Robbie Williams második válogatás albumán – a régiek mellett – két új dal is található, ezek közül az egyik a szintén volt Take That taggal, Gary Barlow-val készített duett, melynek címe Shame, vagyis „szégyen”.
A teljes cikkhez kattints ide!
Robbie Williams és Gary Barlow duettje
2010. augusztus 28. 19:33
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Nekem még furcsa ez a 'hű de jóban vagyunk' viszony, soha nem ők voltak a legjobb barátok, de remélem nem lesz több konfliktus közöttük.
Ha már Túl a barátságon, akkor nekem Jake és Heath.
Robbie és Gary olyan furcsán néznek ki, ahogy pillognak egymásra. De a klip vége nagyon jó
Meg a zene is egyre jobban tetszik.
Köszi a cikket.
Ha már Túl a barátságon, akkor nekem Jake és Heath.
Robbie és Gary olyan furcsán néznek ki, ahogy pillognak egymásra. De a klip vége nagyon jó
Köszi a cikket.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2010. augusztus 28. 19:36
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Szerintem jó kis szám
Kellemes
numerologus
2010. augusztus 28. 21:09
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Nekem annyira nem tetszik mint pl egy Robbie, Gary vagy egy Take That szám, de nem rossz.
Viszont ez a Túl a barátságon klip nem nyerte el a tetszésem, talán azért mert a film az egyik kedvencem.
Amúgy a szám elején felcsendül egy hasonló dallam, mint ami a filmben van.
De mindentől függetlenül még mindig az a véleményem, hogy Gary az egyik legjobb brit dalszövegíró, Robbie pedig az egyik legjobb brit előadó.
Viszont ez a Túl a barátságon klip nem nyerte el a tetszésem, talán azért mert a film az egyik kedvencem.
Amúgy a szám elején felcsendül egy hasonló dallam, mint ami a filmben van.
De mindentől függetlenül még mindig az a véleményem, hogy Gary az egyik legjobb brit dalszövegíró, Robbie pedig az egyik legjobb brit előadó.
2010. augusztus 29. 00:05
|
|
littlemermaidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 126907 offline
|
Teljesen egyet értek veled, Fuller.
Én is nagyon szeretem a Túl a barátságon című filmet. A dal jó, de a klip, hát inkább csak hallgatom.
Én is nagyon szeretem a Túl a barátságon című filmet. A dal jó, de a klip, hát inkább csak hallgatom.
Fuller
2010. augusztus 30. 09:59
|
|
fanobipe23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 234 Csatolások: 2 Azonosító: 133254 offline
|
én egyiket sem szeretem szooval....
2010. augusztus 30. 19:00
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
nekem teszik
2010. augusztus 30. 19:01
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
nem a legjobb Robbietól de nem rossz.. a klip.. meg olyan amilyen
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.