Idézetek
2012. március 14. 20:54
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Egy igazi nőnek nincs szüksége ideális testsúlyra és modellalkatra ahhoz, hogy vonzó legyen. Ami igazán számít: a mosoly, a báj, a mágikus pillantás, a kisugárzás, a személyiség és mindenekelőtt az önbizalom!
2012. március 15. 20:15
|
|
hayleyfan00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 123938 offline
|
A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.
Mi rosszabb? Elveszíteni valamit, vagy meg sem kapni?
Semmi nincs a világon, ami teljesen rossz lenne (...). Még egy álló óra is pontos napjában kétszer.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Egyszer volt, hol nem volt. Boldogan éltek, míg meg nem haltak. Ezek a mesék csak az álmaink. A tündérmesék nem válnak valóra. A valóság viharosabb, zavarosabb, ijesztőbb. A valóság sokkal érdekesebb, mint boldogan élni, míg meg nem halunk.
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.
A halál olyan gyönyörű lehet. Feküdni a puha, barna földben, s hallgatni a csöndet, míg a fűszálak hajladoznak a szélben az ember feje fölött. Ott nincs sem tegnap, sem holnap. Az ember elfelejti az időt, megbocsát az életnek, és békében nyugszik.
Mi rosszabb? Elveszíteni valamit, vagy meg sem kapni?
Semmi nincs a világon, ami teljesen rossz lenne (...). Még egy álló óra is pontos napjában kétszer.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Egyszer volt, hol nem volt. Boldogan éltek, míg meg nem haltak. Ezek a mesék csak az álmaink. A tündérmesék nem válnak valóra. A valóság viharosabb, zavarosabb, ijesztőbb. A valóság sokkal érdekesebb, mint boldogan élni, míg meg nem halunk.
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.
A halál olyan gyönyörű lehet. Feküdni a puha, barna földben, s hallgatni a csöndet, míg a fűszálak hajladoznak a szélben az ember feje fölött. Ott nincs sem tegnap, sem holnap. Az ember elfelejti az időt, megbocsát az életnek, és békében nyugszik.
2012. március 17. 09:17
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Ismered azt a tipikus, semmivel össze nem hasonlítható vasárnap esti érzést? Miután két egész napot töltesz a barátaiddal, a családoddal, és végre van időd magaddal is foglalkozni, egy kicsit lenyugodni egy zűrös hét után - egyszer csak hirtelen beléd nyilal a felismerés, hogy másnap ismét suliba kell menned, hogy újra kezdődik minden és ez teljesen tönkre teszi az aznap esti pihenésed további részét. Most is ilyen érzésem van.. és ez a hangulat az oka annak, hogy nem szeretem a vasárnapokat.
2012. március 18. 13:08
"Ha egy dolog van, amit megtanultam, az az, hogy nincsenek pletykák titkok nélkül. Bátornak kellett lenned, hogy felfedd a titkodat, csak hogy felhasználják ellened. Vagy valaki más titka hatással van rád, váratlan módon. Van egy-két titok, amit boldogan tartasz meg. A másik felét viszont mélyebbre ásnád, mint valaha voltak. De a legveszélyesebb titok az igazság, amit úgy gondoltál, hogy sosem tudsz felfedni, amit ha egyszer kimondanak, minden megváltozik."
2012. március 18. 13:34
|
|
silenc#ALLFOR916 |
|
‘Egy kis pillangót kergetek, mióta csak élek és soha nem figyelek, mikor hova lépek. Ő pedig csak csendben messze elrepül, s néha-néha a távolban újra előkerül. Tudom, úgyse lesz az enyém, én mégis szaladok, de az évek során egyre lassabban haladok, a körülvevő emberek csak néznek rám bután, pedig én csak futok.. futok az álmaim után!’
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2012. március 19. 18:51
|
|
NorPatchCatnip |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2586 Csatolások: 397 Azonosító: 166568 offline
|
Hogy megértsd, mennyit ér egy év, kérdezd meg a diákot, akinek ismételnie kell.
Hogy megértsd, mennyit ér egy hónap, kérdezd meg az anyát, aki koraszülöttet hozott a világra.
Hogy megértsd, mennyit ér egy hét, kérdezd meg a hetilap szerkesztőjét.
Hogy megértsd, mennyit ér egy óra, kérdezd meg a szerelmest, aki a találkozóra vár.
Hogy megértsd, mennyit ér egy perc, kérdezd meg az utast, aki lekéste a vonatot.
Hogy megértsd, mennyit ér egy másodperc, kérdezd meg az autóst, aki nem tudta elkerülni a balesetet.
Hogy megértsd, mennyit ér egy tizedmásodperc, kérdezd meg a sportolót, aki csak ezüstérmet nyert az Olimpián.
