Idézetek
2012. március 28. 21:22
"Ne örülj meg ha egy lány sokat törődik veled, akkor agódj ha már nem teszi"
2012. március 29. 16:56
"A világ botrány, de holnap mégis élni kell."
"Hol vannak a közös álmok, a barátok, és a régi nyár? Behunyom szemem, ott leszek talán, ahol együtt vártok rám. Ma is elhiszem, hogy visszavár újra az a régi nyár."
"De félig él, az aki nem mer."
"Éj lettem, csend a hangom, a napot akartam, s elégett minden. Éj lettem, álom, árnyék, csak te ragyogsz még, gyönyörű kincsem."
és még sok.
"Hol vannak a közös álmok, a barátok, és a régi nyár? Behunyom szemem, ott leszek talán, ahol együtt vártok rám. Ma is elhiszem, hogy visszavár újra az a régi nyár."
"De félig él, az aki nem mer."
"Éj lettem, csend a hangom, a napot akartam, s elégett minden. Éj lettem, álom, árnyék, csak te ragyogsz még, gyönyörű kincsem."
és még sok.
2012. március 29. 17:44
Idézet
A gonoszság csak pillanatnyi fellobbanás, de nyomában kiégett porhüvelyt hagy.
2012. március 29. 17:44
Tudod mi a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz? Az, hogy bármennyire is hangoztatod, hogy igaz szerelemre vágysz, a lelked legmélyén igazából rettegsz tőle. A boldogság vonz téged, de csak a képzeletedben, mert csak ott mered igazán megélni. Egyre-másra gyűröd magadba a szerelmes regényeket és filmeket, de sosem mered annyira elengedni, kitárni magad, hogy megélhesd a szerelmet.
2012. március 29. 17:45
‘Egy kis pillangót kergetek, mióta csak élek és soha nem figyelek, mikor hova lépek. Ő pedig csak csendben messze elrepül, s néha-néha a távolban újra előkerül. Tudom, úgyse lesz az enyém, én mégis szaladok, de az évek során egyre lassabban haladok, a körülvevő emberek csak néznek rám bután, pedig én csak futok.. futok az álmaim után!’
2012. március 30. 16:07
"Ha tényleg az határoz meg, ahogy öltözöl, akkor takarj el mindent, amit akarsz. Néhány szerencsés hölgy nem ronthat el semmit. Tökéletesen néznek ki és a kiegészítők is passzolnak. A legtöbb lány megunja, ha mindig ugyanaz a látvány tárul a szemük elé. És bármit megtennének azért, hogy megszerezzék a dögös, új darabokat. És aztán ott vannak azok, akiknek nincs egyedi ízlésük: a divat tolvajai. Akik még a hátadról is lelopnák a pólót. És ne feledjétek: a látszat néha csal. De bármit is viselj, öltözz úgy, hogy tarolj!"
1 felhasználónak tetszik:
silenc
2012. március 30. 20:19
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Az alkohol megöli az agysejteket. Azok a leggyengébb agysejtek, amiket megöl az alkohol. Ha a gyenge agysejtek elpusztulnak, csak az erős, okos agysejtek maradnak.
Következtetés: Minél többet iszom, annál intelligensebb leszek! ^^..
A legtöbb ember arra használja fel élete első felét, hogy a másodikat nyomorúságossá tegye.
Következtetés: Minél többet iszom, annál intelligensebb leszek! ^^..
A legtöbb ember arra használja fel élete első felét, hogy a másodikat nyomorúságossá tegye.
2012. március 30. 22:49
|
|
kanyoszabrinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 159 Csatolások: 52 Azonosító: 145825 offline
|
~ nem vagyok féltékeny csak tisztába vagyok azzal , hogy anno mi is barátokként kezdtük.. *
2012. március 30. 22:49
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 159 Csatolások: 52 Azonosító: 145825 offline
|
~ lassan már nem merek boldog lenni, mert eddig akárhányszor boldognak éreztem magam, mindig történt valami rossz..
2012. március 30. 22:52
|
|
|
Csak két alkalommal akarok veled lenni: MOST és ÖRÖKKÉ! ♥
2012. március 31. 08:27
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
A legmeghatóbb dolog, amit egy legjobb barát mondhat: amikor meghalok ne gyere közel a testemhez, azért mert a kezem már nem lesz képes letörölni a könnyeidet..
2012. március 31. 08:57
|
|
arianagrande26lalisa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 336 Azonosító: 148008 offline
|
Ezelőtt bús szívem hervadni indúla,
Titkos óhajtással gyakorta jajdúla;
De mihelyt láttalak, csuda, mint újúla,
Minden akkori búm örömre fordúla.
Titkos óhajtással gyakorta jajdúla;
De mihelyt láttalak, csuda, mint újúla,
Minden akkori búm örömre fordúla.
2012. március 31. 08:57
|
|
arianagrande26lalisa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 336 Azonosító: 148008 offline
|
A kacagás az a nap, amely elkergeti az ember arcáról a télies borulást.
2012. március 31. 08:58
|
|
arianagrande26lalisa. |
|
Semmi sem hoz az embernek nagyobb örömöt, mint az a tudat, hogy valamiben kiválóbb a másiknál.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.