Demi és Joe legjobb barátok?
2010. augusztus 30. 10:47
én már nagyon várom a Camp Rock 2-t de sztem még mindig szerethetik egymást de kitudja
2010. augusztus 30. 12:47
|
|
nickjfan15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 46 Csatolások: 23 Azonosító: 134032 offline
|
Velem megoszthatnáXD Am ez a joe naon el van szállva magától sorry demi h nem nicket választottadXDXDXDX)
2010. augusztus 30. 14:51
nem azért...de a közös képeken is amiken együtt vannak olyan, mintha nem is ismernék egymást...joe le se szarta demit. meg hányszor láttunk olyan képet ahol smárolnak vagy ölelkeznek? kb mindkettőből egyet-egyet... jobb is hogy nincsenek együtt. demi jobbat érdemel ennél aaa... szval igen
2010. augusztus 30. 20:05
jaj kérlek! nem lehetne őket inkább hagyni a fenébe?! jól van, szétmentek, és EZ HÍR, hogy legjobb barátok? miért ne lehetnének? a sztárok nem istenek, mégis mindenki végigcsókolja a lábnyomukat!
2010. szeptember 01. 18:15
|
|
vivien43új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 132917 offline
|
doreena.e énis rájöttem erre. Sokan azt hiszik hogy azért mert sztárok már nem is emberek. Ők is emberek nem csak éneklő-színészkedő címlap bábok. Én pl. kedvesnek tartom Demit, mert kedves is, és ha komit írok a képeihez midig visszaírja hogy:
thanks very much
love ya
vagy:
thanks
Kiss(K)
Meg ilyenek. Ő a példaképem és nem viselem jól rolla a kritikákat
thanks very much
love ya
vagy:
thanks
Kiss(K)
Meg ilyenek. Ő a példaképem és nem viselem jól rolla a kritikákat
2010. szeptember 01. 18:20
|
|
vivien43új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 132917 offline
|
bocs csakmég valami...
Joe olyan fiú mint a többi.
Játszik a gyönyörű álombarátnőjével,
aztán le se szarja és szakít vele,
de ez még semmi,
mert össze is jönegy idősebb nővel.
Bocs de Joe jól énekel de egy nagy kalap !!!SZAAAR!!!
Joe olyan fiú mint a többi.
Játszik a gyönyörű álombarátnőjével,
aztán le se szarja és szakít vele,
de ez még semmi,
mert össze is jönegy idősebb nővel.
Bocs de Joe jól énekel de egy nagy kalap !!!SZAAAR!!!
2010. szeptember 01. 19:21
Szerintem azt csinálnak, amit akarnak. Ha barátok akarnak lenni, legyenek hát azok!!!
2010. szeptember 01. 19:22
Amúgy a Disney-nek semmi köze a személyes kapcsolatukhoz. legalábbis szerintem.
2010. szeptember 02. 17:32
|
|
CrazyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 133917 offline
|
Nekem is lehetne az "ilyen"legjobb baratom nem haragudnek meg. Es szerintem sokan vagyunk igy. Mar mint h Joe legyen a legjobb baratunk
2010. szeptember 12. 09:39
igaz... mit kell ezen a témán lovagolni? húú a nagy kapcsolat kb alig jártak 2 hónapot wáááóóóó
:O:O inkább így írom: "jártak"... mert nem lehetett annak mondani
2010. szeptember 12. 15:38
hát ők is aranyosak együtt,de szerintem Joe Chelsea-val illik össze =)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: