Idézetek
2012. április 23. 14:29
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Az ember legérzékenyebb szerve a szív. Egy szótól képes összetörni. Egy pillantástól megremegni, egy érintéstől megállni.
Egy sóhajtástól újra verni.
Egy sóhajtástól újra verni.
2012. április 23. 14:31
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Nem vagyok egyszerű! Csalódtam már olyan emberben, akiben teljesen megbiztam! Nevettem már a könnyeken és könnyeztem a saját nevetésemen! Ütöttek, álltam.. rúgtak tovább tűrtem és nem ejtett rajtam sebet egyetlen pofon sem! Kitéptem a szivem, és oda adtam annak aki nem érdemelte meg! Máskor olyan elől zártam el azt, aki mindent megtenne értem! Megtanúltam megbocsájtani a megbocsájthatatlant és elfelejtettem amit más soha nem lenne képes! Segitettem a legrosszabb ellenségemen, de rajtam nem segitett senki! Tanultam, és megbuktam.. felálltam aztán újra földre rogytam! Éltem az életem, máskor temettem a lényem! Mégis itt vagyok! Készen arra, hogy megmutassam.. az élet lehet bármily kemény, igen is érdemes végigcsinálni!
1 felhasználónak tetszik:
dora94
2012. április 23. 14:32
|
|
|
Kell lennie egy barátnak aki észreveszi, ha egy könnycsepp ül a szemedben.Aki nem fél ott hagyni, mert tudja, ha szükséged van rá, úgyis hívod. Kell egy barát, aki azt mondja: Figyu, most nincs minden rendben, de én tudom,hogy erős vagy és túl teszed magad rajta. Most egy roncs vagy és nem akarlak így látni. Először tedd helyre magadban a dolgokat és aztán hívj, ha úgy érzed. És tudnod kell, én midig szeretlek és bízom benned!♥
2012. április 23. 14:35
|
|
|
Lehet , hogy szebb vagy mint én .
Lehet , hogy bölcsebb vagy mint én .
Lehet ,hogy jobb vagy és tehetségesebb meg minden , de hé szerinted engem ez hol érdekel!?
Lehet , hogy bölcsebb vagy mint én .
Lehet ,hogy jobb vagy és tehetségesebb meg minden , de hé szerinted engem ez hol érdekel!?
2012. április 23. 14:50
|
|
|
Oroszlán: Csináljunk bulit!
Béka: Juhúúúú, lesz buliii!
Krokodil: Hozok kaját!
Béka: Jeee, lesz kaja is!!!
Oroszlán: Én hozok piát!
Béka: Jeee, Kaja, Pia!!
Krokodil: Akkor én hozok csajokat is!
Béka: Kaja, Pia, Csajok!!!
Oroszlán: És ezt az idegesítő zöldet meg otthon hagyjuk.
Béka: Nem jön a krokodil, jee! :'D
Béka: Juhúúúú, lesz buliii!
Krokodil: Hozok kaját!
Béka: Jeee, lesz kaja is!!!
Oroszlán: Én hozok piát!
Béka: Jeee, Kaja, Pia!!
Krokodil: Akkor én hozok csajokat is!
Béka: Kaja, Pia, Csajok!!!
Oroszlán: És ezt az idegesítő zöldet meg otthon hagyjuk.
Béka: Nem jön a krokodil, jee! :'D
1 felhasználónak tetszik:
Amy4
2012. április 23. 14:51
|
|
|
"Egy kicsi szív, mely mától magányosan dobog,Egy kicsi kéz,melyet többé fogni, nem fogod,Sok kicsi könny, mi végig folyik arcomon,Sok kicsi dolog, mit elfeledni soha nem fogok,
Mert egy szívnek darabja a tied, mit tőled senki el ne vehet.."
Mert egy szívnek darabja a tied, mit tőled senki el ne vehet.."
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.