Minden pillanat kincs, ami a tied. És becsüld meg jobban, mert megoszthatod valakivel, akivel tökéletesen eltöltheted. És emlékezz, hogy az idő senkire sem vár. A tegnap történelem...
Hogy megértsd, mennyit ér egy hónap, kérdezd meg az anyát, aki koraszülöttet hozott a világra.
Hogy megértsd, mennyit ér egy hét, kérdezd meg a hetilap szerkesztőjét.
Hogy megértsd, mennyit ér egy óra, kérdezd meg a szerelmest, aki a találkozóra vár.
Hogy megértsd, mennyit ér egy perc, kérdezd meg az utast, aki lekéste a vonatot.
Hogy megértsd, mennyit ér egy másodperc, kérdezd meg az autóst, aki nem tudta elkerülni a balesetet.
Hogy megértsd, mennyit ér egy tizedmásodperc, kérdezd meg a sportolót, aki csak ezüstérmet nyert az Olimpián.
Minden pillanat kincs, ami a tied. És becsüld meg jobban, mert megoszthatod valakivel, akivel tökéletesen eltöltheted. És emlékezz, hogy az idő senkire sem vár. A tegnap történelem...
csilagoseg
2012. március 20. 17:05
"Egy királynőnek ridegnek kell lennie. Boleyn Anna csak a szívét követte és végül lefejezték. Ezért a lánya, Erzsébet elhatározta, hogy sosem megy férjhez. Az országhoz volt hű. Nem kényszerítheted az embereket, hogy szeressenek, de elérheted, hogy féljenek tőled."
"A mesék annyira kimentek volna a divatból, hogy a hercegnőknek már mindent maguknak kell csinálniuk? Nevezz régimódinak, de néha a tündérmese végződéséhez az kell, hogy a herceg megemelje a seggét, és felnyergelje a paripáját."
"A mesék annyira kimentek volna a divatból, hogy a hercegnőknek már mindent maguknak kell csinálniuk? Nevezz régimódinak, de néha a tündérmese végződéséhez az kell, hogy a herceg megemelje a seggét, és felnyergelje a paripáját."
2012. március 20. 18:25
|
|
silenc#ALLFOR916 |
|
Dolgok, amit be kell ismernünk: nem a sötétségtől félünk, hanem attól, amit rejteget. Nem a magasságtól rettegünk, hanem attól, hogy leeshetünk. Nem attól félünk, hogy újra kell próbálkoznunk, hanem attól, hogy ismét sebet szerzünk, ugyanabból az okból..
2012. március 20. 21:24
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
'Szeretnélek feledni de ez nem megy...
Gyenge vagyok mert a szívem téged szeret!!!..'
Gyenge vagyok mert a szívem téged szeret!!!..'
2012. március 20. 22:17
|
|
silenc#ALLFOR916 |
|
Mindig eltűnődöm, vajon a madarak miért maradnak egy helyen annyi ideig, mikor a világon bárhová elrepülhetnének..? Aztán magamtól is ugyanezt kérdezem.
Amy4
2012. március 21. 11:54
"Néha a sors összehoz két szerelmest csupán azért, hogy elszakítsa őket egymástól. Néha a főhős helyesen cselekszik, de az időzítés mindig rossz. És ahogy a mondás tartja, az időzítésen múlik mindig."
"Szerelemben és háborúban, minden fegyver kárt okoz. Csak az a kérdés ki marad életben, hogy tovább harcoljon."
"Szerelemben és háborúban, minden fegyver kárt okoz. Csak az a kérdés ki marad életben, hogy tovább harcoljon."
2012. március 21. 18:29
|
|
silenc#ALLFOR916 |
|
Mindenkinek van egy pont az életében, amikor összeroskad a sok teher alatt, és gyötrődik a sok fájdalom miatt. A jó hír az, hogy idővel elmúlik minden, és egy új fejezetbe kezdesz. A rossz hír az, hogy soha többet nem kapod vissza a régi életedet. De mindig jó, ha vannak barátaid akikkel túl vészelheted..
