Soha nem mondod, hogy akarsz,
Inkább mindig megtagadsz.
Csak zsarolni tudsz?.
Én már többet nem harcolok, az is biztos?.
Most végleg elveszítettél?.
De az sem biztos, hogy megérdemeltél?
Idézetek
2013. július 22. 17:48
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Megláttalak, s rögtön beléd estem,
Fájdalmasan, de mégis beléd szerettem.
Pedig nem ismerlek egyáltalán,
Még csak a korodat sem tudom igazán.
Jó lenne újra látni,
S nem hiába várni.
Fájdalmasan, de mégis beléd szerettem.
Pedig nem ismerlek egyáltalán,
Még csak a korodat sem tudom igazán.
Jó lenne újra látni,
S nem hiába várni.
|
|
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline
|
Kudarc nem létezik. Itt az idő, hogy dönts. Itt és most meg kell ígérd magadnak, hogy soha többé nem adod át magad a legyőzöttség vagy a búskomorság érzésének. Ez még nem jelenti azt, hogy el kellene rugaszkodnod a valóságtól - csak azt kell megértened, hogy ha megadod magad a lehangoltságnak, akkor épp arra nem lesz erőd, hogy változtass az életeden, és továbblendítsd azt. El kell hinned, hogy még akkor is változtathatsz, ha ez itt és most teljességgel lehetetlennek tűnik.
Anthony Robbins
Anthony Robbins
2013. július 22. 17:49
|
|
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline
|
Az motivál, ha cselekszel, és nem az, ha gondolkozol a dolgokról. A cselekvés hozza meg a lelkesedést és a cselekvés során bukkannak fel új lehetőségek. Vágj bele!
Andrew Matthews
Andrew Matthews
|
|
Dominica JInovel |
|
Úgy teszek, mintha élnék, pedig csak egy baba vagyok. A polcon ülve, szép ruhában, üres szemmel, merev háttal, érzéktelen mosolygással. A távolba révedve bénultan figyelek, és jöttödre porcelán szívem megremeg!
|
|
Dominica JInovel |
|
Egy másodperc alatt csókolhatsz, egy perc alatt szakíthatsz, de sohasem felejthetsz!*
|
|
Lydiawe are believers |
|
Felelősek vagyunk azért, ahol életünk épp most tart. Ha elégedettek vagyunk vele, akkor megérdemlünk egy vállveregetést. Ha viszont boldogtalannak érezzük magunkat, azon egyetlen ember tud változtatni: mi magunk. Senki mást nem hibáztathatunk azért, ha nem cselekszik helyettünk.
Richard Templar
Richard Templar
|
|
Dominica JInovel |
|
Barátságot ajánlani, ha szerelmet kérünk: a legkegyetlenebb.
Kő, melyet adnak, ha éhen kenyeret kérünk.*
Kő, melyet adnak, ha éhen kenyeret kérünk.*
2013. július 22. 17:50
|
|
Dominica JInovel |
|
Amikor tudod, hogy nem jön, de még is várod
Amikor tudod, hogy kár volt ez az egész, de mégse bánod
Amikor meglátod, és hevesebben dobog a szíved,
Amikor érzed, hogy érte remeg a két kezed.
Amikor várod, hogy újra eljöjjön a pillanat,
Amikor várod, hogy ismét odaadhasd neki magad.
Amikor vágyod hangját és szavait
Amikor naponta felidézed magadba az egyűt, töltőt órák emlékeit
Amikor néznéd mosolyát és két szemét,
Amikor vágysz arra, hogy megint feléd, nyújtsa két kezét.
Amikor nem bírod már, hiszen kavarognak benned a szavak,
Amikor közeledben van, és alig bírod türtőztetni magad
Amikor elhiszed, hogy erre volt szükséged,
Amikor elhiszed, hogy amíg együtt voltatok ö is megörült értetek.
Amikor megijedsz, mert rossz lenne nélküle,
Amikor újra aludnál és ébrednél mellette.
Amikor jó lenne, ha újra veled lenne
Amikor már önmagaddal harcolsz ellene.
Amikor rájössz, hogy mit sem ér a józanész,
Amikor döntesz, hogy miért is ne, hiszen csak egyszer élsz.
Amikor világossá válik, hogy bármily rossz, ez még is jó neked,
Amikor tudod, hogy tilos és még is újra meg újra megteszed
Akkor vedd tudomásul, hiába tagadod, igenis SZERETED!
Amikor tudod, hogy kár volt ez az egész, de mégse bánod
Amikor meglátod, és hevesebben dobog a szíved,
Amikor érzed, hogy érte remeg a két kezed.
