Hűséget soha nem szül erőszak, félelem, bizonytalanság vagy megfélemlítés. A hűség olyan döntés, amelyet csak az erős lelkeknek van bátorságuk meghozni.
Paulo Coelho
Idézetek
2013. július 18. 09:31
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline
|
Aljasságaim egyike, hogy ha szerelmes voltam, akkor is megtetszett más nő; mintha ez a dolog teljesen független volna attól, hogy valakit szeretek. Poligám hajlamok, mondják erre cinikusan az okosok. De ez hazugság, mert azonosítja valamiben a nőket; olyan nőket azonosít, akik még csak nem is mérhetők egymáshoz. Azoknak egyszerű ez, akik minden nőben csak a nőstényt látják, igényük sincs többre. Azoknak is - ha vannak ilyenek -, akiknek csak egyetlen nő van a világon, s az az övék. De én ebben a dologban sosem tudtam jó lelkiismerettel eligazodni. Pedig nehezen viselem el, ha a lelkiismeretem nem tiszta. Skizofrén vagyok férfinak, ez a valóság.
Fekete Gyula
Fekete Gyula
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline
|
Mindannyian sebezhetőek vagyunk. Szükségünk van legalább egyvalakire, akivel megoszthatjuk a legnagyobb gondjainkat is - egy emberre, aki azt mondja: "Szeretlek és elfogadlak téged úgy, ahogy vagy, bármi is történjék."
Andrew Matthews
Andrew Matthews
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
|
Itt áll a sors, a jó és a rossz oldalával, a napossal és az árnyékossal, azzal a nekem juttatott férfihűséggel, amelyben jogom van hinni, de társam ezer hűtlensége, csalása, ámítása, önámítása és kevés szeretni tudása terhével. Tudom, hogy ha szemben állok vele, ha szólok hozzá, a szavam elér a szívéig. Hogy velem akkor kivételesen őszinte. (...) De amint egy lépést eltávolodok tőle, mi lesz a hűségből, az őszinteségből? Milyen módon lázad fel a kötöttség ellen, amely most hozzám fűzi?
Dénes Zsófia
Dénes Zsófia
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
|
Hűnek lenni egyszerűen lehetetlen, ha ez alatt a folyamatos közelséget, melegséget és néma összetartozást értjük. Minden emberben sok egyéni vonás van, és ami egyéni és oszthatatlan, az bizonyos módon hűtlenséget jelent.
Käbi Laretei
Käbi Laretei
2013. július 18. 10:46
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
"A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben."
Abraham Lincoln
Abraham Lincoln
2013. július 18. 10:46
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
"Soha ne nézz vissza ha nem tudsz nevetni. Soha ne nézz előre ha nem tudsz álmodni."
Eddie Jordan
Eddie Jordan
2013. július 18. 10:47
|
|
Dominica JInovel |
|
"Az ember rájön, hogy amint megváltoztatja gondolatait a dolgokról és a többi emberről, a dolgok és az emberek megváltoznak vele szemben… Az ember nem azt vonzza, amit szeretne, hanem ami rá hasonlít… Az istenség, amely sorsunkat alakítja, mi vagyunk. Saját magunk… Amit az ember elér, az gondolatai egyenes következménye… Csak akkor emelkedhetünk fel, győzhetünk és lehetünk sikeresek, ha gondolatainkat is felemeljük…"
Dale Carnegie
Dale Carnegie
|
|
Dominica JInovel |
|
"Nem lehet megoldani problémákat ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel csináltuk őket."
Albert Einstein
Albert Einstein
|
|
Dominica JInovel |
|
"Azok az emberek, akik azt mondják, hogy valamit megpróbálnak, gyakran nem tesznek semmit. Olyan, mintha arra várnának, hogy akadályba ütközzenek, amely megakadályozza őket a cselekvésben. Ha valaki valamit tesz, elvárja a sikert. Ha valaki valamit megpróbál, arra vár, hogy valami közbejöjjön."
Bodo Schäfer
Bodo Schäfer
|
|
Dominica JInovel |
|
"A pénz nem véletlenül pottyan az életünkbe. A pénz leginkább az energia különleges formája: Minél több energiát fektetünk az élet valóban fontos dolgaiba, annál több pénz áramlik hozzánk."
Bodo Schäfer
Bodo Schäfer
2013. július 18. 10:48
|
|
Dominica JInovel |
|
"Bármilyen félelmet le tudsz győzni, ha erre felkészíted a tudatodat. Emlékezz, a félelem nem létezik máshol, csakis a tudatodban!"
Dale Carnegie
Dale Carnegie
2013. július 18. 10:48
|
|
Dominica JInovel |
|
"A haladás szép szó. De a változás az előidézője."
Robert Kennedy
Robert Kennedy
2013. július 18. 10:49
|
|
Dominica JInovel |
|
"Már eltűnt régen a hajó Veled
és én még mindig kendőt lengetek.
S amíg távolba réved a szemem,
arcod vonásait idézgetem.
Tengerverés csapdos a partokon,
benne hangod zenéjét hallgatom.
S a szélben, mely hajamba beletép,
ott érzem még kezed melegét."
Vass Albert
és én még mindig kendőt lengetek.
S amíg távolba réved a szemem,
arcod vonásait idézgetem.
Tengerverés csapdos a partokon,
benne hangod zenéjét hallgatom.
S a szélben, mely hajamba beletép,
ott érzem még kezed melegét."
Vass Albert
2013. július 18. 10:49
|
|
Dominica JInovel |
|
"Ha könnyes a szemed és ég a szád,
ne félj, én gondolok Rág!
Ha mindenki elhagy és senki sem szeret,
akkor is tudd, hogy én mindig ott leszek Veled!
Mert Te vagy a Nap, mely lenyugszik este,
Te vagy a hold, az éjszaka teste.
Te vagy a csillag, mely szemembe ragyog,
Te vagy az Élet, nélküled én sem vagyok."
ne félj, én gondolok Rág!
Ha mindenki elhagy és senki sem szeret,
akkor is tudd, hogy én mindig ott leszek Veled!
Mert Te vagy a Nap, mely lenyugszik este,
Te vagy a hold, az éjszaka teste.
Te vagy a csillag, mely szemembe ragyog,
Te vagy az Élet, nélküled én sem vagyok."
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: