Idézetek
2012. június 19. 22:36
|
|
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline
|
Emlékül hogy emlékezz, mikor már csak emlék lesz.
2012. június 20. 08:04
Nem vagyok őrült, csak az én valóságom más, mint a tiéd.
2012. június 20. 09:45
A szerelem olyan, mint a víz. Beleeshetsz, akár bele is fulladhatsz.. mégsem tudsz élni nélküle.
2012. június 20. 09:47
A szüleim azt mondták, hogy nézzek kevesebb filmet és olvassak többet. Így hát bekapcsoltam a feliratozást.
2012. június 20. 09:53
"Mert a barátság nappal láthatatlan, éjjel ragyog csak, mint a fénybogár."
2012. június 20. 09:55
„Most már megértem a falusi barátságokat. Hosszú évtizedeken keresztül tartottak, holott a barátoknak nem volt semmi
fontos mondanivalójuk egymásnak. Ne is legyen! A fontos dolgokat tartogassuk az idegenek számára, akik úgysem értenek
meg bennünket.”
fontos mondanivalójuk egymásnak. Ne is legyen! A fontos dolgokat tartogassuk az idegenek számára, akik úgysem értenek
meg bennünket.”
2012. június 20. 09:55
"Ha már tombolnék a dühtől inkább sírok... mert elhagyott egy jóbarát!"
2012. június 20. 09:56
"Az idő, amit a rózsádra vesztegettél:
az teszi olyan fontossá a rózsádat.
Ha valaki szeret egy virágot,
amely csak egyetlen példányban
létezik a csillag milliókon:
ez épp elég neki, hogy boldog legyen..."
az teszi olyan fontossá a rózsádat.
Ha valaki szeret egy virágot,
amely csak egyetlen példányban
létezik a csillag milliókon:
ez épp elég neki, hogy boldog legyen..."
2012. június 20. 09:58
,,Engedd közel a barátaidat, de még közelebb az ellenségeidet!”
"A barátság egy aranykötél, amely ha elszakad, össze lehet ugyan kötni, de a csomó megmarad!"
"A barátság egy aranykötél, amely ha elszakad, össze lehet ugyan kötni, de a csomó megmarad!"
2012. június 20. 10:00
"A barátaidhoz légy jó, de az ellenségeidhez még jobb!"
"Ki minek gondol, az vagyok annak... Mért gondolsz különc rokontalannak? Jelet látsz gyűlni a homlokomra: te vagy magad ki e jelet vonja s vigyázz hogy fénybe vagy árnyba játszik, mert fénye-árnya terád sugárzik. Ítélsz rólam, mint bölcsről, badarról: rajtam látsz törvényt saját magadról. Okosnak nézel? hát bízd magad rám. Bolondnak nézel? csörög a sapkám. Ha lónak gondolsz, hátamra ülhetsz; ha oroszlánnak, nem menekülhetsz. Szemem tavában magadat látod: mint tükröd, vagyok leghűbb barátod."
"Ki minek gondol, az vagyok annak... Mért gondolsz különc rokontalannak? Jelet látsz gyűlni a homlokomra: te vagy magad ki e jelet vonja s vigyázz hogy fénybe vagy árnyba játszik, mert fénye-árnya terád sugárzik. Ítélsz rólam, mint bölcsről, badarról: rajtam látsz törvényt saját magadról. Okosnak nézel? hát bízd magad rám. Bolondnak nézel? csörög a sapkám. Ha lónak gondolsz, hátamra ülhetsz; ha oroszlánnak, nem menekülhetsz. Szemem tavában magadat látod: mint tükröd, vagyok leghűbb barátod."
2012. június 20. 10:01
"Tévedni emberi dolog, megbocsátani isteni."
"Ne tartsd fontosnak, hogy fontosnak tartsanak, egyszerűen csak szeress és fontos leszel!"
"Ne tartsd fontosnak, hogy fontosnak tartsanak, egyszerűen csak szeress és fontos leszel!"
2012. június 20. 10:20
"Ne légy sas, az túl magasra száll. Légy inkább galamb, szállj alacsonyan, és szarj mindenre."
"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
2012. június 20. 11:41
"Nem csak a szerelemben, de a barátságban is létszükséges az érzelemnyílvánítás, még akkor is ,ha teljesen nyilvánvaló:
a felek rajonganak egymásért."
"Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te kinek akarsz látni engem!"
a felek rajonganak egymásért."
"Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te kinek akarsz látni engem!"
2012. június 20. 11:43
"A barátság öröme, azt jelenti, hogy valaki rádbízott egy titkot."
"Egy jó horgász mindent megtesz, hogy horgára olyan csalit tegyen, amit szeret a hal. Ez nem rossz tipp azok számára sem,
akik sikeresek akarnak lenni az emberi kapcsolataikban!"
"Ha "ismerősöket" akarsz, légy gazdag, ha barátokat akarsz, légy barát!"
"Egy jó horgász mindent megtesz, hogy horgára olyan csalit tegyen, amit szeret a hal. Ez nem rossz tipp azok számára sem,
akik sikeresek akarnak lenni az emberi kapcsolataikban!"
"Ha "ismerősöket" akarsz, légy gazdag, ha barátokat akarsz, légy barát!"
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

1 felhasználónak tetszik: