Megérkezett Amanda Seyfried új filmje
2010. augusztus 29. 22:25
a Mamma Miába is sophie volt a neve...am naon birom
2010. augusztus 30. 10:12
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
WoW
ez nagyon jó lesz, az tuti
2010. augusztus 30. 11:38
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
2010. szeptember 26. 09:17
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
mi megnéztük az osztállyal, elég csajos film, a fiúk egész végig 'wcre mentek ki' xd de sajnos feliratos :S
2010. október 03. 15:03
Jaj, tegnap láttam és mindenkinek ajánlom! Nagyon aranyos kis film, ókat kacagtunk rajta és nagyon jó színészek játszanak benne! Nekem nagyon tetszett 
Justbeckii: én ne értek veled egyet, én imádtam, hogy feliratos, hisz tudjátok, nem szeretem nagyon magyarul nézni a dolgokat, angolul jobban tetszenek
Justbeckii: én ne értek veled egyet, én imádtam, hogy feliratos, hisz tudjátok, nem szeretem nagyon magyarul nézni a dolgokat, angolul jobban tetszenek
2010. október 22. 20:43
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
én már láttam, és mindenkinek ajánlom!
ez lett az egyik kedvenc filmem.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: