A Forma–1-es Belga Nagydíj időmérő edzésén fontos szerepet játszott az eső, ami többeket is megtréfált, bár a papírforma így sem állt a feje tetejére. Mark Webber úgy szerezte meg a pole-pozíciót, hogy a hajrában már esett az eső, emiatt riválisai nem tudtak annyit javítani, hogy megelőzzék őt. Lewis Hamilton lett a második, Fernando Alonso csak a 10. helyről rajtol.
A teljes cikkhez kattints ide!
Webberé a pole!
2010. augusztus 28. 19:35
2010. augusztus 28. 21:10
Grat Webber-nek!
Én nem láttam most az idő mérőt me sz*r a tv-m, anyámmal meg nem tom nézni, mert állandóan pofázik, na de mind egy hallottam, hogy amikor Petrov kicsúszott és össze törte az autóját, akkor az után lett még nagy a zűrzavar.
Az érdekes lehetett. Vettel-t én méég mindig sajnálom, de most a negyedik hely is jó.
A versenyen még mindig bármi megtörténhet. Pl nyer (bosi, nem tudtam kihagyni) de akár Alonso is előre jöhet...
2010. augusztus 29. 09:50
|
|
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline
|
Gratulálok Webbernek! Eszméletlen jó időmérő volt! Ezért szeretem a Belga Nagydíjat!
Kiszámíthatatlan időjárás és eredmények. A McLaren nagyon meggyőző volt. Mindegy volt, hogy szakad ez eső, vagy szárad a pálya, ugyanolyan jól ment. Hamilton fantasztikusan autózott, és amit a Q3 utolsó másodperceiben csinált, az mesteri volt! Nagyon kicsi a különbség volt Mark és Lewis között, s ha Hamilton nem ilyen óvatos, akkor első is lehetett volna. A McLaren most kezd visszatérni önmagához! Go McLaren!
2010. augusztus 29. 12:03
Vitalij azért nem folytathatta, mert lefulladt a kocsi és nem a vizes fű miatt. Nico és Schumi pedig nem a Q1-be nem jutott be, hanem a Q3-ba. Jaimét kicsit sajnáltam, meg lehetett volna az a Q3, na de majd máskor.
2010. augusztus 29. 13:15
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
Hamilton a legjobb, ehhez kétség sem fér... a vizes pályán csak ő volt képes javítani... és az utolsó utáni pillanatban megelőzte Kubica-t... és amikor először elkezdett esni az eső, akkor meg ő volt az első
számomra Hamilton a Legjobb
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: