Starity

Idézetek

344 oldal 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 01. 16:41 #6201
aníítaaa
aníítaaa
► в α я ¢ α g ι я ℓ◄

StátuszTVD IS ETERNAL
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1237
Csatolások: 230
Azonosító: 172581
Én nem vagyok féltékeny csak nem szeretem h ha elveszik valamimet ami az enyém.

~Nevettek rajtam, mert más vagyon. Én nevetek rajtatok, mert mind egyformák vagytok.~

~ Mai divat: kívül minden, belül semmi, és mellé full flegmának lenni.

Van aki szebb,és van aki jobb,de olyan lány nincs aki én vagyok^^

Ne légy gyenge, ne légy gyáva, ne agyalj annyit, nem kell a dráma.
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2014. február 10. 08:22 #6202
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Aki túlságosan szeret,elveszít.Aki nevetve szeret,boldog lesz.

(Nagy Sándor,a hódító című film egy idézete)
2 felhasználónak tetszik: Mrs.KiryuZero, House Of Wax
2014. február 10. 09:22 #6203
- törölt felhasználó -    
"A harcművészet nem az erőszakra, vagy a haragra épül, hanem a szeretetre." (A Kelet harcosa)
2014. február 24. 09:38 #6204
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
"Az élet egy angolkeringő,mit eltáncolsz a sírig.
Sorsod csupán attól függ,hogy kivel táncolod végig."

(Goethe)

Tegnap olvastam egy esküvői meghívón és egyből megragadott ez az idézet. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2014. február 27. 16:40 #6205
- törölt felhasználó -    
Légy boldog, akivel akarsz. Nem kívánhatok többet a szívedtől, mint amennyit adni tud. - Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij
2014. február 27. 16:49 #6206
- törölt felhasználó -    
A szeretet nagy úr, de ha nem viszonozzák, csak szenvedés. Lépj, ne ragaszkodj a múlthoz, ahhoz, ami egyszerűen nem megy, mert másképp rosszul fogod érezni magad. Tudd elfogadni, ha valaminek vége van. Hiszen minden csak addig tart, ameddig téged szolgál. - Oravecz Nóra
2014. február 27. 16:50 #6207
- törölt felhasználó -    
Nem baj, ha olyasvalakit szeret az ember, aki nem szereti viszont, de csak akkor, ha az illető rászolgál a szeretetre. Ha kiérdemli azt.

Cassandra Clare
2014. február 27. 16:51 #6208
- törölt felhasználó -    
A viszonzatlan szerelem a magány leghűségesebb barátja.

Blue Jeans
2014. február 27. 19:43 #6209
- törölt felhasználó -    
"Tudod, Kislány, aki el akar menni, annak segíteni kell csomagolni. Amikor kész az úti-csomag, és egész biztos, hogy egyetlen fél pár zoknit sem hagyott a fiókban, aminek az ürügyén még hívogathat és visszajárhat, mint valami elcseszett kísértet, akkor jó szélesre kell tárni neki az ajtót, hogy kiférjen a bőröndjeivel. A macskát természetesen nem viheti, hiszen félő, hogy éhen halna szegény pára, míg Őfelsége bárokban ücsörög, körbeutazza a Földet, vagy épp megdöglik. Reméljük, hogy a legutolsó. Természetesen, míg a kulcsot le nem teszi az előszoba szekrényre a tükör elé, addig szélesen mosolygunk, és kívánunk neki minden jót. Olyat mint patkánymérges rántotta, bubópestis, és lábrázás, némi kőkemény impotenciával fűszerezve. Persze csak magunkban. Amikor becsaptad az ajtót (amit te festettél le a két kezeddel, mert ő sosem ért rá valamiért), na akkor elkezdhetsz bőgni. De csak akkor. És csak ha jól felhangosítottad a zenét. És csak egy 10 percet. Mert utána fontos feladatod van: ki kell aludnod magad, hogy józan ítélőképességed teljes tudatában végrendelkezés helyett megtaláld azt, aki átfesti majd az ajtódat, és újraszínezi az életed. És szeretni fogja a macskád. De leginkább Téged, Kislány."
2014. február 27. 19:56 #6210
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

Státuszyou live in my head without a doubt.
Hozzászólás: 9512
Csatolások: 28151
Azonosító: 189546
Idézet
A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak - amíg a fejedben vannak, határtalannak tűnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többről van itt szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked legféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzőként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el. S ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik, miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz. És szerintem ez a legrosszabb. Amikor a titok nem miattad marad titok, hanem mert nincs, aki megértsen.

