A Victorious kiütötte Sonnyékat és Jonasékat
2010. augusztus 29. 19:56
Én is egyet értek Hannahmiley-val.A Jonas a legjobb!!!
2010. augusztus 29. 20:23
Láttam ebből részleteket angolul és hogy őszinte legyek én azért nem tartom olyan nagy számnak
2010. augusztus 29. 20:34
|
|
PixieSmileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 133250 offline
|
nah, ittvan valami új és mindenki egyből utálja xD szerintem jó sorozat, imádom Ariana Grande-t, egyik példaképem! én adnék neki egy esélyt, jó lenne ha itt M.o.-n is vetítenék!
2010. augusztus 29. 20:42
|
|
álmodozóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 409 Csatolások: 11 Azonosító: 129391 offline
|
a leírás alapján szerintem nem lehet olyan nagy szám.
Eygébként meg az újdonságokat mindig többen nézik, de egy idő után beleunnak az emberek... Ez Van.
Eygébként meg az újdonságokat mindig többen nézik, de egy idő után beleunnak az emberek... Ez Van.
2010. augusztus 29. 21:13
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Szerintem nem rossz, de a Sonny az százszor jobb meg a JONAS is! Am emg nem nayg durranás, max. akkor elsz, ha a Zack és Cody-t vagy a WOWP-t előzik le!
2010. augusztus 29. 21:15
ja szerintem jövöre fogják adni nálunk
mivel a forditások meg minden
amugy van 1 érzésem hogy hamar ráfogok unni(mint az iCarlyra) MERT annyit fogják ismételni hogy már elmegy az ember kedve hogy folytassa:(
mivel a forditások meg minden
amugy van 1 érzésem hogy hamar ráfogok unni(mint az iCarlyra) MERT annyit fogják ismételni hogy már elmegy az ember kedve hogy folytassa:(
2010. augusztus 30. 08:47
a szereplők szimpik úgy nagyjából...biztos jó XD
2010. augusztus 30. 10:00
|
|
fanobipe23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 234 Csatolások: 2 Azonosító: 133254 offline
|
ez furaaa....
2010. augusztus 30. 10:05
A Disney-s sorozatoknál eleve jobb az iCarly ami Nickelodeonos, szval nemcsodálom h ez is jobb, mint az ilyen Sonny meg Jonas..
2010. augusztus 30. 13:03
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Nagyon jó kis sorozat a Victorious. Igazából én mind a kettőt szeretem, mármint a Sonnyt és ezt a sorozatot. A Jonasnál viszont szerintem is mérföldekkel jobb Victoria Justice sorozata.
2010. augusztus 30. 14:49
na erre kiváncsi leszek 
mindenki, vagyis legtöbben pont a Jonas-t meg a Sonny a sztárjelöltet fikázza, szoval érthető, hogy mértvolt nagyobb a nézettsége ennek.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: