"I figured it out,
I figured it out from black and white,
Seconds and hours,
Maybe they had to take some time.."
Idézetek
2013. december 26. 00:46
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
"Livin' out of cases,
Been packing up and taking off,
Made a lot of changes,
But not forgetting who I was,
On the horizon,
(Ouh) But I know, I know, I know, I know,
The moon will be rising,
Back home.."
Been packing up and taking off,
Made a lot of changes,
But not forgetting who I was,
On the horizon,
(Ouh) But I know, I know, I know, I know,
The moon will be rising,
Back home.."
2013. december 26. 00:55
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
"But don't burn out,
Even if you scream and shout,
It will come back to you,
And I'll be here for you."
"But don't burn out,
Back to you!"
And I'll be here for you."
"But don't burn out,
Back to you!"
2013. december 26. 01:08
|
Sofi ChanNephilim |
|
"Hey, I don't want you to be, the one that got away
I want to get addicted to you.
Yeah!
You're rushing through my mind,
I wanna feel the high,
I wanna be addicted,
Don't say, no-o-o-o-o-o-o-oh!
Just let go-o-o-o-o-oh!"
I want to get addicted to you.
Yeah!
You're rushing through my mind,
I wanna feel the high,
I wanna be addicted,
Don't say, no-o-o-o-o-o-o-oh!
Just let go-o-o-o-o-oh!"
2013. december 26. 01:14
|
Sofi ChanNephilim |
|
"Your secret tattoo, the way you change moods,
The songs that you sing when you're all alone,
He knows how you dance in front of your friends,
But Baby, baby!"
The songs that you sing when you're all alone,
He knows how you dance in front of your friends,
But Baby, baby!"
2013. december 26. 01:28
|
Sofi ChanNephilim |
|
"Went to a party, just after
The doctor talked to me,
I met a girl, I took her,
end up to the balcony
I whisper something in her ear that I just can't repeat,
She said okay, but she was worried what her friends will think.."
The doctor talked to me,
I met a girl, I took her,
end up to the balcony
I whisper something in her ear that I just can't repeat,
She said okay, but she was worried what her friends will think.."
2013. december 26. 12:01
"Az a másodperc, amikor igazán szeretünk, életünk egyetlen valóságos pillanata. A többi nem az.
A többi boldogtalan varázslat. Őrület. Teli félelemmel és szomjúsággal. Mi persze éppen fordítva gondoljuk. Mi azt hisszük, hogy az a “valóság”, amikor egyedül, kővé dermedt, magányos lélekkel élünk. Valóság a hétköznap, a közöny, az egoizmus, az én, az enyém, a pénzkereset. Valóság a tévé, a robot, a rohanás, a vásárlás, az aszfalt, a “senkihez sincs közöm” életérzése. És a szerelemről véljük, hogy káprázat, mámor. Amikor valóban szeretünk, mondják ránk az emberek, hogy “Te el vagy varázsolva, öregem! Te megőrültél!” - miközben egy tévedhetetlen hang lelkünk mélyéről azt mondja: “Itt akarok maradni, mert mindig ide vágytam! Itt akarok élni, örökké!”
Amikor szeretjük egymást: kijózanodunk."
"Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeladás között,
És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal,
És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó,
És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget, a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével,
És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez.
Egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér.
Műveled hát saját kertecskédet, magad ékesíted fel lelkedet, nem mástól várod, hogy virágot hozzon neked.
És megtanulod, hogy valóban sokat kibírsz…
Hogy valóban erős vagy.
És valóban értékes."
"Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a világhoz való viszonyod nem változott. Csak éppen hiányzik valami."
A többi boldogtalan varázslat. Őrület. Teli félelemmel és szomjúsággal. Mi persze éppen fordítva gondoljuk. Mi azt hisszük, hogy az a “valóság”, amikor egyedül, kővé dermedt, magányos lélekkel élünk. Valóság a hétköznap, a közöny, az egoizmus, az én, az enyém, a pénzkereset. Valóság a tévé, a robot, a rohanás, a vásárlás, az aszfalt, a “senkihez sincs közöm” életérzése. És a szerelemről véljük, hogy káprázat, mámor. Amikor valóban szeretünk, mondják ránk az emberek, hogy “Te el vagy varázsolva, öregem! Te megőrültél!” - miközben egy tévedhetetlen hang lelkünk mélyéről azt mondja: “Itt akarok maradni, mert mindig ide vágytam! Itt akarok élni, örökké!”
Amikor szeretjük egymást: kijózanodunk."
"Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeladás között,
És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal,
És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó,
És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget, a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével,
És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez.
Egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér.
Műveled hát saját kertecskédet, magad ékesíted fel lelkedet, nem mástól várod, hogy virágot hozzon neked.
És megtanulod, hogy valóban sokat kibírsz…
Hogy valóban erős vagy.
És valóban értékes."
"Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott időbeosztás, a világhoz való viszonyod nem változott. Csak éppen hiányzik valami."
2013. december 26. 23:31
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
"Azokon a napokon amikor csak összefutottunk, mindig erősebb voltam, mint a többi átlagos napon. azokon a napokon amikor még rám is mosolyogtál, úgy éreztem nincs lehetetlen. Azokon a napokon amikor beszélhettünk is, táncoltam a tükör előtt, énekeltem a kádban, vagy nevettem a testvérem faviccein. Ezerszer is meghallgattam a dalt, amit te mutattál. Azokon a napokon amikor még meg is érinthettelek táncoltam az utcán, vagy bolondot csináltam magamból ismeretlenek előtt. Elmondtam az embereknek mennyire szeretem őket, és nevettem míg a könnyem ki csordult.Azokon a napokon..Csak Miattad..Tényleg Én voltam.."
2013. december 26. 23:33
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
"Ha döntenem kéne hogy lélegzem vagy szeretlek, akkor az utolsó lélegzetemet arra használnám hogy elmondhassam mennyire szeretlek.."
1 felhasználónak tetszik:
Sofi Chan
2013. december 26. 23:34
|
|
zsanatamuse. |
|
Azt mondták, meg kell nevettetnem, hogy belém szeressen. De mindig, mikor nevetett, én voltam az az egy, aki szerelembe esett.
Sofi Chan
2013. december 27. 18:08
" - De nekem nem barátság kell. Nekem feleség kell.
- Feleség?
- Igen. Újdonság ez magának?
- Hát persze. Erről idáig nem volt szó.
- És nem szívesen hallja?
- Az a körülményektől függ. Attól, hogy kit akar elvenni.
- Magára bízom a választást, Jane.
- Én azt választanám, aki a legjobban szereti magát.
- Én pedig azt választom, akit én a legjobban szeretek. Akar a feleségem lenni, Jane?
- Akarok.
- Egy szegény vak ember felesége, egy emberé, akit kézen fogva kell vezetni?
- Igen, uram.
- Egy nyomoréké, aki húsz évvel idősebb, mint maga? Akit egész életen át ápolni kell?
- Igen, uram."
(Charlotte Brontë: Jane Eyre)
- Feleség?
- Igen. Újdonság ez magának?
- Hát persze. Erről idáig nem volt szó.
- És nem szívesen hallja?
- Az a körülményektől függ. Attól, hogy kit akar elvenni.
- Magára bízom a választást, Jane.
- Én azt választanám, aki a legjobban szereti magát.
- Én pedig azt választom, akit én a legjobban szeretek. Akar a feleségem lenni, Jane?
- Akarok.
- Egy szegény vak ember felesége, egy emberé, akit kézen fogva kell vezetni?
- Igen, uram.
- Egy nyomoréké, aki húsz évvel idősebb, mint maga? Akit egész életen át ápolni kell?
- Igen, uram."
(Charlotte Brontë: Jane Eyre)
zsanata
2013. december 27. 18:11
"Ha az egész világ gyűlöl és rosszat hisz rólad, de a lelkiismereted tiszta, sohasem leszel egyedül." (Charlotte Brontë: Jane Eyre)
2013. december 27. 18:13
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Idézet
Nem szabad akkor sem feladni, mikor már nincs mibe kapaszkodni, menni kell tovább mikor már semmi értelme harcolni, akkor megjelenik az a valaki, akit mindennél jobban szeretsz és ketten együtt legyőztök minden akadályt!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.