Idézetek
2014. április 07. 22:42
"Akárhányszor elveszítem a hitem, mindig jön egy pillantás, ami elhiteti, hogy tudok érezni. Hogy van olyan, hogy új esély, új szerelem, és igen. Csalódás is. És lehet, hogy most kiszakad a szíved a helyéről, de tudod, csak most kell átvészelned. (...) Az élet mindig mindent jobban tud. És ha egyszer majd visszahozza a múltad, bizony megmutatja, hogy ő tényleg jól döntött és irányította a szálakat, te meg döbbenten bámulhatsz magad elé, mert tényleg... ha akkor mosolygott volna így rád, te lettél volna a legboldogabb a világon, de ma már nem elég. Változunk és felejtünk. Amibe ma belehalsz, holnap már nem fáj."
2014. április 08. 09:47
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
"- Egyszer volt egy igaz szerelmed és tudod,hogy az nem ilyen egyszerű.
- De előfordul.
- Nem,nehéz!Veszekedésből,kibékülésből,nevetésből,sírásból és küzdésből áll.És néha úgy látszik,hogy nem éri meg.Pedig de.És végül,ha szerelmesek vagytok,akármi is történjen,megbocsátotok egymásnak.Én megbocsátok neked azért,amit tettél velem,Ana.Mert szeretlek."
(Will és Ana,Once Upon A Time In Wonderland című sorozatból)
- De előfordul.
- Nem,nehéz!Veszekedésből,kibékülésből,nevetésből,sírásból és küzdésből áll.És néha úgy látszik,hogy nem éri meg.Pedig de.És végül,ha szerelmesek vagytok,akármi is történjen,megbocsátotok egymásnak.Én megbocsátok neked azért,amit tettél velem,Ana.Mert szeretlek."
(Will és Ana,Once Upon A Time In Wonderland című sorozatból)
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2014. április 08. 17:27
"Minden egyszerűbb volt, mint vártam: összeillettünk, mint egy kirakós két darabja, melyek azért készültek, hogy kiegészítsék egymást. Ez titokban nagy elégedettséggel töltött el. Testileg ugyanannyira passzoltunk, mint minden más szempontból. A tűz és víz valahogy úgy létezett együtt, hogy nem oltotta ki egymást. Újabb bizonyíték arra, hogy hozzá tartozom." - Breaking Dawn
2014. április 08. 17:28
"Finoman, rajongva csókolt meg. Megfeledkeztem a tömegről, a helyről, az időpontról, az okról... csak arra emlékeztem, hogy szeret, akar, és az övé vagyok." - Breaking Dawn (Ajj, istenem olyan gyönyörű
)
2014. április 08. 22:25
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 9512 Csatolások: 28151 Azonosító: 189546 offline
|
Idézet
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kerámia nyúl. A nyúl szerette a kislányt és végignézte, ahogy meghal. A nyúl megfogadta, hogy soha többé nem lesz szerelmes. De erre válaszolj: Ha nincs szerelem, hogy lehetne egy történetnek boldog vége?
You Who Came From the Stars
2014. április 08. 22:25
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 9512 Csatolások: 28151 Azonosító: 189546 offline
|
Idézet
Tudod, miért félnek az emberek a haláltól? Mert elfelejtik őket. Azért mert a világ nem fog változni, miután elmennek. És így elfelejtik őket.
You Who Came From the Star
You Who Came From the Star
2014. április 08. 22:26
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
|
Idézet
Jó, ha van egy nagy álmod. Mert ha az álmod össze is tört, az összetört darabok, még mindig nagyok maradnak.
You've Fallen For Me
You've Fallen For Me
2014. április 09. 12:41
Én mindig jószándékú gyerek voltam, ccsak mire a szándékom végére értem, rossz lett
1 felhasználónak tetszik:
Bae Hee Yeon
2014. április 27. 13:32
"A kémiában az a jó és a rossz hír, hogy sosem fogod igazán megérteni, hogy működik. Minden kapcsolat új kísérlet, és nem tudod, mi lesz az eredmény. Egyesek olyasmit is kihoznak belőled, amiről addig fogalmad sem volt. Egyesek arra emlékeztetnek, hogy a történetük még nem ért véget. Egyesek meglepnek, és olykor-olykor önmagadat is megleped. És bár a kapcsolatokhoz kompromisszum kell, néha többet kapsz, mint várnál, és van, hogy nem kapsz többet, mert ami volt, az örökre elmúlt, és fájdalmas ugyan, de erőt kell nyerned, hogy tovább lépj, hogy tovább keresd a szerelmet, az egyetlen tökéletes hozzád valót, bármilyen messze vagy bármilyen mélyre kell jutnod, hogy megleld."
2014. április 27. 18:39
Bosszúállókból Amerika kapitány és Vasember veszekedése:
Kapitány: Nagy ember vagy a páncélodban. De ha leveszed mi vagy?
Vasember: Uhm... zseni-milliárdos-playboy és emberbarát.
Kurt Cobain:
Inkább utáljanak azért aki vagyok, mint szeressenek azért aki nem.
Kapitány: Nagy ember vagy a páncélodban. De ha leveszed mi vagy?
Vasember: Uhm... zseni-milliárdos-playboy és emberbarát.
Kurt Cobain:
Inkább utáljanak azért aki vagyok, mint szeressenek azért aki nem.
2014. április 27. 18:43
Idézet
Mindig melleted voltam,
ott voltam,
mert egy árnyék vagyok.
ott voltam,
mert egy árnyék vagyok.
2014. április 28. 23:00
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
|
Idézet
Valamiért olyan vagy, mint egy kiskutya. Folyton úgy érzem, hogy vigyáznom kell rád és gondoskodnom kell rólad.
You're Beautiful
You're Beautiful
2014. április 28. 23:05
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
|
Idézet
Tudod, miért félnek az emberek a haláltól? Mert elfelejtik őket. Azért mert a világ nem fog változni, miután elmennek. És így elfelejtik őket.
2014. április 28. 23:06
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
|
Idézet
Minden egyes reggel bosszúból megcsókollak. Minden egyes nap, úgy foglak követni, mint egy rajongó, és mindent megveszek neked, amit csak akarsz. Sosem foglak megcsalni. Egyedül te fogsz létezni a szemeimben.
Mostantól, sosem fogom hagyni, hogy egyetlen könnyet is hullass. A legboldogabb királynővé foglak tenni ezen a világon. És amíg meg nem halok az undortól, bosszúból szeretni foglak. El bírsz ezzel, Felség? Ezennel hivatalosan is megkérem a kezedet.
The King 2 Hearts
Mostantól, sosem fogom hagyni, hogy egyetlen könnyet is hullass. A legboldogabb királynővé foglak tenni ezen a világon. És amíg meg nem halok az undortól, bosszúból szeretni foglak. El bírsz ezzel, Felség? Ezennel hivatalosan is megkérem a kezedet.
The King 2 Hearts
2014. április 30. 20:59
"Az egyetlen személy, akivel igazából akartam beszélni Augustus Waters haláláról, az Augustus Waters volt."
"Mind megszűnünk! Talán egyikünk sem érti, hogy mit éltünk át, és nem érzi úgy, hogy eleget élt!"
"A szerelem és a halál monumentális, meghatározó erő életünkben, ihlető, forradalmi, titokzatos csoda."
"A halál ugyanolyan betegség, mint az összes többi. Tudom, hogy van rá gyógymód, és én meg fogom találni."
"Mind megszűnünk! Talán egyikünk sem érti, hogy mit éltünk át, és nem érzi úgy, hogy eleget élt!"
"A szerelem és a halál monumentális, meghatározó erő életünkben, ihlető, forradalmi, titokzatos csoda."
"A halál ugyanolyan betegség, mint az összes többi. Tudom, hogy van rá gyógymód, és én meg fogom találni."
2014. április 30. 21:59
'Az élet véget ér mikor abbahagyod az álmodozást.A remény meghal mikor már nem hiszel.A szerelem kihűl mikor véget ér az érdeklődés.Szóval álmodozz reménykedj és szeress! Egy angyal azt súgta nekem, hogy már csak jó jöhet. A pohár mindig félig van töltve, s nem azon kell keseregni, hogy miért nincs tele. Annak kell örülni, hogy nem üres. Mégis azt hiszem belőlem kihalt a remény.'
2014. május 01. 08:18
"Mindig azt tedd, ami helyes, és pontosan úgy, ahogy tenni kell; akkor is, ha senki nem látja. (...) Mert lehet, hogy senki nem látja, de te tudod."
"A túlélési ösztön az embert arra készteti, hogy piszkos módszerekkel harcoljon."
"Az ember akkor cselekszik helyesen, ha kitart az elvei mellett."
"A túlélési ösztön az embert arra készteti, hogy piszkos módszerekkel harcoljon."
"Az ember akkor cselekszik helyesen, ha kitart az elvei mellett."
2014. május 01. 08:25
"Az önzetlenség és a bátorság nem sokban különbözik egymástól."
"Kinek nincs szüksége egy radírra? Mindenki követ el hibákat."
"A gyönyörű dolgok nem vonják magukra a figyelmet."
"A született gonoszak bizonyára tudnak valamit!"
"Kinek nincs szüksége egy radírra? Mindenki követ el hibákat."
"A gyönyörű dolgok nem vonják magukra a figyelmet."
"A született gonoszak bizonyára tudnak valamit!"
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.