Idézetek
2012. május 26. 14:50
"Nekem nincs szükségem kegyre: én csak igazságot kívánok!"
2012. május 26. 14:50
"A legkegyetlenebb hazugságot sokszor a hallgatás fejezi ki."
2012. május 26. 14:51
"Az igazság létezik. Csak a hazugságot találják ki."
2012. május 26. 14:55
|
|
Seherezade1050Straw Hat Pirate |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 26818 Csatolások: 137018 Azonosító: 170292 offline
|
Két világ van: az, amelyikről álmodunk, és az, amelyik a valóságban létezik.
2012. május 26. 14:57
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 26818 Csatolások: 137018 Azonosító: 170292 offline
|
Ha az ember nem áll készen arra, hogy igazat mondjon, akkor jobb, ha hallgat.
2012. május 26. 14:58
|
|
|
Soha ne félj kimondani azt, amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz.
2012. május 26. 15:17
Gyakran a leggonoszabbak ismerik a szentélyhez vezető legrövidebb utat.
2012. május 26. 15:17
A "meghal" nem annak ellentéte, hogy "él", hanem annak, hogy "születik". Rövid történés mind a kettő, a két ellentett szó két ellentétes világba léptet át.
2012. május 26. 15:18
Én nem tudom elviselni, hogy mellőlem akár a legkisebb kapcsolat is sebbel menjen el. Nem szabad sebeket ejtenünk a férfiakon, hiszen... olyan esendők. Sokkal magányosabbak, mint mi vagyunk. Még akkor is, ha a puszta "együttlét" nekik sokkal kevésbé fontos, mint nekünk. Mi a szívünket adjuk bele (...). Legfeljebb sajnálni tudom magunkat, hogy mi másként szeretünk, mint ők. Sajnálom, mert az élet rettenetesen rövid. Csak mostanában értettem meg, miért mondta egyszer a szerelmetes férjem: "Ha bárki jönne az életedbe, aki többet tud adni neked, mint én, az elé letérdelek, és megköszönöm neki, mert annyira szeretlek, hogy azt kívánom: neked minél többet adjon valaki. Még ha az a valaki egy másik férfi is."
2012. május 26. 15:18
Életedben egyszer biztosan találkozol a csodával, mely boldoggá tehetne ebben a rövid, földi versenyfutásban, de vagy túl későn látod meg, vagy méltatlannak bizonyulsz a befogadásra.
2012. május 26. 15:19
"A lányok olyanok, mint az almák a fán.
A legjobb csajok a fa tetején vannak.
A fiúk viszont nem akarnak nyújtózkodni utánuk, mert attól félnek h közben leesnének & megsebeznék magukat.
Ehelyett beérik az alsóbb almákkal, akik ugyan nem annyira jók, de könnyű őket megszerezni.
A legfelső almáknak csak várni kell a megfelelő fiúra, aki elég bátor lesz ahhoz hogy felmásszon a fa tetejére értük"
A legjobb csajok a fa tetején vannak.
A fiúk viszont nem akarnak nyújtózkodni utánuk, mert attól félnek h közben leesnének & megsebeznék magukat.
Ehelyett beérik az alsóbb almákkal, akik ugyan nem annyira jók, de könnyű őket megszerezni.
A legfelső almáknak csak várni kell a megfelelő fiúra, aki elég bátor lesz ahhoz hogy felmásszon a fa tetejére értük"
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: