Én nem vagyok féltékeny csak nem szeretem h ha elveszik valamimet ami az enyém.
~Nevettek rajtam, mert más vagyon. Én nevetek rajtatok, mert mind egyformák vagytok.~
~ Mai divat: kívül minden, belül semmi, és mellé full flegmának lenni.
Van aki szebb,és van aki jobb,de olyan lány nincs aki én vagyok^^
Ne légy gyenge, ne légy gyáva, ne agyalj annyit, nem kell a dráma.
Idézetek
2014. február 10. 09:22
"A harcművészet nem az erőszakra, vagy a haragra épül, hanem a szeretetre." (A Kelet harcosa)
2014. február 24. 09:38
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
"Az élet egy angolkeringő,mit eltáncolsz a sírig.
Sorsod csupán attól függ,hogy kivel táncolod végig."
(Goethe)
Tegnap olvastam egy esküvői meghívón és egyből megragadott ez az idézet.
Sorsod csupán attól függ,hogy kivel táncolod végig."
(Goethe)
Tegnap olvastam egy esküvői meghívón és egyből megragadott ez az idézet.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2014. február 27. 16:40
Légy boldog, akivel akarsz. Nem kívánhatok többet a szívedtől, mint amennyit adni tud. - Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij
2014. február 27. 16:49
A szeretet nagy úr, de ha nem viszonozzák, csak szenvedés. Lépj, ne ragaszkodj a múlthoz, ahhoz, ami egyszerűen nem megy, mert másképp rosszul fogod érezni magad. Tudd elfogadni, ha valaminek vége van. Hiszen minden csak addig tart, ameddig téged szolgál. - Oravecz Nóra
2014. február 27. 16:50
Nem baj, ha olyasvalakit szeret az ember, aki nem szereti viszont, de csak akkor, ha az illető rászolgál a szeretetre. Ha kiérdemli azt.
Cassandra Clare
Cassandra Clare
2014. február 27. 16:51
A viszonzatlan szerelem a magány leghűségesebb barátja.
Blue Jeans
Blue Jeans
2014. február 27. 19:43
"Tudod, Kislány, aki el akar menni, annak segíteni kell csomagolni. Amikor kész az úti-csomag, és egész biztos, hogy egyetlen fél pár zoknit sem hagyott a fiókban, aminek az ürügyén még hívogathat és visszajárhat, mint valami elcseszett kísértet, akkor jó szélesre kell tárni neki az ajtót, hogy kiférjen a bőröndjeivel. A macskát természetesen nem viheti, hiszen félő, hogy éhen halna szegény pára, míg Őfelsége bárokban ücsörög, körbeutazza a Földet, vagy épp megdöglik. Reméljük, hogy a legutolsó. Természetesen, míg a kulcsot le nem teszi az előszoba szekrényre a tükör elé, addig szélesen mosolygunk, és kívánunk neki minden jót. Olyat mint patkánymérges rántotta, bubópestis, és lábrázás, némi kőkemény impotenciával fűszerezve. Persze csak magunkban. Amikor becsaptad az ajtót (amit te festettél le a két kezeddel, mert ő sosem ért rá valamiért), na akkor elkezdhetsz bőgni. De csak akkor. És csak ha jól felhangosítottad a zenét. És csak egy 10 percet. Mert utána fontos feladatod van: ki kell aludnod magad, hogy józan ítélőképességed teljes tudatában végrendelkezés helyett megtaláld azt, aki átfesti majd az ajtódat, és újraszínezi az életed. És szeretni fogja a macskád. De leginkább Téged, Kislány."
2014. február 27. 19:56
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 9512 Csatolások: 28151 Azonosító: 189546 offline
|
Idézet
A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak - amíg a fejedben vannak, határtalannak tűnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többről van itt szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked legféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzőként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el. S ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik, miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz. És szerintem ez a legrosszabb. Amikor a titok nem miattad marad titok, hanem mert nincs, aki megértsen.
- Stephen King
2014. március 01. 14:14
Idézet
Néha megkérdezik, mi a titka a hosszú házasságunknak. Minden héten kétszer időt szakítunk arra, hogy elmenjünk egy étterembe. Finom, gyertyafényes vacsora, lágy muzsikaszó, tánc. A feleségem kedden megy, én pénteken.
- Henny Youngman
Idézet
Ahogy a feleségem öltözik, az halálos. Ugyanilyen a főztje is.
- Henny Youngman
Idézet
Napjaink meg vannak számlálva. A statisztikusok szorgalmasak.
- Stanislaw Lem
Idézet
Nélkülem múlik el néhány perc az életemből.
- Vavyan Fable
Idézet
Az élet nem habostorta. Vagy ha mégis az, biztosan romlott.
- John Caldwell
Idézet
A nevetés tisztít és gyógyít. Nem tudom, hogyan működik, de (...) rendszeres adagokban írnám fel receptre mindenkinek.
- Katarina Mazetti
Idézet
A pszichiáter nagy halom költséges kérdést tesz fel; a feleséged ingyen kérdez.
- Joey Adams
Idézet
A szív fájdalmára mindig a nevetés a legjobb orvosság.
- Joan Aiken
Idézet
Fontos, hogy megőrizzük a humorérzékünket, ha a világ hirtelen furcsává válik körülöttünk.
- Michael Grant
2014. március 01. 14:17
"Itt volt, újra az ő karjaiban, és nem tudta, hogy mitévő legyen. Hiszen tudta, hogy rendbe jöhet minden, nincs már, ami szétválassza őket, de azt is tudta, hogy már semmit sem lehet rendbe hozni, mert ami egyszer eltörött, akár egy váza, azt hiába ragasztják meg, a víz kiszivárog egy idő után, és a virág elhervad idő előtt."
Bae Hee Yeon
2014. március 01. 16:59
|
|
Mrs.KiryuZerovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 491 Csatolások: 120 Azonosító: 221524 offline
|
"Happy girls are the prettiest"
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
2014. március 01. 18:32
"Kétféle szeretet van, amely igen nagyon különbözik egymástól. Az egyik szeretet, amelyet az apa érez gyermekei iránt, amelyet az anya érez, amely úgy támad föl bennünk néha, mint különös ragyogás és gyöngédség, amely félig fájdalmas is. (...) Az a szeretet, amelyet az ifjú érez egy nő iránt, a szerelem - csak az átszellemülés és a teljes bizalom ritka pillanataiban hasonlít az előbbihez."
2014. március 01. 18:33
"A barátság olyan, mint az alkony árnyékai, amelyek egyre nőnek, míg a szerelem a hajnal árnyékaihoz hasonlít, amelyek egyre fogynak, s elenyésznek csakhamar."
2014. március 01. 18:38
Idézet
"Bolond az, aki a saját világában él. Én bolond akarok maradni, és úgy akarom élni a életemet, ahogy megálmodom, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják."
- Paulo Coelho
Bae Hee Yeon
2014. március 01. 18:54
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 9512 Csatolások: 28151 Azonosító: 189546 offline
|
Idézet
Egyszer. Mindig csak egyszer. Mindig először, mindig utoljára. Nem a törvényt keresni. Szabadnak lenni. Nem alkalmazkodni. Elhatározni. Nem a megszokás. A váratlan. A kaland. A veszély. A kockázat. A bátorság... a küszöbön állni. Folytonos átlépésben lenni. Élve meghalni, vagy meghalva élni. Aki ezt elérte, szabad. És ha szabad, belátja, hogy nem érdemes mást, csak a legtöbbet.
- Hamvas Béla
2014. március 01. 18:56
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
|
Idézet
Szerintem szép vagy... szerinted nem. Pedig ugyanazt látjuk. Csak nem ugyanúgy. Mert ha önmagadat nézed, csak a szemeddel látsz. Ha a másikat, akkor a lelkeddel is. Ezért lehetsz örökre elégedetlen a tükörben látott képpel, és ezért tarthatom én ugyanezt a képet a világ legcsodálatosabb látványának. Téged.
- Csitáry-Hock Tamás
2014. március 07. 19:35
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
|
Idézet
Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól, csak azért, hogy mindketten megértsék, milyen sokat jelentenek egymásnak.
- Paulo Coelho
Idézet
Menj el, és soha többet ne is gyere vissza az életembe, mert amióta ismerlek, pokol az életem, és epekedve várom azt a pillanatot, amikor elém állsz, átölelsz, és megcsókolsz, és arra kérsz, hogy maradjak mindig melletted. De ez a pillanat soha nem jön el.
- Paulo Coelho
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.