Idézetek
2012. február 11. 16:13
Ha szeretsz valakit, akkor a részed lesz. Mint egy láthatatlan kötél, és nem számít, milyen messze vagy, mindig érzed őt.
2012. február 11. 18:51
|
|
Gbarbii.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.07. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 168783 offline
|
~Hé te ámor vagy kupidó vagy mivagyte hogy jössz te ahhoz hogy milliókat csapsz be?..=/
~Az a fajta lány vagyok, aki hordaná egy srác pulcsiját, csak azért, hogy érezhesse az illatát
~Ő minden, amire vágysz. minden, amit nem kaphatsz meg.
~Könnyebb elfutni és érzéketlenné válni, annyival könnyebb csak menni mint szembenézni ezzel a fájdalommal itt, egyedül..
~Mindenkinek van szeme de nem mindenki lát vele tisztán.
~ha te nem vagy velem,az életem romokban hever
~Az a fajta lány vagyok, aki hordaná egy srác pulcsiját, csak azért, hogy érezhesse az illatát
~Ő minden, amire vágysz. minden, amit nem kaphatsz meg.
~Könnyebb elfutni és érzéketlenné válni, annyival könnyebb csak menni mint szembenézni ezzel a fájdalommal itt, egyedül..
~Mindenkinek van szeme de nem mindenki lát vele tisztán.
~ha te nem vagy velem,az életem romokban hever
2012. február 11. 18:53
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
~A barátságról~
„Az igazi barátok nem azok, akikkel leülsz egy órácskára dumálni és iszogatni. Az igazi barátokkal nem kell mindennap találkozni, az ember egyszerűen tudja, hogy ott vannak, ha szükség van rájuk.”
"A tökéletes Barát...
Kitalálja a gondolataimat, és mindig örül, ha lát. Figyel rám, ha kérem rá, és megosztja velem titkait. Vállát nyújtja, hogy megpihenjek és kezét, ha szükségem lenne rá. Mellettem áll a bajban is! Szíve felém mindig nyitva áll… - és ez nekem, mind TE vagy!"
"Azt kérdezed ki az igazi, ki a valódi barát?
Az akinek megérted minden kimondott és hang nélküli szavát.
Kinek szemébe nézve, meglátod minden apró baját,
kit csendesen megvigasztalsz,
ha könny borítja arcát, ha ok nélkül bezárkózik,
te átmászod hallgatása falát.
Kinek nem hagyod, hogy egyedül vívja kilátástalan harcát.
Kinek villanásnyi mosolya, apró kis öröme elűzi minden bánatod, s köztetek nincs olyan,
hogy alul múlod őt, vagy túlszárnyalod.
Kinek látvány szívedet és lelkedet melengeti,
kivel jó a csend szavát hallgatni,
s együtt merengeni.
Kinek nem számít mit vétesz, kis-e vagy nagy hibát,
kivel ha beszélhetsz könnyebbé válik ez a nehéz világ.
Az az igazi barát, kit szeretsz, tisztelsz, csodálsz,
s ha választásra kerül a sor,
te szó nélkül mellé állsz.
Az a barát, kinek egy kedves szava többet ér,
a világ összes, minden kincsénél.
Az a barát, kinek öröme az örömöd, bánata a bánatod,
kinek barátságát minden körülmény közt vállalod!" ♥
2012. február 11. 20:24
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Senki sem mondta, hogy könnyű eset vagyok. Nehéz velem beszélni.. Makacs vagyok és túl sokat beszélek. Van, hogy senki nem érti, mi bajom.. Nem biztosíthatom, hogy nem fogunk veszekedni, hogy nem fogunk kételkedni egymásban és, hogy mindig jó leszek. De egyet tudok: amíg küzdesz értem, én maradok.
2012. február 11. 20:33
|
|
Erika_95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 89 Csatolások: 6 Azonosító: 164665 offline
|
"Borzasztóan vágyom rá, hogy vagy engem szeressenek, vagy én szerethessek. Ha választani kell, akkor az utóbbit választom, hogy én szerethessek. Csakhogy az én szeretetem senkinek sem kell."
2012. február 12. 10:40
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
~ Amit mondani készülök, valószínűleg a legönzőbb dolog, amit életem során valaha mondtam. De ki kell mondanom, egyetlen egyszer, csak hogy tudd: szeretlek Elena. És mert szeretlek, nem lehetek önző veled. Én nem érdemellek meg téged, de a testvérem igen. Istenem, bár ne kellene ezt elfelejtetnem veled.. de ez így lesz helyes.
2012. február 12. 13:53
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Egyszer a filozófiaprofesszor az óráján elmesélt egy viccet, a diákjai felnevettek. Pár perc múlva, a professzor újra elmondta a viccet, ekkor már csak páran mosolyogtak rajta. Az óra vége előtt újra elmesélte a sokadszor hallott viccet, amin már senki sem nevetett. A professzor mosolygott, s így szólt: ‘Mint láthattuk, az emberek többsége nem tud nevetni ugyanazon a viccen kétszer; de vajon akkor hogy képesek egy dolog miatt újra és újra sírni?’
2012. február 12. 14:48
|
|
Erika_95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 89 Csatolások: 6 Azonosító: 164665 offline
|
"Jókedv, vidámság, mindez csak álca, hogy fájó lelkem senki meg ne lássa. Kifelé mosolygok, de belül pereg a könnyem, nem láthatja senki, hogy összetőrt a szívem."
2012. február 12. 15:17
|
|
silenc#ALLFOR916 |
|
Görcsösen erőlködünk, hogy valóra váltsuk az álmainkat, mindazt, amiről azt gondoljuk, hogy jobbá teszi az életünket: hajszoljuk a pénzt, a népszerűséget, a hírnevet. Közben elveszítünk mindent, ami igazán fontos; az egyszerű dolgokat, a társaságot, a családot, a szeretetet, mindazt, amit már valószínű megszereztünk.
2012. február 12. 16:38
,,A lány szerette, A fiú nem.
A lány felnézett rá, A fiú nem.
A lány szerelmet vallott, A fiú megalázta.
A lány sírt végette, A fiú kinevette.
A fiú csak akkor jött rá mit tett,
Amikor a lány sírjára virágot tett."
A lány felnézett rá, A fiú nem.
A lány szerelmet vallott, A fiú megalázta.
A lány sírt végette, A fiú kinevette.
A fiú csak akkor jött rá mit tett,
Amikor a lány sírjára virágot tett."
2012. február 13. 19:30
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
"...Booth: Mondd, mit akarsz?
Bones: Zsarolni téged.
Booth: Egy szövetségi ügynököt?
Bones: Igen.
Booth: Ez nem tetszik.
Bones: Ebben majdnem biztos voltam...."
/Dr. Csont/
Ez a kedvenc részem.(:
Bones: Zsarolni téged.
Booth: Egy szövetségi ügynököt?
Bones: Igen.
Booth: Ez nem tetszik.
Bones: Ebben majdnem biztos voltam...."
/Dr. Csont/
Ez a kedvenc részem.(:
2012. február 14. 15:21
|
|
silenc#ALLFOR916 |
|
Nem érdekel, ha rossz a hajad, ha foltos a ruhád, ha pizsamában táncolsz egy idióta dalra, te nekem úgyis a világot jelented. Minek kell nekem pasi? Itt a legjobb barátnőm!
1 felhasználónak tetszik:
LadyAlexa
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.