- Stephen King
2014. március 01. 14:14 #6211
- törölt felhasználó -    
Idézet
Néha megkérdezik, mi a titka a hosszú házasságunknak. Minden héten kétszer időt szakítunk arra, hogy elmenjünk egy étterembe. Finom, gyertyafényes vacsora, lágy muzsikaszó, tánc. A feleségem kedden megy, én pénteken.
- Henny Youngman

Idézet
Ahogy a feleségem öltözik, az halálos. Ugyanilyen a főztje is.
- Henny Youngman

Idézet
Napjaink meg vannak számlálva. A statisztikusok szorgalmasak.
- Stanislaw Lem

Idézet
Nélkülem múlik el néhány perc az életemből.
- Vavyan Fable

Idézet
Az élet nem habostorta. Vagy ha mégis az, biztosan romlott.
- John Caldwell

Idézet
A nevetés tisztít és gyógyít. Nem tudom, hogyan működik, de (...) rendszeres adagokban írnám fel receptre mindenkinek.
- Katarina Mazetti

Idézet
A pszichiáter nagy halom költséges kérdést tesz fel; a feleséged ingyen kérdez.
- Joey Adams

Idézet
A szív fájdalmára mindig a nevetés a legjobb orvosság.
- Joan Aiken

Idézet
Fontos, hogy megőrizzük a humorérzékünket, ha a világ hirtelen furcsává válik körülöttünk.
- Michael Grant
2014. március 01. 14:17 #6212
- törölt felhasználó -    
"Itt volt, újra az ő karjaiban, és nem tudta, hogy mitévő legyen. Hiszen tudta, hogy rendbe jöhet minden, nincs már, ami szétválassza őket, de azt is tudta, hogy már semmit sem lehet rendbe hozni, mert ami egyszer eltörött, akár egy váza, azt hiába ragasztják meg, a víz kiszivárog egy idő után, és a virág elhervad idő előtt."
1 felhasználónak tetszik: Bae Hee Yeon
2014. március 01. 16:59 #6213
Mrs.KiryuZero
Mrs.KiryuZero
visszatérő vendég

StátuszI don't understand why your heart doesn't do what your mind tells it to
Hozzászólás: 491
Csatolások: 120
Azonosító: 221524
"Happy girls are the prettiest"
Audrey Hepburn
2014. március 01. 18:32 #6214
- törölt felhasználó -    
"Kétféle szeretet van, amely igen nagyon különbözik egymástól. Az egyik szeretet, amelyet az apa érez gyermekei iránt, amelyet az anya érez, amely úgy támad föl bennünk néha, mint különös ragyogás és gyöngédség, amely félig fájdalmas is. (...) Az a szeretet, amelyet az ifjú érez egy nő iránt, a szerelem - csak az átszellemülés és a teljes bizalom ritka pillanataiban hasonlít az előbbihez."
2014. március 01. 18:33 #6215
- törölt felhasználó -    
"A barátság olyan, mint az alkony árnyékai, amelyek egyre nőnek, míg a szerelem a hajnal árnyékaihoz hasonlít, amelyek egyre fogynak, s elenyésznek csakhamar."
2014. március 01. 18:38 #6216
- törölt felhasználó -    
Idézet
"Bolond az, aki a saját világában él. Én bolond akarok maradni, és úgy akarom élni a életemet, ahogy megálmodom, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják."

- Paulo Coelho
1 felhasználónak tetszik: Bae Hee Yeon
2014. március 01. 18:54 #6217
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

Idézet
Egyszer. Mindig csak egyszer. Mindig először, mindig utoljára. Nem a törvényt keresni. Szabadnak lenni. Nem alkalmazkodni. Elhatározni. Nem a megszokás. A váratlan. A kaland. A veszély. A kockázat. A bátorság... a küszöbön állni. Folytonos átlépésben lenni. Élve meghalni, vagy meghalva élni. Aki ezt elérte, szabad. És ha szabad, belátja, hogy nem érdemes mást, csak a legtöbbet.

- Hamvas Béla
2014. március 01. 18:56 #6218
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

Idézet
Szerintem szép vagy... szerinted nem. Pedig ugyanazt látjuk. Csak nem ugyanúgy. Mert ha önmagadat nézed, csak a szemeddel látsz. Ha a másikat, akkor a lelkeddel is. Ezért lehetsz örökre elégedetlen a tükörben látott képpel, és ezért tarthatom én ugyanezt a képet a világ legcsodálatosabb látványának. Téged.

- Csitáry-Hock Tamás
2014. március 07. 19:35 #6219
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

Idézet
Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól, csak azért, hogy mindketten megértsék, milyen sokat jelentenek egymásnak.

- Paulo Coelho

Idézet
Menj el, és soha többet ne is gyere vissza az életembe, mert amióta ismerlek, pokol az életem, és epekedve várom azt a pillanatot, amikor elém állsz, átölelsz, és megcsókolsz, és arra kérsz, hogy maradjak mindig melletted. De ez a pillanat soha nem jön el.

- Paulo Coelho
2014. március 07. 19:39 #6220
- törölt felhasználó -    
Please don't tell me to stop.
344 oldal 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!