2012. március 21. 19:44
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Jonghyun - So Goodbye (City Hunter OST)
Így búcsúzom, ne sírj csak mosolyogj
Azokon az érzelmes napokon
Olyan leszek mint egy ajándék, és neked adom
Így búcsúzom, a magányos énemtől, aki egyszer elrejtőzött a sötétben
Szükségem van rád
Szükségem van újra a szerelmedre
Várok, hogy kétnaponta elgyere
Rámhagyod a fájó sebet és a szomorú emlékeket
A megjelenésed első találkozásunkkor
Olyan volt, mintha megállt volna az idő, csak téged néztelek
Bár ez csak egy hanyatlás
Nem fogom megbánni
Becsukom a szemem, érzem, hogy lélegzel
Így tudok mosolyogni
Szükségem van rád
Nem fogom megbánni
Így tudok mosolyogni
Szükségem van rád
Azok a fáradt éveket
A te kedvedért fogom elfelejteni
Szükségem van rád
Szükségem van rád
Szükségem van rád a szerelmemnek
Szükségem van rád
Várok, hogy kétnaponta elgyere
Rámhagyod a fájó sebet és a szomorú emlékeket
A megjelenésed első találkozásunkkor
Olyan volt, mintha megállt volna az idő, csak téged néztelek
Nem fogom megbánni
Így tudok mosolyogni
Szükségem van rád
Nem fogom megbánni
Így tudok mosolyogni
Szükségem van rád
Azok a fáradt éveket
A te kedvedért fogom elfelejteni
Szükségem van rád
Szükségem van rád
Szükségem van rád a szerelmemnek
2012. március 21. 21:56
|
|
silenc#ALLFOR916 |
|
A fiú 14 szál rózsát adott a lánynak. 13 igazit és 1 műt. Azt mondta: szeretni foglak addig, amíg az utolsó el nem hervad.
ChanelGirl
2012. március 23. 11:09
" Sosem voltam átlagos és nem is leszek, mert a pláza cica ma már nem ér semmit. Én a végtelenbe tartok a te utad pedig egyszer véget ér. "
" A halál sem választhat el két embert "
" A szerelem van ahol hazudik és van ahol igaz, de semmi nem lehet tökéletes "
" Hiddj magadban az maga a siker "
" Nem az a lényeg, hogy, hogy nézel ki ha nem, hogy ki vagy belűről "
" A pasik megkavarnak néha érthetetlenül is "
" Nincs olyan ember akinek minden tökéletes lenne az életében "
" Nem az a lényeg,hogy az emberek mit gondolnak rólad ha nem, hogy te mit érzel magad iránt "
" Lehetsz szép vagy ronda mindig legyen egy cél amit meg kell valósítanod "
" Nézz az égre a legszebb fényre láss egy álmot s harcolj érte "
" Egy ember sem boríthat le annyira sárral mint saját magad "
" Sosem voltam átlagos és nem is leszek, mert a pláza cica ma már nem ér semmit. Én a végtelenbe tartok a te utad pedig egyszer véget ér. "
" Senkit nem lehet elfelejteni a szívedben örökké vágyni fogsz rá "
" Egy szakítás megerősíthet illetve belehalhatsz "
" Egyszer el kell ,hogy felejcs mindent "
" Nem Kell mindenkinek megfeleni a lényeg csak az,hogy szeresd ön magad"
" Az életem arról szólt, hogy egy álmodt kergettem és a jó mellé álltam fölöslegesen"
" Nekem nem kell az a hír név amiben te élsz sokkal több kell"
" Nem érdekel már, hogy megváltoztassam a világot úgy sem fogom akkor meg minek gyötörjem magam? "
" Az ember csak akkor lehet igazán bodog ha tényleg hisz abba ami nem létezik "
" Létezni vagy nem létezni és én létezem "
" Olyan férfit úgy se fogsz találni mint amilyen én vagyok "
" Én legalább ismerem a serpenyőt "
" Az éneklés a zene a színpad a tánc engem ez tesz boldoggá "
" Nem kell éreznünk, ahogy a világból kijutt valami szörnyű együtt kell vele élnünk "
" Ki röhöghetsz én leszek tőle erősebb "
" Csak egy költői kérdést aki nem tud menni a tűsarkúba minek veszi fel? "
" Most kell újra élnünk azt amit 20 éve nem tettünk meg szivem "
" A befutott sztárok a drogban hallnak meg, mert nem bírják tovább "
" Szép zeenék vannak de a dalszövegnek nincs értelme OMG "
" Sokáig nem találtam hova tartozom csak most jöttem rá igazából, hogy ez az én életem "
"Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést."
