Újabb Disney-sztár áll énekeskarrier előtt?
2010. augusztus 29. 14:54
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
elég érdekes ez a lány..ami azt illeti nekem tetszik a hangja, de sosem hittem vna, h énekes lesz belőle..:SxD.
2010. augusztus 29. 15:51
|
|
bridgitmendler97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 125768 offline
|
Egyetértek fiús és borzalmas -.- de nektek nem gyanus h minden disney sztárból énekes lesz? mOST NEM AZÉRT DE VANNAK PROFI STUDIÓK ÉS OTT tudnak hangot csinálni. Szerintem az eredeti szám jó ,de Alli úgy énekel mint egy robot XD
2010. augusztus 29. 15:52
|
|
bridgitmendler97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 125768 offline
|
És még annyit hogy nekem a színjátéka is olyan semmilyen nem csinál semmit csak van már bocs de én jobb klippet csinálnák ennél de énse vok egy született tehetség XD
2010. augusztus 29. 16:13
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
az a fura Disneysekben h min1ik énekel és szinészkedik 1szerre.pl:Demi,Selena,Miley,Emily,stb
2010. augusztus 29. 16:19
Hát látom, senkinek sem jön be.
Én bevallom, nekem nagyon bejön. XD
Hogy miért, azt ne kérdezzétek, mert nem tudom.XD
Én bevallom, nekem nagyon bejön. XD
Hogy miért, azt ne kérdezzétek, mert nem tudom.XD
2010. augusztus 29. 16:54
O.M.G.!ez rettenetes
!már bocs!hogy néz ki?jól van,amúgy sem egy szépség,de itt valami iszonyatosan néz ki!tényleg olyan,mint egy fiú!a hangja se valami szép,de ahogy kinéz?na mind1,no comment...
2010. augusztus 29. 16:55
|
|
sellySelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 339 Csatolások: 49 Azonosító: 133506 offline
|
jézus istenem hááát egyszóval a klipp borzalmas mindjárt hányok tőle de nekem a hangja se nyerte el a tetszésemet
2010. augusztus 29. 17:06
ez csak egy vicc. nem kell komolyan venni és nem kezdett semmiféle énekes karrierbe.
2010. augusztus 29. 17:38
|
|
prettylittleliarsfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 145 Csatolások: 31 Azonosító: 132880 offline
|
úristen...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: