Starity

Idézetek

344 oldal 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 07. 19:50 #6221
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

Státuszyou live in my head without a doubt.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9512
Csatolások: 28151
Azonosító: 189546
Idézet
Az embereknek nem ugyanazt jelentik a csillagaik. Akik úton járnak, azoknak vezetőül szolgálnak a csillagok. Másoknak nem egyebek csöppnyi kis fényeknél. Ismét mások, a tudósok számára problémák. Az üzletemberem szemében aranyból voltak. A csillagok viszont mind-mind hallgatnak. De neked olyan csillagaid lesznek, amilyenek senki másnak. (...) Mert én ott lakom majd valamelyiken, és ott nevetek majd valamelyiken: ha éjszakánként fölnézel az égre, olyan lesz számodra, mintha minden csillag nevetne. Neked, egyedül neked, olyan csillagaid lesznek, amik nevetni tudnak! (...) S ha majd megvigasztalódtál (mert végül is mindig megvigasztalódik az ember), örülni fogsz neki, hogy megismerkedtél velem. Mindig is a barátom leszel.

- Antoine de Saint-Exupéry
2014. március 07. 20:06 #6222
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Bitch, you're like Monday.
Nobody likes you!
2014. március 07. 20:09 #6223
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Ezt én találtam ki:
"Ha olvasol egy könyvet, ami tényleg tetszik,
belecsöppensz a történetben, és egyszerűen nem tudod letenni,
mert nem akarod otthagyni a másvilágot, amit a könyved olvasása közben képzeletben átélsz."
2 felhasználónak tetszik: Bae Hee Yeon, Sofi Chan
2014. március 07. 20:51 #6224
- törölt felhasználó -    
#saját

~Nem gondolkodok, teszek.
Nem félek, élek
Nem remegek, hanem erősörök
Nem török össze, hanem felállok
Nem adom fel, hanem megteszem
Nem remélek, akarok!
Nem utálok, hanem szeretek,
Nem sírok, hanem nevetek
Nem szenvedek, hanem felejtek.
Nem könnyek, hanem mosoly
Nem félelem, bátorság.
Nem reménység...szerelem~
1 felhasználónak tetszik: Lili 24
2014. március 07. 22:35 #6225
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

Idézet
Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!

- Paulo Coelho
2014. március 07. 22:37 #6226
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

Idézet
Néhány sündisznó roppant fázik egy téli éjszakán. Összebújnak hát, hogy egymást melegítve védekezzenek a hideg ellen. De mennél jobban összebújnak, annál jobban érzik egymás tüskéit, annál jobban szúrnak. Próbálnak hát távolodni. Csakhogy akkor ismét dideregnek. Valahogy így van ez az emberrel is. Ha eltávolodik társaitól, minden kihűl körülötte, rideg lesz az élete. Ha közelít hozzájuk, némely szúrást, esetleg akaratlan tüskét el kell viselnie. De még mindig jobb szeretteink tüskés kedvét eltűrni, mint belefagyni az egyedüllétbe. Elvégre nekünk is vannak tüskéink, amelyeket a hozzánk ragaszkodók kénytelenek eltűrni. S ha él bennünk megértés, szeretet, e tüskepárbaj sosem okoz veszélyes sérüléseket.

- Kun Erzsébet
2014. március 08. 12:10 #6227
- törölt felhasználó -    
"És igen, lesz, hogy elbuksz majd egy matekdogát; olyan fiúk miatt sírsz majd, akinek a nevére pár év múlva már nem is fogsz emlékezni; lesz, hogy túl sokat iszol majd és olyan dolgokat mondasz, amiket másnap reggel már megbánsz; kibeszéled majd a barátaidat és ők is ugyanezt teszik veled; a véleményed az emberekről változni fog, amint jobban megismered majd őket; lesz olyan kötelező, amit szívesen olvasol el; lesz, hogy teli torokból énekelsz otthon mikor senki sem hall; arról álmodsz majd, hogy új városba költözz és mikor ez megtörténik, rögtön hiányolni kezded majd az otthonod; egy nap majd rájössz, mit is jelenten valójában a kimondott szavak - és soha, de soha nem adod fel a boldogság keresését. Ma vagy fiatal, itt és most, nem pedig holnap! Ezt minden reggel mondogasd magadnak, nehogy elszalaszd azokat a dolgokat, amik igazából számítanak!"
2014. március 08. 12:14 #6228
- törölt felhasználó -    
"- Mégis mikor öregedtünk meg?
- Én mindig öreg voltam, Ben. De tudod mit? Nem is bánom! Ha fáj valamim, legalább használtam. Már nehéz felmenni a lépcsőn, de csak azért, mert sokat másztam fel rajta ahhoz a férfihoz, aki szeretett. Itt-ott van néhány ráncom, de csak azért, mert oly sokszor rám mosolygott a Nap. Azért nézek ki így, mert hát ittam, és bagóztam, éltem, szerettem, táncoltam, énekeltem, és végigszeretkeztem egy rohadt gyönyörű életet. Megöregedni nem szégyen, Ben. Azt ki kell érdemelni." heart.gif
- Szerelmünk lapjai -
1 felhasználónak tetszik: Lili 24
2014. március 08. 12:24 #6229
Lili 24
Lili 24
Magányos angyal
Hozzászólás: 1539
Csatolások: 78
Azonosító: 173792
"A fantáziatevékenység egyfajta pótszer, melynek érthető és világos funkciója van: egérutat kell adnia a valóságból."
2014. március 08. 12:57 #6230
- törölt felhasználó -    
RAWR-azt jelenti szeretlek, csak dínónyelven;)
1 felhasználónak tetszik: Bae Hee Yeon
2014. március 08. 13:21 #6231
Sofi Chan
Sofi Chan
Nephilim

Státuszkeep it to urself cause no one cares at all.
Hozzászólás: 4954
Csatolások: 539
Azonosító: 195516
Idézet
I always wanted a little brother. Now I've got four of them.

~ Liam Payne
2014. március 08. 13:24 #6232
- törölt felhasználó -    
Próbáltalak levegőnek nézni..de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni. <33 ~

Saját életem írója vagyok..sajnos tollal írtam, így nem tudom kitörölni a hibákat. ~
2014. március 08. 13:24 #6233
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

Idézet
- Pont jókor jössz, mert ez a nap legjobb része.
- Melyik az a rész?
- Az, amikor te meg én mi leszünk.

- Micimackó
2014. március 08. 13:25 #6234
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

Idézet
- Neked csak az számít, hogy Én. Én. Én. Tudod mit? Most én jövök. Úgyhogy fogd be, és figyelj rám! Undok vagy velem, sértegetsz, és lefitymálod, bármit is teszek, és mindig leszúrsz engem, vagy kiszúrsz velem.
- Tényleg? Hogyha ilyen rossz vagyok hozzád, akkor miért jössz mindig vissza?
- Mert ilyen egy barát, hogy mindig mindent megbocsát.

- Shrek
2014. március 08. 23:51 #6235
Sofi Chan
Sofi Chan
Nephilim

Státuszkeep it to urself cause no one cares at all.
Hozzászólás: 4954
Csatolások: 539
Azonosító: 195516
Idézet
Tisztán, csak a szívvel lát az ember.

A Kis Herceg (Antoine de Saint-Exupéry)
1 felhasználónak tetszik: Bae Hee Yeon
2014. március 14. 19:02 #6236
- törölt felhasználó -    
"Nézz körbe. Mindent te teremtettél magad körül, minden belőled van. A gondolatból, hogy akarod, hogy vágysz rá, hogy hiszel benne, vagy hogy félsz tőle, rettegsz, mert gyengít, hogy hagyod, hogy gyengítsen..Te alakítasz mindent, te döntöd el hogy mit engedsz be az életedbe, te döntöd el, hogy mennyi munkát teszel bele, hogy kitartasz-e még, hogy megteszed-e a következő lépést - senki másnak nincs joga hozzá, senki más sem tudja alakítani helyetted az életed, a körülményeidet csak te változtathatod előnnyé, senki más. Várhatsz arra, hogy majd minden megváltozik, ha nem teszel érte semmit, ha nem mozdulsz előre, nem változik körülötted semmi."
2014. március 14. 19:38 #6237
Violet Hepburn
Violet Hepburn
visszatérő vendég

Státuszi miss audrey hepburn a lot...
Hozzászólás: 312
Csatolások: 12
Azonosító: 215707
Idézet
I suspect there will never be a requiem for a dream, simply because it will destroy us before we have the opportunity to mourn it's passing.

― Hubert Selby Jr., Requiem for a Dream
2014. március 16. 11:57 #6238
- törölt felhasználó -    
'És azzal újra két keze közé fogta az arcomat. Elakadt a lélegzetem. Habozott - de nem a szokásos értelemben, emberi módon. Nem úgy, ahogy egy férfi hezitál, mielőtt megcsókol egy nőt, de szeretné előbb kipuhatolni, miként fog a nő reagálni. És nem úgy, amikor azért habozik, hogy meghosszabbítsa a pillanatot, a várakozás eszményi pillanatát, amely néha jobb, mint maga a csók. Edward azért habozott, hogy kipróbálja magát, hogy lássa, biztonságos-e a dolog, hogy megbizonyosodjék róla, még mindig ura önmagának.' Twilight
2014. március 16. 12:11 #6239
- törölt felhasználó -    
"Bármennyire is erőlködtem, hogy ne gondoljak rá, nem azért küzdöttem, hogy elfelejtsem. Éppen hogy attól féltem - éjszakánként, amikor a hosszú álmatlanságból eredő kimerültség lerombolta az önvédelemre emelt falakat -, hogy elfelejtem, hogy a múlt kicsúszik a kezem közül. Hogy az agyam szita, és egy napon nem fogom tudni visszaidézni pontosan a szeme színét, a bőrének hűvös érintését, vagy a hajának a pontos árnyalatát. Azt nem engedhetem meg magamnak, hogy gondoljak rájuk, de elfelejtenem nem szabad őket.
Mert volt valami, amiben muszáj hinnem ahhoz, hogy tovább tudjak élni - tudnom kellett, hogy létezik valahol. Ez minden. Minden mást el tudok viselni. Feltéve, hogy ő létezik."- New Moon
2014. március 16. 12:14 #6240
- törölt felhasználó -    
"Az emberek olyan ostobák! Van valamijük, ami mindennél többet ér, és alig vigyáznak rá. Eldobják maguktól az életet akár pénzért, akár zacskóba csomagolt porokért, akár egy idegen elragadó mosolyáért." - City of Bones
344 oldal 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!