapper-ek között is van hülyébb, normálisabb. Példaként említeném Eminem-et. Jófej srác, igaz szókimondó, de rendes. Nem szállt el magától Twitter üzenetei alapján, és a rajongók beszámolásai alapján. Tinisztárok között is akadnak jobbak-rosszabbak.
Amúgy a másik dolog, nem hiszem hogy egy idős asszonnyal így kellene viselkedni.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.