Idézetek
2013. november 28. 15:27
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
"Nem élhetsz mások elvárásai szerint.Azt kell tenned,amit te helyesnek gondolsz,még akkor is,ha ezzel megbántasz olyanokat,akiket szeretsz."
/Noah,Szerelmünk lapjai/
/Noah,Szerelmünk lapjai/
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. november 28. 16:22
|
|
Sissy00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 469 Csatolások: 156 Azonosító: 210177 offline
|
Avicii-You make me
We are one,
One for sure.
All united,
You'll want some more.
Oh Oh Oh Oh
You make me!
Oh Oh Oh Oh
You make me!
We are one,
One for sure.
All united,
You'll need no more. <333
We are one,
One for sure.
All united,
You'll want some more.
Oh Oh Oh Oh
You make me!
Oh Oh Oh Oh
You make me!
We are one,
One for sure.
All united,
You'll need no more. <333
2013. november 28. 16:56
|
|
Lili 24Magányos angyal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.19. Hozzászólás: 1539 Csatolások: 78 Azonosító: 173792 offline
|
"minden dalnakvan egy vége , egy utolsó hangereje , mindan dal véget ér.Butaság lene emiatt nem élvezni egy dalt . Egyszer minden dal véget ér,deettől még élvezheted a zenét."
2013. november 28. 16:58
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Ezt imádom
"Az éj börtöne nem enged, fogva tart, de a sötétből hálát adok az Istennek, hogy a lelkem meg nem tört. Az élet mért rám szenvedést, de én nem sírok, nem csüggedek, ha véres is e halánték, nem hajtom le fejemet, a haragon és könnyön túl árnyak prédája a lélek. Mégis, ha veszély tüze gyúl, láthatjátok, nem félek, utamon mi utolér, a csapásokat hárítom, én felelek lelkemért, a sorsom én irányítom!"
/Invictus c. film/
"Az éj börtöne nem enged, fogva tart, de a sötétből hálát adok az Istennek, hogy a lelkem meg nem tört. Az élet mért rám szenvedést, de én nem sírok, nem csüggedek, ha véres is e halánték, nem hajtom le fejemet, a haragon és könnyön túl árnyak prédája a lélek. Mégis, ha veszély tüze gyúl, láthatjátok, nem félek, utamon mi utolér, a csapásokat hárítom, én felelek lelkemért, a sorsom én irányítom!"
/Invictus c. film/
Lili 24
2013. november 28. 17:00
"Olyan, mint Schumacher, csak még kedves is." - The Times c. lap Sebastian Vettel-ről
2013. december 03. 09:32
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
"Az emberek elhallgatással hazudnak.Majdnem az egész történetet elmondják...de én már megtanultam,hogy sokszor az a legfontosabb része,amit merő hanyagságból kifelejtenek.Az emberek rejtegetik az igazságot,mert félnek."
"Néha előfordult,hogy a harcias álarc lehullt és Alex megpillanthatta a rettegő nőt,aki az indulatos felszín alatt megbújt."
/Nicholas Sparks-Menedék/
"Néha előfordult,hogy a harcias álarc lehullt és Alex megpillanthatta a rettegő nőt,aki az indulatos felszín alatt megbújt."
/Nicholas Sparks-Menedék/
House Of Wax
2013. december 05. 20:17
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 9512 Csatolások: 28151 Azonosító: 189546 offline
|
Punnany Massif - Elfogyni az ölelésben
Idézet
Ha próbálnálak, se tudnálak elfelejteni,
Minden, mi volt, bennem él, a szívem úgysem engedi.
Minden, mi volt, bennem él, a szívem úgysem engedi.
SmileyZ
2013. december 15. 19:27
Szerelmünk lapjai
"Az igazi szerelem felemel, és mindig többre sarkal. Lángra lobbantja szívünket és békét teremt az elménkben... te ezt tetted velem."
"Nem sok mindenben értettek egyet. Tulajdonképpen semmiben. Állandóan veszekedtek, minden nap sértegették egymást. De a nézeteltéréseik dacára egy dolog közös volt bennük: imádták egymást"
"Nézzük csak, hogyan kezdődik az érzelmi zűrzavar, amit szerelemnek nevezünk. Egy adott személy, mondjuk te, kíváncsi olvasóm, észreveszel egy ellenkező nemű egyedet a tömegben. Észreveszed, és attól fogva nem tudod levenni a szemed róla. A szád kiszárad, a pislogód kiguvad, a szíved pedig úgy dörömböl, mint apád, ha pityókásan jön haza és befele akarja nyitni a kifelé nyíló ajtót. Egyszer csak azt veszed észre, hogy az illető személy úgy vonz, mint vasreszeléket a mágnes. Ettől kezdve látszólag semmi másra nem vágysz, mint hogy hozzáérj, megöleld, sőt a szád a szájához szorítsd, ami - mondjuk meg őszintén - nem egy higiénikus dolog. (...) A felsorolt tünetegyüttest nevezi szerelemnek az emberiség abban a hitben, hogy ennek az érzésnek, lelki és biológiai okok miatt nem lehet ellenállni."
"Már nem vagyok szomorú, mert tudom, hogy ez igazi szerelem volt. És ha egyszer a távoli jövőben találkozunk az új életünkben, boldogan fogok rád mosolyogni, és majd eszembe jut, hogyan hevertünk a fák alatt, miközben megtanultunk szeretni!"
"A nyári kalandok többféle okból érnek véget, de mindent összevetve egy dolog közös bennük: hullócsillagok, fenséges, megismételhetetlen pillanatok, az örökkévalóság felvillanása, mely egy perc alatt elillan."
SmileyZ
2013. december 16. 09:02
|
|
|
"Az ember néha csak arrébb rúg egy aprócska követ,és végül az egész hegy rászakad."
/Alex Miller - Lovesong/
/Alex Miller - Lovesong/
House Of Wax
2013. december 20. 13:33
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
az elmúlt hónapok során lassan elmaradoztak a barátok telefonhívásai. az én hibám: ha azt akarod, hogy valaki felhívjon, ahhoz néha neked is telefonálnod kell.
2013. december 20. 13:34
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Míg te kerülsz, más felfigyel rám. Míg te megbántasz, más megvigasztal. Míg te velem veszekedsz, más rám ír: szia, szép vagy! beszélgetünk? Míg te túl elfoglalt vagy, hogy foglalkozz velem, más időt szakít rám és vigyáz rám. Míg te sírásra késztetsz, más mosolyt csal az arcomra. Míg neked nem jut eszedbe hogy felhívj, más megteszi. Míg te nem tudod eldönteni, hogy tényleg engem akarsz, addig más már ugrálna az örömtől, ha az övé lennék...
2013. december 20. 13:35
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
|
Egy nő ne alázza már meg magát huszonhatszor egymás után. Vagy tudod mit? Tegye. De így csak könnyű, komolytalan, értéktelen prédává válik. Számára egyetlen érzelmileg laza pillanat is elég arra, hogy bevallja az érzéseit, ami felér egy pajzs eldobással, aztán meg ott állhat totál védtelenül, amit a pasi - ha olyan fajta- ki is fog használni. És milyen jól teszi.
2013. december 20. 13:35
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
|
- Nem tudom elfeledni..
- De próbáld meg..
- De nem is akarom!
- De hát miért?? Ezzel csak magadat kínzod..
- Igen tudom.. De ha őt elfelejteném, azt is elfelejteném, hogy valaha boldog voltam VELE... Csak egy üresség maradna a szívemben..
- Én ezt nem értem.
- Persze, hogy nem érted.. Hiszen te nem szereted őt.. Nem érzed azt, amit én érzek minden pillanatban, amióta belépett az életembe..
- De próbáld meg..
- De nem is akarom!
- De hát miért?? Ezzel csak magadat kínzod..
- Igen tudom.. De ha őt elfelejteném, azt is elfelejteném, hogy valaha boldog voltam VELE... Csak egy üresség maradna a szívemben..
- Én ezt nem értem.
- Persze, hogy nem érted.. Hiszen te nem szereted őt.. Nem érzed azt, amit én érzek minden pillanatban, amióta belépett az életembe..
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.