Amikor várod, hogy újra eljöjjön a pillanat,
Amikor várod, hogy ismét odaadhasd neki magad.
Amikor vágyod hangját és szavait
Amikor naponta felidézed magadba az egyűt, töltőt órák emlékeit
Amikor néznéd mosolyát és két szemét,
Amikor vágysz arra, hogy megint feléd, nyújtsa két kezét.
Amikor nem bírod már, hiszen kavarognak benned a szavak,
Amikor közeledben van, és alig bírod türtőztetni magad
Amikor elhiszed, hogy erre volt szükséged,
Amikor elhiszed, hogy amíg együtt voltatok ö is megörült értetek.
Amikor megijedsz, mert rossz lenne nélküle,
Amikor újra aludnál és ébrednél mellette.
Amikor jó lenne, ha újra veled lenne
Amikor már önmagaddal harcolsz ellene.
Amikor rájössz, hogy mit sem ér a józanész,
Amikor döntesz, hogy miért is ne, hiszen csak egyszer élsz.
Amikor világossá válik, hogy bármily rossz, ez még is jó neked,
Amikor tudod, hogy tilos és még is újra meg újra megteszed
Akkor vedd tudomásul, hiába tagadod, igenis SZERETED!
|
|
Lydiawe are believers |
|
Álmod követése nem a könnyű élet garanciája. Az élet általában még több kihívást fog tartogatni számodra. (...) Itt az esély számodra, hogy kivirágozz - és lásd, ki is vagy valójában.
Andrew Matthews
Andrew Matthews
|
|
Dominica JInovel |
|
~Mire észrevettem, hogy ő egy szálhámos, addigra már összetörte a szívem ...
|
|
Lydiawe are believers |
|
Az életemet néha úgy képzelem el, mint egy flipperjátékot. Minden alkalommal, amikor erőt és energiát fektetek valamibe (...), akkor pontokat gyűjtök. Az összes ilyen próbálkozásra úgy gondolok, hogy hozzáadódnak az "univerzális pontjaimhoz". Sohasem tudom, hogy mennyi pontra lesz szükségem a következő szintre lépéshez. Ez az elképzelés segít abban, hogy örüljek annak, amit éppen csinálok, és ne azonnali eredményeket követeljek.
|
|
Dominica JInovel |
|
... Menj tovább,hisz én szó nélkül engedlek,az meg az én bajom,ha mesében élek és lepkéket kergetek...
|
|
Lydiawe are believers |
|
Amikor valakinek a meggyőzésében vagy valaminek az elvégzésében zsákutcába kerülünk, a legjobb, ha megállunk és elgondolkodunk egy pillanatra. Semmi értelme tovább jártatni a szánkat. Mindig több út vezet egy cél eléréséhez. Még egy reménytelen helyzetben, amikor a dolgok nagyon-nagyon rosszra fordulnak, sem szabad feladnunk, bármennyit is szenvedünk, bármekkora veszteségekkel járt, egyszerűen folytatni kell a küzdelmet. Apró lépésekben kell haladnunk, és nem szabad leragadnunk egyetlen odavezető út mellett.
Mohamed Anni Nasíd
Mohamed Anni Nasíd
|
|
Dominica JInovel |
|
Azokat az embereket a legkönnyebb megbántani, akiket a legjobban szeretsz és félsz elveszíteni őket! Én ma ezt tettem! Szégyenlem magam! Bocsáss meg!
2013. július 22. 17:51
|
|
Lydiawe are believers |
|
Akár tetszik, akár nem, az határoz meg bennünket, amit megteszünk, és nem az, amit csak szeretnénk megtenni. A pragmatikus optimistákat nem érdekli, hogy valaki mit tenne, ha több ideje lenne, ha a főnöke megértőbb volna, ha ő maga lenne a főnök, vagy ha most lenne a jövő hét. Azok vagyunk, amit meg is teszünk. Ennyi.
Mark Stevenson
Mark Stevenson
|
|
Dominica JInovel |
|
"Légy erős akkor is, ha szíved már megrepedt, ha nem segítenek rajtad már az emberek. Ha a fájdalmas szerelem elvette az eszedet, s többé már nem bírod ejteni könnyedet..."
|
|
Dominica JInovel |
|
Hiába mondják, hogy ne a szívedre hallgass, hanem az eszedre, mert ha egy csepp eszed van, akkor a szívedre hallgatsz.
|
|
Dominica JInovel |
|
"Soha nem fog megváltozni. Mindig egy csalódott, lázadó kisfiú marad, aki ki akar törtni, aki áthágja az iratlan szabályokat és semmibe veszi a világ megmásíthatatlan törvényeit. De én így szerettem belé."
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: