A híres színésznő a napokban jelentte ki, hogy szívesen megtanulná a spanyol nyelvet is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez megtanulna spanyolul
2010. augusztus 28. 23:24
|
|
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline
|
2010. augusztus 28. 23:28
Én tanulni fogok spanyolul és ami azt illeti,az utolsó mondattal egyetértek.
2010. augusztus 28. 23:29
|
|
h_mirtillvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 483 Csatolások: 37 Azonosító: 115824 offline
|
Én az angollal vagyok kábé így... tudom beszélni, de megérteni nem pontosan tudom 
Egyszer csak megtanulja... nem lehet a spanyol olyan nehéz, mint a német(:
Egyszer csak megtanulja... nem lehet a spanyol olyan nehéz, mint a német(:
2010. augusztus 28. 23:39
Idézet (eszter03 @ 2010.08.28. 23:33)
El Mexicano szerintem is így van!!!de arról nem tudtam, hogy még mindig szereti Nick-et!!! 
El español es muy bonito, sólo las primeras clases son difíciles.
2010. augusztus 28. 23:48
a spanyol szép nyelv
egyszer én is megtanulok...
2010. augusztus 28. 23:54
|
|
Eva Longoriaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 133925 offline
|
nah nem is nagyon tudtam hogy selena spanyol származásu valamennyire.de az a jó benne hogy én 10-20%ban spanyol vagyok:D
2010. augusztus 29. 00:07
Annyit fűznék hozzá ahhoz, hogy mexikói származású, hogy én szívesen látnám inkább a telenovellák világában, mint a Disney Channelen bohóckodni! Egy nagyon szép arcú kiscsaj, nekem nem tűnik egy elveszett valakinek. Simán el tudnám képzelni Allison Lozz helyett Selenát, az említett kiscsirke meg mehetne a DC-re.
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
2010. augusztus 29. 00:11
Idézet (Levente1991 @ 2010.08.29. 00:07)
Annyit fűznék hozzá ahhoz, hogy mexikói származású, hogy én szívesen látnám inkább a telenovellák világában, mint a Disney Channelen bohóckodni! Egy nagyon szép arcú kiscsaj, nekem nem tűnik egy elveszett valakinek. Simán el tudnám képzelni Allison Lozz helyett Selenát, az említett kiscsirke meg mehetne a DC-re. 
Mélységesen egyetértek veled. Én első ránézésre megmondtam róla, hogy ez tutira latin, mert nagyon szép, bájos arca van. Persze a neve is elárulja. Szerintem ő az egyetlen a Disney-sztárok közül, aki tényleg tehetséges, szép, és nincs is elszállva magától.
1 felhasználónak tetszik:
Babyyka
2010. augusztus 29. 00:12
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Egyszer majd szeretnék megtanulni spanyolul... Eddig szavakat, meg pár kifejezést tudok azért. xD Persze kezdeném a könnyebb nyelvekkel. Ha több időm lenne rá. :/ De megértem Selenát, a spanyol nagyon szép nyelv.
2010. augusztus 29. 00:16
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Egyetértek vele, én is megszeretném tanulni. Gyönyörű nyelv
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.