" A halál sem választhat el két embert "
" A szerelem van ahol hazudik és van ahol igaz, de semmi nem lehet tökéletes "
" Hiddj magadban az maga a siker "
" Nem az a lényeg, hogy, hogy nézel ki ha nem, hogy ki vagy belűről "
" A pasik megkavarnak néha érthetetlenül is "
" Nincs olyan ember akinek minden tökéletes lenne az életében "
" Nem az a lényeg,hogy az emberek mit gondolnak rólad ha nem, hogy te mit érzel magad iránt "
" Lehetsz szép vagy ronda mindig legyen egy cél amit meg kell valósítanod "
" Nézz az égre a legszebb fényre láss egy álmot s harcolj érte "
" Egy ember sem boríthat le annyira sárral mint saját magad "
" Senkit nem lehet elfelejteni a szívedben örökké vágyni fogsz rá "
" Egy szakítás megerősíthet illetve belehalhatsz "
" Egyszer el kell ,hogy felejcs mindent "
" Nem Kell mindenkinek megfeleni a lényeg csak az,hogy szeresd ön magad"
" Az életem arról szólt, hogy egy álmodt kergettem és a jó mellé álltam fölöslegesen"
" Nekem nem kell az a hír név amiben te élsz sokkal több kell"
" Nem érdekel már, hogy megváltoztassam a világot úgy sem fogom akkor meg minek gyötörjem magam? "
" Az ember csak akkor lehet igazán bodog ha tényleg hisz abba ami nem létezik "
" Létezni vagy nem létezni és én létezem "
" Olyan férfit úgy se fogsz találni mint amilyen én vagyok "
" Én legalább ismerem a serpenyőt "
" Az éneklés a zene a színpad a tánc engem ez tesz boldoggá "
" Nem kell éreznünk, ahogy a világból kijutt valami szörnyű együtt kell vele élnünk "
" Ki röhöghetsz én leszek tőle erősebb "
" Csak egy költői kérdést aki nem tud menni a tűsarkúba minek veszi fel? "
" Most kell újra élnünk azt amit 20 éve nem tettünk meg szivem "
" A befutott sztárok a drogban hallnak meg, mert nem bírják tovább "
" Szép zeenék vannak de a dalszövegnek nincs értelme OMG "
" Sokáig nem találtam hova tartozom csak most jöttem rá igazából, hogy ez az én életem "
"Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést."
2012. március 23. 11:22
"Három dolog van, amit egyedül csinálunk, megszületünk, meghalunk és ha végzős gimnazisták vagyunk a felvételi előtt, megírjuk az érettségit. És míg a teszt elvileg a legjobb tudásunkat méri fel, a felkészülés rá vitathatatlanul a legrosszabbat hozza ki. Alázatból önbizalomhiány lesz. Az igyekezetből pedig megszállottság. Néhányan házilag kúrálják magukat, míg mások a csapatba tartozás biztonság-érzetébe kapaszkodnak. És aki mindig fittyet hányt a szabályokra azon kapja magát, hogy megszegi őket."
"A leopárd nem változtathat a foltjain, de néhány dolgon igen. A járatlan út érdekes utazássá válhat. A szobafogság valami kitörő erőhöz vezethet. És akár átizzadják a tikkasztó városban, vagy a sarkukat hűsítik a Hamptons-ban, senki nem nyaral úgy, mint a new york-iak. Kapd a szemcsid és a naptejet!"
"Nincs párja a new york-i ősznek, de nem csak a levelek azok, amik megváltoznak. Van valami a levegőben, ami előhozza a valódi színeket, mindenkiből."
"Közeledve egy újabb ünnep vége felé, kérnék egy percet, hogy felsoroljam a dolgokat, amikért hálás vagyok. Hálás vagyok azért, hogy nem számít, milyen sötét dolgok történnek a régi barátságok képesek újjáéledni. Hálás vagyok az új kapcsolatokért, mert segítenek rádöbbeni, hogy milyen messzire is jutottunk attól, amik voltunk. Azért, hogy mennyire össze tud hozni minket, amikor tényleg magunk lehetünk. Hálás vagyok azért, hogy tudom nem számít, mint mondanak, újra hazatérhetsz akár az otthonod, akár nem. De mi az, amiért a leghálásabb vagyok? Azért, hogy még az ilyen hálaadás napokon is képesek az emberek megbocsáthatatlan dolgokra. Aláírva, ellopva és kézbesítve, a tietek vagyok."
"A leopárd nem változtathat a foltjain, de néhány dolgon igen. A járatlan út érdekes utazássá válhat. A szobafogság valami kitörő erőhöz vezethet. És akár átizzadják a tikkasztó városban, vagy a sarkukat hűsítik a Hamptons-ban, senki nem nyaral úgy, mint a new york-iak. Kapd a szemcsid és a naptejet!"
"Nincs párja a new york-i ősznek, de nem csak a levelek azok, amik megváltoznak. Van valami a levegőben, ami előhozza a valódi színeket, mindenkiből."
"Közeledve egy újabb ünnep vége felé, kérnék egy percet, hogy felsoroljam a dolgokat, amikért hálás vagyok. Hálás vagyok azért, hogy nem számít, milyen sötét dolgok történnek a régi barátságok képesek újjáéledni. Hálás vagyok az új kapcsolatokért, mert segítenek rádöbbeni, hogy milyen messzire is jutottunk attól, amik voltunk. Azért, hogy mennyire össze tud hozni minket, amikor tényleg magunk lehetünk. Hálás vagyok azért, hogy tudom nem számít, mint mondanak, újra hazatérhetsz akár az otthonod, akár nem. De mi az, amiért a leghálásabb vagyok? Azért, hogy még az ilyen hálaadás napokon is képesek az emberek megbocsáthatatlan dolgokra. Aláírva, ellopva és kézbesítve, a tietek vagyok."
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.