Idézetek
2012. május 06. 19:01
|
|
Seherezade1050Straw Hat Pirate |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 26818 Csatolások: 137018 Azonosító: 170292 offline
|
~Foglalkozz inkább az egyéniségeddel, mint a hírneveddel, mert az egyéniséged az, ami igazán te vagy, míg a hírneved csupán az, hogy mások milyennek hisznek..
2012. május 07. 16:07
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Love, naege wa. neon, like this.
So Love, gidarin neoran girl
True love, dagawa neon like this.
One Love, neon naege neon naegero
Hey Girl! oneul ttara deo yeppeo boyeo.
Nae mamui Key~juin baro neon Girl~
Neol tteoollimyeon, naneun neomu tteollyeo
Sojunghan neo baro naui Baby Baby
Wae, neon moreuni, wae
Neon nal moreuni wae
Neol wonhaneun nae mam modu da gajyeogajwo.
Ttan geon pillyo eobseo
Ojik wonhaneun geon Your Love!
/Részlet: SS501 Love Like This
/
Hey Girl! oneul ttara deo yeppeo boyeo.
Nae mamui Key~juin baro neon Girl~
Neol tteoollimyeon, naneun neomu tteollyeo
Sojunghan neo baro naui Baby Baby
Wae, neon moreuni, wae
Neon nal moreuni wae
Neol wonhaneun nae mam modu da gajyeogajwo.
Ttan geon pillyo eobseo
Ojik wonhaneun geon Your Love!
/Részlet: SS501 Love Like This
2012. május 08. 16:15
" Júlia nem volt erős, vagy több minálunk,
Júlia nem volt se jó, se szép,
Most Júlia nem akar a földön járni,
Fölszállt inkább a fejünk fölé."
Júlia nem volt se jó, se szép,
Most Júlia nem akar a földön járni,
Fölszállt inkább a fejünk fölé."
2012. május 08. 16:28
|
|
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline
|
~Mosolyogj! Egyszerűbb, mint megmagyarázni, miért sírsz...~
~Egy lány sok dolgot akar egy fiútól, egy fiú egy dolgot akar sok lánytól.~
Ő nem így néz rám...és én ezt tudom...!
~°Fizika óra van, én mellette ülök. Nézem a fénylő, bársonyos haját, a gyönyörű szemét, a szép kezét. Ő rámnéz, és mosolyog. De Ő nem úgy néz rám, Ő csak az úgymond "Legjobb Barátom".
Vége az órának, vége a napnak, Ő átjön hozzám elkérni a matekfüzetem. Én odaadom neki, Ő rámmosolyog, az arcomra nyom egy puszit, és azt mondja, köszi! Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom Őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de Ő nem így néz rám és én ezt tudom.
Másnap találkozunk a suliban, mellette ülök, sír... Sír,mert szakított a barátjával!!Én megvigasztalom, ő átölelel érzem, hogy majd kiugrik a szívem. Egy órán keresztül a karomban fekszik, aztán rámmosolyog az arcomra nyom egy puszit és azt mondja, köszi. Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak barát legyünk,de ő nem így néz rám és én ezt tudom.
Telnek a napok, az évek, látom hosszú talárban, az érettségin, látom, amikor átveszi a bizonyítványát.Ő rámmosolyog... Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, h csak barátok legyünk, de ő nem így néz rám, és én ezttudom.
Együtt megyünk a főiskolára, de telnek az évek, és már a diplomaosztón találom magam. Ő még szebb, hosszabb és szebb a haja, az arca, gyönyörű nő. Az utolsó nap ő rámmosolg, az arcomra nyom egy puszit. Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom hogy csak barátok legyünk, de ő nem így néz rám, és én ezt tudom.
Eltelik rengeteg idő, én minden héten beszélek vele telefonon. És megkapom a szörnyű hírt... Ott állok a koporsójánál, ami nyitva van, látom a fehér gyönyörű arcát. Potyognak a könnyeim. Már nem mosolyog rám, és már nem is kapok tőle puszit... El akarom neki mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de ő már nem tudhatja ezt. Későb felmegyek a szobájába, és megtalálom a naplóját, és a következőket olvasom: " Rámosolyog, az arcára nyomok egy puszit... El akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak Barátok legyünk, de Ő nem így néz rám, és én ezt tudom...~
~Női logika: Utazom a busszal haza. A busz tele van, ezért nem tolakszom előre a jegykezelőig, inkább megkérek egy nőt, hogy lyukassza ki nekem a jegyet. De hogy szólítsam meg? "Te" vagy "Ön"? Az utolsó előtti megállónál nem szállt ki, vagyis végig utazik. Alaposabban megnézem, van nála egy üveg bor, vagyis biztosan férfihoz utazik. A bor nem éppen a legolcsóbb, vagyis a férfi jól néz ki. A falunkban két férfi van, aki jól néz ki - az én férjem és a szeretőm. A szeretőmhöz nem mehet, mivel oda én megyek most. Vagyis a férjemhez megy. A férjemnek két szeretője van - Kati és Andrea. Kati üzleti úton van. Erre én: "Andrea, ki tudnád lyukasztani a jegyemet?" Andrea: "Ismerjük egymást???"~
~Egy lány sok dolgot akar egy fiútól, egy fiú egy dolgot akar sok lánytól.~
Ő nem így néz rám...és én ezt tudom...!
~°Fizika óra van, én mellette ülök. Nézem a fénylő, bársonyos haját, a gyönyörű szemét, a szép kezét. Ő rámnéz, és mosolyog. De Ő nem úgy néz rám, Ő csak az úgymond "Legjobb Barátom".
Vége az órának, vége a napnak, Ő átjön hozzám elkérni a matekfüzetem. Én odaadom neki, Ő rámmosolyog, az arcomra nyom egy puszit, és azt mondja, köszi! Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom Őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de Ő nem így néz rám és én ezt tudom.
Másnap találkozunk a suliban, mellette ülök, sír... Sír,mert szakított a barátjával!!Én megvigasztalom, ő átölelel érzem, hogy majd kiugrik a szívem. Egy órán keresztül a karomban fekszik, aztán rámmosolyog az arcomra nyom egy puszit és azt mondja, köszi. Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak barát legyünk,de ő nem így néz rám és én ezt tudom.
Telnek a napok, az évek, látom hosszú talárban, az érettségin, látom, amikor átveszi a bizonyítványát.Ő rámmosolyog... Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, h csak barátok legyünk, de ő nem így néz rám, és én ezttudom.
Együtt megyünk a főiskolára, de telnek az évek, és már a diplomaosztón találom magam. Ő még szebb, hosszabb és szebb a haja, az arca, gyönyörű nő. Az utolsó nap ő rámmosolg, az arcomra nyom egy puszit. Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom hogy csak barátok legyünk, de ő nem így néz rám, és én ezt tudom.
Eltelik rengeteg idő, én minden héten beszélek vele telefonon. És megkapom a szörnyű hírt... Ott állok a koporsójánál, ami nyitva van, látom a fehér gyönyörű arcát. Potyognak a könnyeim. Már nem mosolyog rám, és már nem is kapok tőle puszit... El akarom neki mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de ő már nem tudhatja ezt. Későb felmegyek a szobájába, és megtalálom a naplóját, és a következőket olvasom: " Rámosolyog, az arcára nyomok egy puszit... El akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak Barátok legyünk, de Ő nem így néz rám, és én ezt tudom...~
~Női logika: Utazom a busszal haza. A busz tele van, ezért nem tolakszom előre a jegykezelőig, inkább megkérek egy nőt, hogy lyukassza ki nekem a jegyet. De hogy szólítsam meg? "Te" vagy "Ön"? Az utolsó előtti megállónál nem szállt ki, vagyis végig utazik. Alaposabban megnézem, van nála egy üveg bor, vagyis biztosan férfihoz utazik. A bor nem éppen a legolcsóbb, vagyis a férfi jól néz ki. A falunkban két férfi van, aki jól néz ki - az én férjem és a szeretőm. A szeretőmhöz nem mehet, mivel oda én megyek most. Vagyis a férjemhez megy. A férjemnek két szeretője van - Kati és Andrea. Kati üzleti úton van. Erre én: "Andrea, ki tudnád lyukasztani a jegyemet?" Andrea: "Ismerjük egymást???"~
1 felhasználónak tetszik:
nora rose
2012. május 08. 16:30
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline
|
Kovácsovics Fruzsina- Itt a vége Fuss el végre
Ahogy rám nevetsz, nekem az volt fontos, nem a kinézeted,
’Hogy rám nézel, egy pillanat, de máris megigézel,
Az érzelem, mi legbelül van, nem a mellemen,
Én éreztem, tudod más nem kellett volna többé nekem!
Neked a rózsaszín kell, a tömeg lány!
Nem én vagyok a lány ott benn a fejedben,
Nem én vagyok a tucat és az eszetlen,
Ha tudod jól, hát mért nem hagysz már el?
A jófiút a fehér lovon kérhetem,
Te csak tönkreteszed teljesen az életem,
Nem én vagyok a lány, aki neked kell!
Sírtam én, hogy te mást bámultál, így rúgtál belém,
Álmodban mással mászkáltál oly boldogan,
A vasalt haj nem kell, sem ezüst póló csillogó kövekkel,
Én más vagyok, nekem a lazaság számít, nem a tűsarok!
Nem én vagyok a lány…
A mesékben harcol értem a hercegem,
De te csak játszottál, én elhittem neked...
Rájöttem, s már én hagytalak el.
Kőből van a szíved, nagyot tévedtem,
Mikor elhittem, hogy te lehetsz a végzetem,
Nem te vagy már az, aki nekem kell!
(Itt a vége, fuss el végre!) Nem, nem, nem! Tűnj már el!
(Itt a vége!) Tűnj már el!
(Itt a vége, fuss el végre!) Tűnj már el!
(Itt a vége, itt a vége, fuss el végre!) Nem, nem, nem! Tűnj már el!
(Itt a vége!) Nem, nem, nem!
(Itt a vége, fuss el végre!) Tűnj már el! Tűnj már el!
Ahogy rám nevetsz, nekem az volt fontos, nem a kinézeted,
’Hogy rám nézel, egy pillanat, de máris megigézel,
Az érzelem, mi legbelül van, nem a mellemen,
Én éreztem, tudod más nem kellett volna többé nekem!
Nem én vagyok a lány, aki neked kell!
Sírtam én, hogy te mást bámultál, így rúgtál belém,
Álmodban mással mászkáltál oly boldogan,
A vasalt haj nem kell, sem ezüst póló csillogó kövekkel,
Én más vagyok, nekem a lazaság számít, nem a tűsarok!
Nem én vagyok a lány…
A mesékben harcol értem a hercegem,
De te csak játszottál, én elhittem neked...
Rájöttem, s már én hagytalak el.
Kőből van a szíved, nagyot tévedtem,
Mikor elhittem, hogy te lehetsz a végzetem,
Nem te vagy már az, aki nekem kell!
(Itt a vége, fuss el végre!) Nem, nem, nem! Tűnj már el!
(Itt a vége!) Tűnj már el!
(Itt a vége, fuss el végre!) Tűnj már el!
(Itt a vége, itt a vége, fuss el végre!) Nem, nem, nem! Tűnj már el!
(Itt a vége!) Nem, nem, nem!
(Itt a vége, fuss el végre!) Tűnj már el! Tűnj már el!
2012. május 08. 16:41
|
|
|
Idézetek- William Shakespeare: Rómeó és Júlia
Veszett szerelem! Szerelmes gyűlölség!
Ó, valami, mi semmiből fogant!
Ó, súlyos könnyűség, komoly üresség,
Gyönyörű alakok torz zűrzavarja!
Ólompehely, hidegtűz, éberálom,
Beteg egészség, minden, ami nem!
Így szeretek én, s ezt nem szeretem.
(1. felvonás, 1. szín)
Két ellenséges király táboroz
Emberben, fűben: a Jó és a Rossz.
És hol a Rossz erősebb haddal áll,
Az élet hervad - tort ül a Halál.
(3. felvonás, 2. szín)
Ó, Romeo, mért vagy te Romeo?
Tagadd meg az atyád, neved hajítsd el,
S ha nem teszed meg, esküdj édesemmé
És nem leszek Capulet én se többé.
(2. felvonás, 2. szín)
Zord békülést hoz e mogorva reggel,
Fejét a nap se dugja ki nekünk.
Ezt megvitatjuk még a többiekkel,
Aztán kegyelmezünk és büntetünk:
Mert még regékbe sincsen arra szó,
Mit szenvedett Júlia s Romeo.
(5. felvonás, 3. szín)
Veszett szerelem! Szerelmes gyűlölség!
Ó, valami, mi semmiből fogant!
Ó, súlyos könnyűség, komoly üresség,
Gyönyörű alakok torz zűrzavarja!
Ólompehely, hidegtűz, éberálom,
Beteg egészség, minden, ami nem!
Így szeretek én, s ezt nem szeretem.
(1. felvonás, 1. szín)
Két ellenséges király táboroz
Emberben, fűben: a Jó és a Rossz.
És hol a Rossz erősebb haddal áll,
Az élet hervad - tort ül a Halál.
(3. felvonás, 2. szín)
Ó, Romeo, mért vagy te Romeo?
Tagadd meg az atyád, neved hajítsd el,
S ha nem teszed meg, esküdj édesemmé
És nem leszek Capulet én se többé.
(2. felvonás, 2. szín)
Zord békülést hoz e mogorva reggel,
Fejét a nap se dugja ki nekünk.
Ezt megvitatjuk még a többiekkel,
Aztán kegyelmezünk és büntetünk:
Mert még regékbe sincsen arra szó,
Mit szenvedett Júlia s Romeo.
(5. felvonás, 3. szín)
2012. május 08. 16:48
|
|
|
Egy egyetemista srác meghívja ebédre az anyját az albérletbe, ahol lakik. Az ebédnél ott van a fiú lakótársa is, egy gyönyörű lány. Az anya folyton ezt a lányt figyeli, és gyanítja, hogy valami viszonyuk is lehet. Amikor vége az ebédnek már egész biztos benne, hogy több van közöttük mint egyszerű szobatársi kapcsolat.
A srác szinte olvas anyja gondolataiban:
- Hidd el anya, tudom mire gondolsz, de nincs közöttünk a világon semmi, mi csak lakótársak vagyunk!
Kb. egy hétre rá a lány gyanakvóan megy a sráchoz:
- Egy hete, mióta az anyád itt járt, nem találom a szép ezüst merőkanalat...
- Nem tudom elhinni, hogy ő lett volna, de azért most írok neki egy levelet, csak hogy biztos legyek benne.
Így a fiú leül az asztalhoz és írja a levelet:
"Kedves Anya!
Nem mondom, hogy te vitted volna el az ezüst merőkanalat a lakásunkból, és azt sem mondom hogy nem te voltál. De tény, hogy hiányzik azóta, hogy te itt jártál ebédelni."
Néhány napra rá megérkezik az anyja válasza:
"Kedves Fiam! Nem mondom, hogy te lefeküdnél azzal a lánnyal, de azt sem mondom hogy nem. De tény, hogy ha ő a saját ágyában aludna, akkor mostanra már régen megtalálta volna azt a merőkanalat. Anyád.."
A srác szinte olvas anyja gondolataiban:
- Hidd el anya, tudom mire gondolsz, de nincs közöttünk a világon semmi, mi csak lakótársak vagyunk!
Kb. egy hétre rá a lány gyanakvóan megy a sráchoz:
- Egy hete, mióta az anyád itt járt, nem találom a szép ezüst merőkanalat...
- Nem tudom elhinni, hogy ő lett volna, de azért most írok neki egy levelet, csak hogy biztos legyek benne.
Így a fiú leül az asztalhoz és írja a levelet:
"Kedves Anya!
Nem mondom, hogy te vitted volna el az ezüst merőkanalat a lakásunkból, és azt sem mondom hogy nem te voltál. De tény, hogy hiányzik azóta, hogy te itt jártál ebédelni."
Néhány napra rá megérkezik az anyja válasza:
"Kedves Fiam! Nem mondom, hogy te lefeküdnél azzal a lánnyal, de azt sem mondom hogy nem. De tény, hogy ha ő a saját ágyában aludna, akkor mostanra már régen megtalálta volna azt a merőkanalat. Anyád.."
nora rose
2012. május 08. 16:49
|
|
|
Kedves Péter!
Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis Péter, megszületett. Sajnos anyatejem nem lévén szoptató-dajkát kellett alkalmaznom. Ő kubai származású, így a tejétől gyermekünk bőre szinte teljesen fekete lett. Erről ugyebár én abszolúte nem tehetek...
A te szerető Anitád
Drága édesanyám!
Az imént vettem kézhez Anita levelét, melyben értesít, hogy kisfiúnk született. Mivel nincs elég anyateje dajka segítségére szorul, aki színes bőrű, és a tejétől kis unokád bőre is csaknem fekete lett, amiről persze az én drágám egyáltalán nem tehet. Remélem te is együtt örülsz velünk.
Ölel fiad, Péter
Édes fiam!
A te születésedkor én pontosan ugyanúgy jártam, mint most a te Anitád. Elapadt a tejem, ezért téged tehéntejjel kellett tápláljalak. Valószínűleg ettől lettél te ekkora marha... Amiről persze én egyáltalán nem tehetek.
Csókol Anyád
Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis Péter, megszületett. Sajnos anyatejem nem lévén szoptató-dajkát kellett alkalmaznom. Ő kubai származású, így a tejétől gyermekünk bőre szinte teljesen fekete lett. Erről ugyebár én abszolúte nem tehetek...
A te szerető Anitád
Drága édesanyám!
Az imént vettem kézhez Anita levelét, melyben értesít, hogy kisfiúnk született. Mivel nincs elég anyateje dajka segítségére szorul, aki színes bőrű, és a tejétől kis unokád bőre is csaknem fekete lett, amiről persze az én drágám egyáltalán nem tehet. Remélem te is együtt örülsz velünk.
Ölel fiad, Péter
Édes fiam!
A te születésedkor én pontosan ugyanúgy jártam, mint most a te Anitád. Elapadt a tejem, ezért téged tehéntejjel kellett tápláljalak. Valószínűleg ettől lettél te ekkora marha... Amiről persze én egyáltalán nem tehetek.
Csókol Anyád
Amy4
2012. május 08. 17:22
|
|
|
~Miért van az, hogy akárhányszor lecsukom a szemem, téged látlak magam előtt? Miért van, hogy egész álló nap, csak te jársz az eszembe, és nem tudok másra gondolni? Miért van az, hogy ha a szívemre rakom a kezem, úgy érzem a TE neved dobogja és senki másét?~
Amy4
2012. május 08. 17:23
|
|
|
A reménytelen szerelem a legforróbb,
mert nincs, ki a tüzet oltsa.
mert nincs, ki a tüzet oltsa.
Amy4
2012. május 08. 17:26
|
|
|
Amikor már semmi nem segít, a legjobb, ha egyszerűen nem vagyunk hajlandók szembenézni a tényekkel.
2012. május 08. 17:27
|
|
|
"Vigyázz a szóra, mit kimondasz szádon .Nehogy szurjon,döfjön,vagy szivekbe vágjon. Nehogy könny fakadjon hallása nyomában, vagy fájdalom szántson lelkek talajában.''
2012. május 08. 17:30
|
|
|
,,Egy kis pillangót kergetek, mióta csak élek, és soha nem figyelek, mikor hova lépek. Ő pedig csak csendben messze elrepül, s néha a távolban újra előkerül. Tudom úgyse lesz az enyém, mégis szaladok, de az évek során egyre lassabban haladok. A körülvevő emberek csak néznek rám bután, pedig csak futok az álmaim után..."
2012. május 08. 17:31
|
|
|
„Egyszer egy indiai hercegnő édesapjától kapott gyűrűvel
felkeresett egy hindu bölcset. Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe
olyan bölcsességet, mely a szomorú napokon vigasztalja, a nehéz
helyzetekben bátorítja, a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti. A
bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt. Egyetlen szót vésett bele:
elmúlik…!”
felkeresett egy hindu bölcset. Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe
olyan bölcsességet, mely a szomorú napokon vigasztalja, a nehéz
helyzetekben bátorítja, a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti. A
bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt. Egyetlen szót vésett bele:
elmúlik…!”
Amy4
2012. május 08. 17:33
|
|
|
"Egy fiú és egy lány, hosszú ideig csak barátok voltak. De a lány már az első pillanattól kezdve többet érzett. Legjobb barátok lettek. A fiú nem is sejtette, hogy a lány többről álmodik. Közben a fiú szerelmes lett másba, egy másik barna lányba, aki viszonozta érzéseit. A lány minden álma romokban hevert, de ebből senki nem sejthetett semmit, mert nem derülhetett ki, hogy ő többet érez. Teltek a hónapok és egy napon a fiút elhagyta az a másik lány. A fiú teljesen összetört. A lány végig mellette volt, bármikor számíthatott rá. Egyre közelebb kerültek egymáshoz. Kis idő elteltével a fiú bevallotta, hogy többet érez. A lány olyan boldog volt, mint még soha életében. Szinte minden pillanatot együtt töltöttek. Boldogok voltak, mígnem egyszer csak a fiú régi szerelme, a másik barna lány ismét felbukkant. Bevallotta a fiúnak, hogy még mindig szereti. A fiú otthagyta a másik lányt és visszament régi szerelméhez. Magára hagyta azt a lányt, aki még az életét is odaadta volna érte. De a lány erősnek mutatta magát. Mintha semmi sem történt volna. Úgy gondolta, a fiú megérdemli a boldogságot, nem számít kivel, a lényeg, hogy boldog legyen. Elviseli inkább a világ összes fájdalmát, csak a fiú legyen boldog. Más nem számít. Még ha az ő szíve meg is szakad, és ha soha senkit nem fog úgy szeretni, akkor is inkább a fiú legyen boldog. Mert a lány képes volt önzetlenül, minden viszonzás nélkül, teljes szívéből szeretni..."
2012. május 08. 17:42
|
|
|
GONDOLKOZZ EL RAJTUK ! és tanulj belőlük
1.nem azért szeretlek aki vagy,hanem azért aki én vagyok melletted
2.senki sem érdemli meg a könnyeidet,aki pedig megérdemli az nemfog sírásra kényszeríteni
3.csak mert valaki nem úgy szeret téged,ahogy te szeretnéd,az még nem azt jelenti,hogy nem szeret szíve minden szeretetével
4.az igazi barát a kezedet fogja,és a szívedet simítja
5.akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya ,amikor melletted ül,és tudod,hogy sosem lehet a tiéd
6.sose felejts el mosolyogni,még akkor sem amikor szomorú vagy,lehet hogy valaki beleszeret a mosolyodba
7.lehet hogy csak egy ember vagy ezen a világon,de valakinek te jelented magát a világot
8.ne vesztegesd az idődet arra,aki nem tart téged érdemesnek arra,hogy veled töltse
9.a sors talán azt akarja,hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz,mielőtt megismered az igazit,hogy mikor ez megtörténik,igazán hálás lehess
10.ne sírj mert vége lett,mosolyogj mert megtörtént
11.mindig lesznek emberek akik megfognak bántani,tehát nem szabad feladnod a hitet,csak légy óvatos
12.légy jobb ember,és tudd hogy ki vagy,mielőtt valaki ujjal találkozol,akitől azt reméled hogy ismer téged
13.ne küzd túl erősen,a legjobb dolgok váratlanul történnek
1.nem azért szeretlek aki vagy,hanem azért aki én vagyok melletted
2.senki sem érdemli meg a könnyeidet,aki pedig megérdemli az nemfog sírásra kényszeríteni
3.csak mert valaki nem úgy szeret téged,ahogy te szeretnéd,az még nem azt jelenti,hogy nem szeret szíve minden szeretetével
4.az igazi barát a kezedet fogja,és a szívedet simítja
5.akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya ,amikor melletted ül,és tudod,hogy sosem lehet a tiéd
6.sose felejts el mosolyogni,még akkor sem amikor szomorú vagy,lehet hogy valaki beleszeret a mosolyodba
7.lehet hogy csak egy ember vagy ezen a világon,de valakinek te jelented magát a világot
8.ne vesztegesd az idődet arra,aki nem tart téged érdemesnek arra,hogy veled töltse
9.a sors talán azt akarja,hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz,mielőtt megismered az igazit,hogy mikor ez megtörténik,igazán hálás lehess
10.ne sírj mert vége lett,mosolyogj mert megtörtént
11.mindig lesznek emberek akik megfognak bántani,tehát nem szabad feladnod a hitet,csak légy óvatos
12.légy jobb ember,és tudd hogy ki vagy,mielőtt valaki ujjal találkozol,akitől azt reméled hogy ismer téged
13.ne küzd túl erősen,a legjobb dolgok váratlanul történnek
Amy4
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.